featured

2020 Yemek Masası Modelleri İle Ev Dekorasyonunuza Hava Katın!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yemek masaları evler için vazgeçilmez bir hal aldı. Gerek salona kattığı hava, gerek çevresinde toplanılıp yenilen aile yemekleri gerekse kaliteli duruşları ile artık olmazsa olmaz haline gelen bu masaları, 2020 Yemek Masası Modelleri olarak sizler için derledik. İşte o muhteşem yemek masaları!

2020 Yemek Odası Modelleri İle Salonunuza Hava Katın!

2020 yemek odası modelleri çeşitli renkleri, farklı kullanılan ürün metaryalleri ve her zevke hitap eden renkleri ile salonunuzda kendine yer bulmaya aday. Eğer siz de 2020 yemek odası modelleri arasında kararsız kaldıysanız, sizin için hazırladığımız bu en güzel ve kullanışlı modellere mutlaka göz atmalısınız!

1. Yakut Yemek Masası

Adını tam olarak taşıyan, sandalyeleri yakut yeşilinin en güzel tonu olan bu yemek masası gürgen ağacından yapılma. Fırınlanmış ağaçtan yapıldığı için de hiçbir şekilde esneme ya da sallanma yapmıyor. İki yana açılır masa mekanizması ile kalabalık ailelerin tercihi olan bu masaya indirimli fiyatı ile EVFORM resmi adresinden ulaşabilirsiniz.

2. Zümrüt Yemek Masası

Adını zümrüt renginin o güzelim tonundan olan bu yemek masası 2020 yemek masası modelleri arasında öne çıkıyor. Izgara desenli olan bu masanın ayakları metal güçlendiriciler ile desteklenmiş durumda. Kelebek şeklinde açılabilen bu masa, açılmış haliyle 8 kişilik bir masa haline geliyor. Bu masaya buradan ulaşmanız mümkün.

3. Concept Masif Masa

Concept Masif Masa 2020 yemek odası modelleri arasında minimalist tarzıyla öne çıkanlardan. Eğer eviniz küçükse ve yene de yemek masası kullanmak istiyorsanız, masif ağacından yapılmış bu ahşap modeli tercih edebilirsiniz. Küçük olmasına rağmen şıklık yarışında ön safhaya çıkan bu masaya trendyol internet adresinden ulaşmanız mümkün.

4. Diamond Yemek Masası

“>vivense resmi adresinden bu masayı satın alabilirsiniz.

5. Decoratica Alin Yemek Masası

2020 yemek masası modelleri serisine metal ayak tasarımı ile dikkat çeken Decorita, uygun fiyatıyla da görenleri kendine hayran bırakıyor. Yonga levha ile üretilen bu uygun fiyatlı ve tasarım harikası masaya buradan rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

6. WoodyClass Alava Masif Yemek Masası

Salonum büyük, kalabalık yemekleri çok severim, ahşaptan da vazgeçmem diyenlerdenseniz, 2020 yemek masası modelleri arasında ahşap tasarımı ve büyüklüğü ile dikkat çeken bu modeli tercih edebilirsiniz. Ceviz ağacından, özel bir yapım olan bu masaya gittigidiyor internet adresinden kolaylıkla ulaşabilir, satın alabilirsiniz.

7. Palozzo Antrasit Yemek Masası

2020 yemek masa modelleri arasında hem asilliği, hem de zerafeti ile dikkat çeken Palozzo Antrasit yemek masası, büyük salonların tercihi. Antrasit renginin geçmeyen modasını harika bir masa tasarımı ile birleştiren bu masaya buradan  kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

8. Lüx Kütük Yemek Masası

Her ne kadar malzemesi suntalam olsa da özel yapısı ve avangarde evlere fazla derecede uyum sağlayacak olması, bu tarzı seven kişiler için bu masayı tercih edilebilir kılıyor. Her ne kadar 2020 yemek masası modelleri arasında yer alsa da aslında bu masanın moda olmadığı bir sene yok. Eğer ihtiyacınız böyle bir yemek odası takımı ise gitttigidiyor internet adresinden rahatlıkla sipariş verebilirsiniz.

9. Berfin Yemek Masası

Hem küçük, hem şık, hem de açılabilir olsun diyorsanız 2020 yemek masa modelleri arasında yer alan bu takım tam da size göre. Rengi ile ön plana çıkan bu masa rakımı, sandalyelerin ve masa ayaklarının tasarımı ile de fark yaratıyor. Eğer ihtiyacınız olan böyle bir masa ise buradan sipariş verebilirsiniz.

10. Galassia Ahşap Yemek Masası

Hem siyah olsun, hem ahşap, hem mutfak da kullanılsın hem de salonda diyorsanız, aradığınız kanı buldunuz demektir. Bu masa sandalye takımı her ne kadar mutfak kullanımı için uygun görülse de aslında salonda da gayet rahat bir şekilde kullanılabilir. Salonunuzun dekoruna uyan bir masa takımı ise salonunuza da oldukça yakışacaktır. İşte, aradığım masa diyorsanız buradan satın alabilirsiniz.

Yemek Masası Takımı çeşitlerini sizler ile paylaştık.  8 kişilik Yemek Masası Fiyatları listesini merak ediyor iseniz, dilediğiniz markanın internet sitesinden öğrenebilirsiniz. IKEA yemek masası da oldukça tercih edilen masa takımları arasında yer almaktadır. Listemizde yer almamasının sebebi ise, sadece 2020 yılı için değil her yıl tercih edilebilir olmasından kaynaklanmaktadır. En güzel Yemek Odası Takımları listemizde özellikle Ahşap Yemek Masası çeşitleri dikkat çekmektedir. Ahşap Yemek Masası Takımı almak istiyorsanız verdiğimiz internet sitesi adreslerinden dilediğiniz modeli satın alabilirsiniz. Yuvarlak Yemek Masası modeli 2020 masaları arasında bulunmamaktadır. Bellona Yemek Odası takımları hakkında bilgi almak isterseniz yine internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!