featured

2019’da Ayrılan Ünlüler Hangileri?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1- İbrahim Kutluay – Demet Şener

Uzun soluklu yaşadıkları aşkın sonrasında Demet Şener ve basketbolcu İbrahim Kutluay 40 dakika süren bir mahkemenin sonrasında evliliklerini 4 Mart 2019’da sonlandırmışlardı.

Daha sonra olaylara çiftlerin eski sevgililerinin dahil olması ile birlikte oldukça sosyal medyada da magazin dünyasında da etki gösterdi. Bu çiftin ayrılan ünlüler kervanına katılmasından hemen sonra Demet Şener’in başka bir aşka yelken açtığı da yine konuşulan haberler arasında yerini aldı.

2- Kerem Bürsin – Serenay Sarıkaya

İlişkilerine herkesin özendiği ancak büyük bir şok ile ayrılma kararı alan çift birçok hayranını da merakta bıraktı. Haklarında çıkan pek çok habere sessiz kalsalar da ayrılıklarının bir sözleşme olduğu söyleniyor. Üç yıllık ilişkilerini devam ettiren sevimli ve yakışan çift hakkındaki ayrılık iddialarının önce yalan olduğu düşünülmüştü. Ancak çiftin açıklaması ile birlikte ayrıldıkları kesinleşmişti.

3- Onur Saylak – Tuba Büyüküstün

yer alan aynı zamanda da birçok hayranını üzen bu boşanma oldukça şaşırtmıştı. 6 yıl önce nikâh masasına oturan ve aynı zamanda da magazinden uzak mutlu bir yuva kurmuş olan bu çiftin bir de ikiz bebekleri dünyaya gelmişti. Ancak mutlulukları biten ünlüler arasında yerlerini aldılar.

4- Özcan Deniz – Feyza Aktan

Gizli bir aşkın bir bebek ile ortaya çıktığı ve Feyza Aktan’ın Özcan Deniz’e olan aşkının sıkça konuşulduğu dönemlerden sonra bir günde boşandıkları ortaya çıkmıştı. Ciddi tazminat istediği gerekçesiyle zor günler geçiren Özcan Deniz daha sonrasında ise boşanarak oldukça merak uyandırmıştı.

5- Uraz Kaygılaroğlu – Melis İşiten

Sevimli ve oldukça ilgi çeken bir ilişkileri olan Uraz Kaygılaroğlu – Melis İşiten çifti sosyal medya üzeriden yaptıkları açıklama ile ayrılan ünlüler kervanına katıldılar. Bir sorunun ekranlara yansıtılmadı çift oldukça birbirlerine sevgi sözcükleri sıralayacak başka evlerde yaşamaya devam edeceklerini ancak birbirlerine olan saygılarının asla bitmeyeceğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!