Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz?
Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz?

Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz ? | 10 Adımda Erkeklerin Kadın Tercihleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkekler hangi kadınlardan hoşlanmaz hep bir merak konusu… Yüzyıllardır kadın-erkek ilişkileri anlaşılmaya çalışılıyor. Erkekler kadınların ne istediğini, kadınlar ise erkeklerin onlardan neler beklediğini anlamakta zorlanıyor.

Çok tutkulu başlayan ilişkiler bazen küçük sorunlar yüzünden bazen de yalnızca karşıdaki insanı anlamakta zorlandığı için bitebiliyor. Yani kimi zaman iki kişi arasında sevgi büyük olsa bile davranışlar ve tutumlar yanlış olduğu için taraflar birbirini fazlasıyla üzebiliyor.

Erkekler neyi sevmez ve nasıl davranışlar göstereceklerini bilmek her erkeğin hayatında çok önemli bir konudur. Bu yazıda, erkeklerin hangi tip kişiliklerden ve tepkilerden hoşlanmadıklarını ve birlikte nasıl yaşayabileceklerini öğreneceksiniz.

Peki ne yapmalı? Erkekler hangi kadınlardan hoşlanmaz? Erkeklerin kadınlarda itici bulduğu davranışlar nelerdir? Buyrun yazımıza…

Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz?

Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz ? | 10 Adımda Erkeklerin Kadın Tercihleri
Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz ? | 10 Adımda Erkeklerin Kadın Tercihleri

Erkekleri anlamanın kadınları anlamaktan daha kolay olduğu bilinen bir gerçektir. Fıtratları gereği kadınlar kadar karmaşık ve duygusal varlıklar değillerdir genellikle. Bu yüzden ne istedikleri ne düşündükleri ya da hangi davranışlardan hoşlanıp hoşlanmadıklarını tahmin etmek pek zor değildir.

Peki ya erkekler hangi kadınlardan hoşlanmaz? Erkekler, kadınlarda hangi davranışları görmekten hoşlanmıyorlar? Erkeklerin kadınlarda itici bulduğu davranışlar nelerdir? “Bir ilişkiye başlıyorum her şey güzel ilerlerken aramıza soğukluk giriyor”, “Bana karşı davranışları değişti” ya da “Huzurlu bir ilişkim var fakat durmadan kavga ediyoruz” gibi sorunlarınız varsa ve ne yapmanız gerektiğini merak ediyorsanız işte cevapları…

1 – Birlikteyken Saatlerini Alışveriş Merkezinde Geçiren Kadınlardan | Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz

Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz?
Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz: Birlikteyken Saatlerini Alışveriş Merkezinde Geçiren Kadınlardan

Kadınların en büyük tutkularından biriyle başlayalım. Elbette ki alışverişten bahsediyoruz. Pek çok kadın gibi siz de alışveriş tutkunu olabilir, alışveriş merkezlerinde saatlerinizi harcıyor olabilirsiniz.

Mağazaların indirim haberleriyle dolan SMS kutuları, sezon sonu indirimleri için kurulan alarmlar ya da teknoloji marketlerinin Black Friday günleri için sabahın köründe market önünde geçirilen onca saat…

Eminim ki bir çoğumuz alışverişi özellikle indirimli ürünler almayı çok seviyoruz. Hatta alışveriş yaparken erkek arkadaşlarımız, eşlerimiz de bize eşlik etsin istiyoruz ve bundan oldukça keyif alıyoruz. Acaba erkekler de bizim gibi mi düşünüyor? Ne yazık ki bu sorunun olumlu bir yanıtı yok. Genellikle erkekler sizin sürüklemelerinizle alışverişe gitmekten, alışveriş merkezlerinin kasa sırasında saatlerini geçirmekten pek keyif almıyorlar. Erkekler hangi kadınlardan hoşlanmaz diye merak ediyorsanız; ilk sıralarda verilecek cevaplardan bir tanesi bu!

Mağaza önlerinde erkek popülasyonun fazla olduğunu görürüz. Kadınlar içeride elbise deneyip rengine karar vermeye çalışırken erkekler dışarıda telefon oyunu oynuyor olurlar genelde. Tanıdık gelen bu manzara da erkekleri alışveriş için yanınızda sürüklemenin iyi bir fikir olmadığını gösteriyor.

2 – Ortama Uygun Giyinmeyen Kadınlardan

Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz?
Ortama Uygun Giyinmeyen Kadınlardan

Erkek arkadaşınızla buluşmaya gideceğiniz herhangi bir akşamı düşünün.  Onunla buluşacağınız için en iddialı ve çekici kıyafetlerinizi seçtiniz belki de. Çünkü ona en güzel, en çekici halinizle görünmek istiyorsunuz. Peki ya giyeceğiniz kıyafet gideceğiniz ortama uygun mu?

Baş başa olacağınız bir yere gidiyorsanız muhtemelen böyle bir giyimden rahatsızlık duymayacaktır. Ancak gideceğiniz ortama uygun giyinmediğinizde erkek arkadaşınız bu durumdan rahatsız olabilir.

Örneğin; kalabalık bir arkadaş grubuyla izlemeye gideceğiniz bir basket maçına çekici kıyafetler ya da mini elbiselerle giderek ortama uygun olmadığınızı düşündürebilirsiniz. Erkek arkadaşınıza güzel görünmeye çalışırken tepkisini kazanabilir, kendinizi ateşli bir tartışmanın içerisinde bulabilirsiniz.

3 – Dedikodu Yapan Kadınlar | Erkeklerin İtici Bulduğu Kadın Davranışları

Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz?
Dedikodu Yapan Kadınlar

Erkekler hangi kadınlardan hoşlanmaz; elbetteki vaktinin büyük bir kısmını dedikodu yapmaya harcayan kadınlardan… Dedikodu yapmayı neredeyse hepimiz sevmediğimizi söyleriz ancak her defasında da yapmaktan kendimizi alıkoyamayız.

İnsanın dedikodusunu yaptığı kişiye değil de kendine zarar verdiği bu davranış aynı zamanda erkeklerin son derece itici bulduğu davranışlardan biridir. Özellikle kadınların dedikodu yapmayı erkeklere oranla daha fazla sevdiğini biliyoruz.

Kadınlar konuştuğu ya da sadece gördüğü insanlar hakkında bile dedikodu yapabilirler. Sinemaya gittiklerinde denk geldikleri bir çift, kafede yan masalarında oturan kızın giydiği kıyafetler ya da yaptığı makyajın ona yakışıp yakışmadığı…

Erkekler partnerlerinin başkaları hakkında bu tarz konuşmalar yapmasını, kıyafetini, makyajını, saçını süzüp eleştirel bir şekilde yorumlamasından hoşlanmazlar.

Bu durum erkek beyninde o kadının sinsi ve kurnaz olduğu hakkında bir fikir oluşturur. Erkek, çok dedikodu yapan bir kadınla ilgili hissettiklerini gözden geçirme ihtiyacı duyabilir.

4 – Abartılı Makyajlara, Uzun Kuyruklu Eyeliner’lara Elveda

Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz?
Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz?

Hepimiz karşımızdaki insanın bakımlı olması konusunda hassas davranırız. Sağlıklı ve beyaz dişler, tertemiz saçlar ve hoş bir koku… Erkekler de kadınların bakımlı olmasına son derece önem verirler.

Fakat burada kadınların yanıldığı bir nokta var. Bazı kadınlar yoğun makyajları ve ağır ağır kokan parfümleriyle bakımlı olduklarını düşünseler de erkekler bu görüntüden pek haz etmiyorlar ve bu nedenle erkekler hangi kadınlardan hoşlanmaz sorusunun bir cevabı da; abartılı makyaj yapan kadınlar.

Küçük birkaç tüyo vermeden geçmeyelim. Fazla fazla sürülen pembe ve koyu renk allıklar erkeklerin görmekten hoşlanmadığı makyaj ürünlerindendir.

Bununla birlikte kalın çekilen ve kuyruğu çok fazla uzatılmış eyeliner da aynı şekilde erkekler cephesinde pozitif bir etki oluşturmuyor. Her zaman daha doğal, gülüşünüzün ve kendi ışıltınızın ön planda olacağı makyajlara yönelirseniz daha olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

5 – Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz: Gereksiz Kıskançlık Yapan ve Yoğun Trip Atan Kadınlar

Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz?
Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz?

Kıskançlık, çok karmaşık ve üzerine tartışmaların yıllardır sürdüğü bir konu. Evet, ilişki içerisinde genellikle küçük büyük kıskançlıklar yapıyoruz bazen de maruz kalıyoruz. Kadınların birçoğu hemcinslerini kıskanır.

Aynı ortamda bulunduğu ya da erkek arkadaşının çevresindeki kızlar için pek övgü dolu konuşmalar yaptıkları da söylenemez. Partnerlerinin de çevredeki herhangi bir kızla ilgili övgü dolu sözler sarf etmesi onları rahatsız edebilir.

Erkekler bu konuya özen gösterip genellikle konuşmalarına dikkat etseler dahi bazen farkında olmadan bunu yapabilirler. O zaman da kadından gelen iğneleyici sözlere, kıskançlık krizlerine ve eleştirilere maruz kalırlar. Bu, erkeklerin rahatsız olduğu bir durumdur.

6 – Yoğun İlgi Gösteren Kadınlar

Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz?
Yoğun İlgi Gösteren Kadınlar

Erkekler de kadınlar kadar olmasa da ilgiyi severler. İlgiden hoşlanırlar hoşlanmasına ancak erkeklerin büyük bir çoğunluğu üzerine fazla düşülmesinden haz etmezler.

İlişki içerisinde ilginin olması kadar olmaması da sorundur, fakat her şeyde olduğu gibi bu konuda da bir denge kurulması gerekmektedir. İlgi göstermek her dakika beraber vakit geçirmek, devamlı mesajlaşmak demek değildir elbette.

Kadınlar ilişki içerisinde genellikle hediyeler, jestler bekleyen taraf olur ve bazen farkında olmadan bunu karşı tarafa çok fazla yansıtır.

Partnerinin devamlı onunla birlikte vakit geçirmek istediğini hisseden erkek, kadından biraz uzaklaşır. Sürekli ilgi ve yoğun iletişim erkek fıtratına pek uygun değildir. Sağlıklı bir ilişkide kadının da erkeğin de kendilerine özel zamanları bulunması gerekir. 

Siz de o olmadan da planlar yapabilmeli, karşı tarafı ilgiye boğarak sizden uzaklaşmasına izin vermemelisiniz. Erkekler hangi kadınlardan hoşlanmaz; aşırı ilgi gösteren.

7 – Zengin Erkek Avcısı Kadınlardan Kimse Hoşlanmaz !!!

Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz?
Zengin Erkek Avcısı Kadınlardan Kimse Hoşlanmaz

Pek çok erkek tarafından hoş karşılanmayan ve itici görülen bir kadın tipi var sırada: Zengin erkek avcıları. Erkeğin onunla vakit geçirebilmesi veya bir birlikteliğe adım atması için çeşitli maddi bedeller ödemesi gerektiğine inanan kadınlardır bu zengin erkek avcıları.

Kimi zaman başarı elde etseler dahi genellikle erkek toplumu tarafından pek çekici görülmeyen bir tavır sergilerler. Erkek, karşı cinsin kendisini sevmediğini onunla sadece maddi kaynakları için beraber olduğunu anlar. Bunu fark ettikten sonra zaten o kadınla duygusal bir birliktelik kurması ise çok zordur.

8 – Arkadaşlarının Yanında İletişimine Özen Göstermeyen Kadınlar

Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz?
Arkadaşlarının Yanında İletişimine Özen Göstermeyen Kadınlar

Erkekler arkadaşlarının düşüncelerini kadınlara göre daha fazla önemser. Aslında günümüzde tam tersi gibi görünse de erkeklerin arkadaş ortamında oluşturduğu imajın sarsılması onların katlanamayacağı şeyler arasında yer alır.

Size tavsiyemiz; onunla arkadaşlarının yanında büyük tartışmalara girmekten uzak durmalı, azarlar ya da alay eder gibi konuşmaktan kesinlikle kaçınmalısınız. Böyle durumlar gururu fazlasıyla incitir ve arkadaşlarının yanında onu küçük düşürür.

Bu tip tartışmalarda saygınızı ve sakinliğinizi korumaya özen göstererek baş başayken bu konuyu konuşacağınızı ılımlı bir şekilde söylemelisiniz. Erkekler hangi kadınlardan hoşlanmaz derseniz; bir yanıtı da arkadaşlarının yanında yanlış iletişim kuran kadınlar.

9 – Erkekler Bebek gibi Konuşan Kadınları Çekici Bulmuyor

Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz?
Erkekler Bebek gibi Konuşan Kadınları Çekici Bulmuyor

Kimi kadın çocuk tavrında konuşurken kendini rahat hisseder kimi ise yalnızca erkeğe daha sevimli görünebilmek için bunu yapar. Ancak kötü bir haberimiz var; erkekler bu tip davranışlardan pek hoşlanmıyor. Bebeklik dönemlerini geride bırakabilen olgun tavırlar sergileyebilen kadınlardan hoşlandığını düşünürsek erkeklerin bebek taklidini neden itici bulduğunu anlayabiliriz.

Bazı anlarda sevimli görünmek tatlı olabilirken bunun da aşırısı sizi erkek arkadaşınıza karşı çekici yapmayacaktır. Ayakları yere basan, kendine güvenen ve olgun kadınların yanındayken erkekler kendilerini daha güçlü hissederler. Bunların dışında küçük bir tüyo; birlikte gireceğiniz ortamlarda enerjinizle ve duruşunuzla dikkatleri üzerinize pozitif anlamda çeken bir partnerle birlikte olmak erkeklerin birçoğunun hayalidir. Bizden söylemesi; erkekler hangi kadınlardan hoşlanmaz sorusuna verilen yanıtlardan biri de; bebek gibi konuşan kadınlar.

10 – Güzel Kokan Kadın 1-0 Öndedir, Erkekler Kötü Kokan Kadınlardan Hoşlanmıyor

Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz?
Güzel Kokan Kadın 1-0 Öndedir, Erkekler Kötü Kokan Kadınlardan Hoşlanmıyor

Yukarıda bakım konusuna değinmiştik. Ancak kişisel bakım konusunda öyle bir nokta var ki sizi vezir de edebilir, rezil de. Güzel koku erkeklerin hatta kadın erkek fark etmeksizin herkesin zaafı olduğu bir konudur. Güzel kokmak demişken parfüm şişesini üzerinize boşaltın demek istemiyoruz tabii ki.

Aşırı yoğun bir parfüm kokusu değil, teninize yakışan kokladığında aklınıza sizin geleceğiniz yani imzanız olabilecek bir kokunuz olmalı. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, erkeklerin geneli vanilya kokusundan hoşlanıyor.

Sevimli bir hava katacak meyveli kokuların aksine kadınların daha çekici ve akılda kalıcı kokular kullanmasını seviyorlar. Siz de bu tarz bir koku edinerek ilgisini üzerinizde tutmayı başarabilirsiniz. Bilmelisiniz ki erkekler hangi kadınlardan hoşlanmaz sorusunun bir yanıtı da; kötü kokan kadınlar.

Bonus: Vazgeçilmez olmak için Bunlara Dikkat Edin

Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz?
Erkekler Hangi Kadınlardan Hoşlanmaz?

Erkeklerin kadınlardan hangi özelliklerden hoşlanmadıklarını anlamak istiyorsanız, bu yazı tam size göre! Tüm detaylar bu konu hakkında burada.

Erkekler Düzensiz Kadınlardan Hoşlanmaz

Her ne kadar kendileri çok düzenli olmasa da kadınlarda düzeni talep ederler… Erkekler genelde dikkatli, disiplinli ve sorumlu kişilerden hoşlanır. Sürekli değişen programlar, planlar ve birliktelik saatlerinden nefret eder .

Düzensizlik aceleye getirmekten kaçınmaları gerektiğini vurgulamalarına rağmen erkekler düzensizlikten nefret ederler. Bu nedenle, planlama becerileri yetersiz ise, erkek partnerinize her şeyi zamanında başlatmaya ve bitirmeye çalışmaları gerekiyor.

Sosyal Olun | Erkekler Geri Çekilen Kadınlardan Nefret Ederler

Erkekler genelde cüretkar ve özgür davranan sosyal uyumu yüksek kadınlardan hoşlanır. Ancak, herhangi bir soruna veya sosyal etkinliğe katılmamak istediğinde geri çekilen kadına abartılı miktarda reaksiyon gösterirler.

Erkeklerin yaşamlarının bazen hayal kırıklığına neden olan bu tavırdan nefret ederler. Bu yüzden, erkek partnerinize hayat enerjisini artırmak için daha fazla sosyalleşmeye çalışmalarını hatırlatmanız gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!