Aslan Burcu Hangi Aydır ? Aslan Burcu Hangi Ayda Hangi Burçla Evlenmeli ? Aslan Burcu Hangi Ay Hangi Mesleği Seçmeli ? Aslan Burcu Hangi Ay Hangi Sağlık Sorunlarına Yatkındır?
Aslan Burcu Hangi Aydır ? Aslan Burcu Hangi Ayda Hangi Burçla Evlenmeli ? Aslan Burcu Hangi Ay Hangi Mesleği Seçmeli ? Aslan Burcu Hangi Ay Hangi Sağlık Sorunlarına Yatkındır?

Aslan Burcu Hangi Aydır ? Aslan Burcu Hangi Ayda Hangi Burçla Evlenmeli ? Aslan Burcu Hangi Ay Hangi Mesleği Seçmeli ? Aslan Burcu Hangi Ay Hangi Sağlık Sorunlarına Yatkındır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aslan burcu hangi aydır hangi ay doğmuştur merak eden birçok kişi vardır. Özellikle yüksek egosu ile bulunduğu ortamda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran aslan burcu için söylenecek çok şey var aslında… bir aslan burcu kadını ya da aslan burcu erkeği için doğru tavır takınmak için öncelikle onları biraz daha yakından tanımak gereklidir.

Aslan burcu özellikleri ile nereye giderse gitsin ben buradayım der. İddialı duruşları ile her zaman ilgi odağı olan aslanlar için neler söylemek mümkün hemen bakalım!

Aslan Burcu Hangi Aydır ? Aslan Burcu Hangi Ay 2021

Aslan burcu hangi aydır ? aslan burcu hangi ayda doğar ? Hamilesiniz ve doğum yapacağınız ay hangi burç bilmiyorsunuz ama aslan olsun istiyorsunuz. O zaman hangi burç hangi ayaslan burcu hangi ay oluyor , aslan burcu hangi ay doğumlu bunu bilmekte fayda var.

https://www.youtube.com/watch?v=APsTBCJ8zjQ

Aslan burcu özellikleri ile doğmak için 23 Temmuz 22 Ağustos tarihleri arasında dünyaya gelmek gereklidir. Elbette yükselen burcu aslan olanlar için de bu karakteristik özelliklerden bahsetmek mümkündür. Aslan burcu kadını ve aslan burcu erkeği için özellikle bilinmesi gereken bazı püf noktalar vardır. Bunları şu şekilde sıralarsak aslında diğer burçlara büyük iyilik etmiş olacağımızı da düşünüyoruz ? İşte aslan burcu özellikleri ve aslan burcunun bilinmeyen yönleri !

1- Aslan Burcu Hangi Ay Hangi Mevsimi Sever ?

Zodyak ailesinin kendini beğenmiş burcu aslanlar şöyle göğüslerini gere gere endamını gösterecekleri yaz aylarına aşıktır. En sevdikleri mevsim elbette yazdır.

2- Aslan Burcu Hangi Ayda Pozitif Olur?

Aslan burcu kadını ve aslan burcu erkeği için dış görünüm ve insanlar içindeki duruş çok önemlidir. Bunu da en iyi yaz aylarında yaparlar. İşte bu yüzden bir aslan burcu yaz aylarında polyanna gibidir.

3- Aslan Burcu Hangi Aydır Ne Zaman Yatırım Yapmalı ?

Aslan burcu yatırım yapma konusunda en bahtsız burçlar arasındadır. Çünkü gösteriş ve ihtişam onun diğer adıdır. Kesinlikle lükse ve konfora olan düşkünlüğü yüzünden yatırım ve aslan burcunu aynı kefeye koymak mümkün değil. Bu yüzden yatırım ayı yok denebilir.

4- Aslan Burcu Hangi Ay Aşk Yaşar ? Aslan Burcu Hangi Burçla Evlenmeli ?

Aslan burcu erkeği ve aslan burcu kadını için aşk demek egoda Nirvana demektir. Her şeyi ile kendisini öne çıkaracak bir tavır içinde olmalıdır ve bunu elbette yaz aylarında yapabilir.

5- Aslan Burcu Hangi Ay Evlenmeli ?

Aslan burcu yaz boyunca tepesinde kelebekler uçuşarak dolaşır ve evlilik için en isabetli seçim temmuz ağustos aylarıdır.

6- Aslan Burcu Hangi Ay Anlaşamaz Geçimsiz Olur ?

Aslan burcu görünüme özenlidir bu bazen takıntı boyutunda olabilir. Kış aylarının kasvetli havası hava koşulları onu gerebilir. Görünümüne verdiği özeni her an kaybetme korkusu ile gerilebilir.

7- Aslan Burcu Hangi Ay Hangi Çiçeği Sever ?

Aslan burcu için gösteriş hayatın her damlasında olmazsa olmaz unsurdur. Zerafet ve şıklık yanına bir çiçek seçilecekse bu orkide olmalıdır.

8- Aslan Burcu Hangi Ay Cinsellikte İyidir?

Yaz ayları boyunca enerjisi yüksek aslan burcu için özel yaşam da aynı şekilde iyi ilerler. Eşler arasındaki uyum ve yatak odası söz konusu ise yaz aylarında evinde neşe eksik olmayacak demektir.

9- Aslan Burcu Hangi Ay Hangi Taşı Kullanmalı ?

Aslan burcu taşları olarak kehribar, yakut ve kristal kuvars taşları ön plana çıkar. Aslan burcu enerjisi ile bu taşların aynı orantıda enerjiyi dengelediği bilinmektedir.

10- Aslan Burcu Hangi Ay Uyumludur?

Aslan burcu erkeği ve kadını elbette yaz aylarını karşılama sevinci ile mayıs ayında oldukça uyumlu hale gelir. Çünkü sevdiği bir döneme merhaba demektedir.

11- Aslan Burcu Hangi Ay Hangi Mesleği Seçmeli ?

Aslan burcu meslek seçimi göz önünde bulundurulduğunda bir aslan için en doğru meslek elbette yöneticiliktir. Ya kendi işinin patronu olmalı ya da bir firmada kesinlikle yönetici pozisyonu olmalıdır. Bu konumlara en iyi geleceği ay aralık ocak ayıdır.

12- Aslan Burcu Hangi Ay Hangi Esmayı Okumalı ?

Aslan burcu düzenli olarak El Aziz, El Azim ve El Rafi esmalarını okuması halinde ferahlığa kavuşacağı bilinmektedir.

13-  Aslan Burcu Hangi Ay Hangi Müzikleri Sever ?

Aslan burcu gösterişi sevse de müzikler konusunda çok çalkantılı müziklerden hoşlanmaz. Daha sakin ve özgün müzikler tercihi olabilir.

14- Aslan Burcu Hangi Ay Hangi Parfümü Kullanmalıdır ?

Aslan burcu parfüm seçimi için lavanta, misk ve kır çiçekleri aromalarını içeren bütün kokular önceliklidir.

15- Aslan Burcu Hangi Ay Hangi Rengi Sever ?

Aslan burcu ihtişam ve zerafeti sever bu nedenle ilk renk seçimi her zaman gold tan yanadır. Ancak duruma göre kendini gösterişli göreceği her rengi seçebilir.

16- Aslan Burcu Hangi Ay Hangi Çalışmaya Meyilli Olur?

Aslan burcu erkeği ve kadını için en iyi çalışma temposu kasım- aralık- ocak aylarında ortaya çıkmaktadır.

17- Aslan Burcu Hangi Ay Hangi Renk Giyinmeli?

Asalet ve kibarlığın rengini yansıtan gold rengini kıyafette koyu sarı olarak tercih eden aslan burcu kadını ve erkeği bu rengi kullanmada ustadır.

18- Aslan Burcu Hangi Ay Hangi Sporu Yapmalı?

Aslan burcu özellikleri başında yönetici karakter geldiği için bir aslan burcu spor yaparken de toplu grup halinde yapılan bir spor seçer. Bu futbol, basketbol ya da hokey de olabilir.

19- Aslan Burcu Hangi Ay Hangi Sağlık Sorunlarına Yatkındır ?

Aslan burcu kış aylarından hoşlanmaz. İçe kapanır ve bu durum panik atak başta olmak üzere, ruhsal sorunların tetikleyicisi olur. Gururlu bir burç olması sebebi ile hislerini kimseye açmaz ve genelde bu hastalıklarını kimseye anlatmaz.

20- Aslan Burcu Hangi Aydır Aslan Burcu Hangi Burçlarla Anlaşır?

Aslan burcu ; yay burcu başta olmak üzere, boğa, terazi, başak ve yengeç burcu ile anlaşabilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!