featured

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Ocak ayına giriş yaptığımız bugünlerde kariyer hayatınızda yeni gelişmeler olabilir. Zaman zaman işinizle alakalı duygusal kararlar alabilirsiniz. Ama şunu unutmayın ki bit ikizler burcu olarak mantığınızı asla geri planda bırakmayın. Bugün biz sizlere İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumlarından bahsedeceğiz. 
3 Ocak tarihinde Mars Yay burcuna geçiş yaptı. 16 Şubat tarihine kadar, evliliğinizde ve ilişkinizde cinselliğin ön planda olduğu tutkulu bir zaman diliminde olacaksınız. Partnerinizle sosyal zamanlar geçirecek ve çift olarak kendinizi geliştireceğiniz etkinliklere müdahil olabilirsiniz. Ortaklıkla yürüttüğünüz işlerde çok fazla efor sarf edeceksiniz. 
İkizler Burcu İçin Yeni Başlangıçlar Haftası Bu hafta sizin için yeni başlangıçlar ve yeni umutlar haftası. İçinizde bazı eski konular ve sorunlar kafanızı karıştırıyor olsa da eski hataları yapmamanız gereken bir süreçtesiniz. Öfkenizin dışında yeni şeyler yapmalısınız. 
Bu hafta kendinizi yeni şeyler öğrenmek için adamalısınız. Hayattan edindiğiniz tecrübeleri uygulamaya koymalısınız. İnsanlar sadece bir dış dünyanın var olduğunu düşünmemelidir. Çünkü içimize içsel bir dünya daha vardır. İnsanoğlunun sorumluluğu da bu iki dünyayı keşfetmektir. Sizlerde bu hafta içerisinde bu iki dünyayı keşfetmeye yönelik çalışma yapmalısınız. 
Ay Tutulması Yaşayacaksınız! Bu haftanın en önemli olaylarından biri de Yengeç Burcunda meydana gelecek olan Ay Tutulması. Yengeç burcunda meydana gelen bu Ay tutulması finansal konularınızın üzerine adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla alakalı güzel ve keyifli haberlet alabilirsiniz. Yaptığınız ve uğraştığınız işlerle ilgili yeni kazanç kapıları ve yeni projelerle karşılaşabilirsiniz. 
Lakin bu tutulma olayı sizlerin iş yükünü biraz daha artırabilir. Yani yeni görev ve sorumluluklar alabilirisniz. Bu tutulma sizi yalnızca parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarla da ilgili olacaktır. Bir süredir almayı planladığınız yüklü bir meblaya sahip olan eşya için yeni atılımlar yapabilirsiniz. 
Tutulma zamanı belki de önümüzdeki dönemde yapacağınız yeni iş veya projelerin denemelerini yapabilirsiniz. Tutulma esnasında başrol oyuncusu Plüton olduğundan ötürü özellikle muhasebe, banka, nafaka, primler ve miras gibi konularla daha fazla uğraşmanız gereken bir haftadayız. 
Özellikle bu hafta sağlığınıza ve güvenliğinize dikkat etmeniz gerekiyor. Siz harcamalarınıza dikkat etsenizde, sizin kredi kartınızın başkaları tarafından kullanılmasını engellemeniz gerekiyor. Bu tutulma sağlıkla ilgili konularda da sizi etkileyecek gibi gözüküyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!