featured

Boğa Burcu Hangi Ay Doğar? Boğa Burcu Hangi Ay Tatile Çıkmalı? Boğa Burcu Hangi Ay İş Aramalı? Boğa Burcu Hangi Ay Özelliklerini Taşımaktadır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boğa burcu hangi ay doğar ve hangi özellikleri taşıyor biliyor musunuz? İnsanların burçları, doğum tarihlerine ve aylarına göre hesaplanır. Hangi burç hangi ay merakı duyan kişiler, bu işaretlerin aynı zamanda insanların karakter özelliklerini ve yaşamlarını da etkilediğini görürler. Boğa burcu olmak için 21 Nisan – 21 Mayıs tarihleri ​​arasında doğmuş olmanız gerekir. Bu tarihlerde doğan insanlar Boğa burcu olur. İsterseniz şimdi Boğa burcu hangi ay özelliklerii ntaşıyor ve Boğa burcu hangi ay nasıl tercihler yapıyor birlikte öğrenelim…

Boğa Burcu Hangi Ay Doğmuştur? Boğa Burcu Hangi Ay 2021

Hedef koymayı seven Boğa burcu genellikle önemli kararlar vermesi ile tanınır. Boğa burcu oldukça güvenilirdir ve risk almayı sevmez. Ayrıca Boğa burcu çok arkadaş canlısıdır. Boğa burcu hangi ay doğmuştur sorusuna cevap olarak 21 Nisan- 21 Mayıs tarihleri arası diyebiliriz. Hazırsanız şimdi Boğa burcunun hangi ay nasıl tercihler yapması gerektiğinin üzerinde duralım…

1- Boğa Burcu Hangi Ay Doğan Burçlarla İyi Arkadaş Olur?

Boğanın parmaklarının üzerinden geçip görünmez bir kalabalık oluşturduğu bir ortam yoktur. Tamamen güvendiği biriyle hareket eder ve hayatta başka kimseyi umursamaz. Öncelikli olarak kesinlikle hayatına kabul ettiği insanlarla işbirliği yapmanın temelini oluşturur. Boğa burcu hangi ay doğan burçlarla bu hayatta dostluk kurabilir sorusunun cevabı ise kesinlikle Oğlak, Başak ve Yay burçlarına ev sahipliği yapan Eylül, Aralık, Ocak cevabını verebiliriz. 

2- Boğa Burcu Hangi Ay Doğan Burçlarla Romantik İlişki Kurar?

Her şeyden önce Boğa burcu sevilmek ister. Sevgisini maddi olarak ifade etmesine rağmen, duygusal aşktan memnun değildi. Okşamak, sarılmak, hareket etmek, kelimelerle sevildiğini duymak ve aşkı duymak ister.  Ayrıca sevdiklerinin gözlerinin başka kimseyi görememesine önem verir ve ilişkiye her zaman sadık kalır. Koç, Terazi ve Akrep burçlarına ev sahipliği yapan Nisan, Ekim ve Kasım ayları, Boğa burcu için ideal romantik ilişki partnerlerinin aylarıdır.

3- Boğa Burcu Hangi Ay Depresyonda Hisseder?

Boğanın iştahı ve uykuya olan düşkünlüğü her zaman açıktır! Tam bir öğün yiyebilir, uykulu olmasa bile yatakta dinlenebilir! Bununla birlikte, düştüğünde uzanmış ve uzanırken biraz atıştırmalık yiyen rahat, sıradan bir boğa kimseyi şaşırtmayacaktır! Ancak evde yağlı bir koku varsa ve boğanın başının arkasında uykudan hüsrana uğramış bir yün kazak ortaya çıkıyorsa, ona durumunu sormakta fayda var! Genellikle bahar aylarında duygu durumu değişiklik gösterebilen Boğa Burçları, Mart ve Nisan aylarında depresyona yatkın olabilirler!

4- Boğa Burcu Hangi Ay Hangi Hastalıklara Açık Olur?

Genellikle Boğa burcu tam bir öğün yemeyi sever ve kolayca kilo alır. Kilo ile ilgili tüm hastalıklarda bulunabilen Boğa burcu hastalıkları genellikle diyabet ve kalple ilgili sorunlardır ancak boğalarda en sık görülen sorun yaşlılarda tansiyondur. Depresyon atakları ve ruhani bunalımlar yaşadıkları Nisan, Mart ve Haziran aylarının başlarında, daha sık yedikleri için hastalıklara daha açık hale gelirler.

5- Boğa Burcu Hangi Ay Yalnız Kalmaktan Hoşlanır?

Boğa burcu ezilmediği sürece, sabit ve sakin kalacaktır. Öfkelerini kaybetmedikleri zaman çevreleri çok kalabalık olur. Ancak kendilerini yalnız hissetmelerine neden olan güçlü olmaları, öfkeleri ve kararlılıklarıdır. Kendilerini her zaman çevrelerinin doğru olduğuna ikna etmeye çalıştıkları için, insanlar bir süre sonra sıkılabilir ve onlardan uzaklaşabilir. 

Bunların tam aksine tehlikeli bir şekilde, inatçı görüşlerinden dolayı, kendileriyle aynı fikirde olmayan arkadaşları kendilerinden uzaklaştırabilirler. Yalnız kalmak bir süre acıtmaz, hoşuna gidebilir. Ama bir süre sonra sevdiklerini bulamadıklarında sıkılacaktırlar. Boğa burcunun yalnız kalmaktan hoşlanacağı aylar ise sadece en sevdikleri mevsim Yaz’a ev sahipliği yapan Temmuz ve Ağustos aylarıdır.

6- Boğa Burcu Hangi Ay Doğan Burçlarla Anlaşamaz?

Boğa burcu insanları biraz inatçı ve hoşgörüsüz olabilir. Bu, esnek olmamanın bir işaretidir. Bununla birlikte, istikrarı ve hedeflere olan bağlılığı çok iyidir. Bu nedenle, bu özelliklere karşı gelen burçlarla anlaşamaz ve Yengeç, Terazi ve Oğlak ile geçinmesi daha zordur. Haziran, Ekim ve Kasım aylarında doğan bu burçlar, Boğa burcunun arkadaşlık rotasının tamamen dışındadırlar!

7- Boğa Burcu Hangi Ay Cinsel Hayatında Mutlu Olur?

Boğa burcu cinselliği ve klasik ya da geleneksel şeyleri severler. Bu sevinçler cinsel yaşamına da yansır. Cinsellikten önce rahatlamayı seven Boğa, kendini özel ve önemli hissetmek ister. İyi bir romantik ilişki kurabileceği Koç, İkizler ve Akrep burçları ile bu uyumu yakalayabilirler. Doğal olarak Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında cinsel hayatlarında mutluluğu yakalayabilirler!

8- Boğa Burcu Hangi Ay Renkli Giyinmeyi Sever?

Bu burcun rengi de kendisi gibi temkinli, sakin, sabırlı ve uyumludur. Boğa burcuna göre doğanın hükümdarı yeşildir. Boğa insanlarının sade ve zarif bir stili vardır ve doğayı tarzına dahil etmek için kıyafetlerde ve aksesuarlarda yeşil tonları kullanmayı çok severler. Bu yüzden Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında bol bol renkli giyinir doğa ile uyumlu olurlar.

9- Boğa Burcu Hangi Ay Uğurlu Taş Kullanmalı?

Boğa burcunun şanslı taşı Torosların uğurlu taşları gibi zümrüt ve turkuaz rengindedir. Zümrüt taşı, boğa burcunun huzur ve sükunetini garanti ederken, turkuaz canlılığı koruyarak vücudu güçlendirir ve insan vücudunu negatif enerjiden korur. Boğa burcunun depresif olarak en hassas oldukları aylar Mart ve Nisan aylarında, şanslı taş kullanmaları enerji olarak onlara artı sağlayacaktır.

10- Boğa Burcu Hangi Ay Nasıl Beslenmeli?

İştahsızlık kilo almaya ve kilo almaya neden olabilir. Ayrıca vücutları su tutar. Boğa burcunun temel tuzu sodyum sülfattır. Bu vücuttaki suyu dengede tutacaktır. Dikkat etmeleri gereken bir diğer konu da tiroid salgılarıdır. Mart, Nisan ve Mayıs aylarında bunlar üzerinde sağlık kontrolleri yapmaları faydalı olacaktır. Ispanak, deniz ürünleri, badem, üzüm, mısır, bamya ve ananas yemeli. Patates cipsi, tuzlu yer fıstığı ve fındık gibi bisküviler vücuttaki E vitamini tüketir ve yok eder. Bu yemek, yiyeceğin klorür ile kaplanmasıyla hazırlanır.

11- Boğa Burcu Hangi Ay Hangi Sporu Yapmalı?

Yaza başlarken formda olmak isteyen Boğa burçları için spor çok önemlidir. Dağcılık, tırmanma, avlanma ve yüzme gibi ekstrem sporları sever. Ek olarak, fiziksel egzersiz her zaman Boğa burcu için çekici olmuştur. Burcunuz Boğa ise bu sporlarına katılabilirsiniz. Su sporları için en uygun zaman olan Yaz mevsiminde, Temmuz, Ağustos gibi su sporları yapabilirsiniz!

12- Boğa Burcu Hangi Ay Parasal Anlamda Güçlü Olur?

Boğa burcu yeryüzünün bir sembolü olarak üretmesi ve para kazanması ile ünlüdür ve hayatta kalma kabiliyetine sahiptir. Boğa burcu insanı dönem dönem kendini güvensiz hissedeceği için parasal anlamda strese girerlerse ruhsal ve fiziksel sağlık sorunları ile karşılaşabilir.

Boğa ne kadar para kazanırsa kazansın, kimliğini belirlemek için finansal kaynaklarını kullanır ancak gösteriş yapmaktan da hoşlanmaz. Boğa burcu yatırımlarını en çok Kış mevsiminde yani Kasım, Aralık ve Ocak aylarında yapar. Bunun nedeni ise kışın bolca çalışmayı, yazında bol bol dinlenmeyi ve gezmeyi sevmesidir!

13- Bonus! Boğa Burcu’nun Tüm Olumlu ve Olumsuz Özelliklerini Biliyor musunuz?

YouTube video
Boğa burcu hangi ay doğar ve hangi aylarda nasıl tercihler yapmalı az çok fikir sahibi olduğunuzu düşünüyoruz! Peki Boğa burçlarının olumlu ve olumsuz yönlerine de bakmak ister misiniz? İşte sizler için faydalı bir içerik! İyi seyirler! 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!