featured

2021 Yılında Google Üzerinde En Çok Aranan Diziler Belli Oldu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diziler şüphesiz Türk halkı için ayrı bir yere sahip. Her ne kadar çoğu zaman birbirinin aynısı, tekrarı şeklinde senaryolara denk gelsek de bu sene farklı bir durum söz konusu.

Özellikle yeni başlamış ve devam eden birkaç dizi, izleyiciler tarafından çok beğenildi. Merakla yayına verildiği günü beklenen bu diziler Google üzerinde de en çok arananlar arasına yerleşti.

İşte 2021 yılında Google’da en çok aranan diziler listesi!

1- Squid Game

Listede yer alan tek yabancı dizi olarak Squid Game bizi karşılıyor. Netflix imzalı ortaya çıkan yapım günlerce adından bahsettirdi. Sosyal medyada çeşitli capslere konu oldu. Başta dizinin konusu izleyiciler tarafından dikkat çekerken diğer taraftan uzmanlar tarafından da eleştirilerin odağı haline geldi. Küçük yaşta izleyicilerin diziden etkilenmesi maalesef popüler kültürün kötü örnekleri arasında yerini aldı.

2- Sadakatsiz

2020 yılında ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Sadakatsiz, çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk başrol oyuncuları olarak bulunuyor. Diziyi bu kadar konuşulur kılan ise elbette oyunculuklar kadar senaryosu. Temelde bir ihanet üzerine başlayan dizinin fragmanı bile haftalarca konuşuldu.

3- Aşk Mantık İntikam

2021 yılının Haziran ayında kanalda yerini almaya başlayan dizi oldukça yeni. Fakat yeni olmasına rağmen kendisinden bahsettirmeyi başardı. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel başrol olarak yer almaktadır. Dizinin Kore yapımı olan Cunning Single Lady dizisinden uyarlama olduğu biliniyor.

4- Masumiyet

FOX TV de yayınlanmaya başlayan yayın hayatı maalesef sadece 13 bölüm sürdü. Masumiyet, 13 bölüm gibi kısa bir sürede bile trend diziler arasında yerini belirledi. Deniz Çakır, Hülya Avşar ve birçok usta oyuncunun buluştuğu dizi farklı bir senaryoya sahipti. Bir yanda onaylanmayan ilişki diğer yandan ise çocuklarını korumaya çalışan aileleri yansıtıyordu.

5- Yargı

2021 dizi sektörüne damga vurarak giren bir diğer dizi ise şüphesiz Yargı! Yargı, Kanal D üzerinde yayınlanmaya başlayan ve bir sürü sır perdesini aralamaya çalışan bir dizi. Savcı Ilgaz ve Avukat Ceylin’in işin içinden çıkamadığı bir cinayeti ve bu cinayetin aileler üzerindeki etkisini ele alıyor. Diziyi tuhaf ve merak konusu haline getiren ise ölen kadının Ceylin’in kardeşi olm

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!