featured

2022 Ares S1 Project Spyder Fiyatı Belli Oldu mu | Koleksiyonerlerin Gözdesi Ares S1 Project Spyder Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Modern ve geleceğe dönük tasarım çizgisi ille dünyanın merakla beklediği 2022 Ares S1 Project Spyder fiyatı belli oldu mu? Ares S1 Project Spyder spor otomobilin hangi özellikleri biliniyor? Tasarımında hangi spor otomobillerin etkisi vardır? 

Geleceğin Tasarım Çizgilerini Taşıyan 2022 Ares S1 Project Spyder Fiyatı

Dünyanın büyük bir heyecan ile takip ettiği Ares S1 Project Spyder özellikleri bir bir oraya çıkıyor. Kendine özel tasarımı ile en çok beğenilen spor otomobil modellerinden biri olan Ares S1, sadece 24 adet üretilecek. Üretimi henüz başlamayan bu özel tasarım spor otomobil fiyatı ise henüz açıklanmadı.

1 – Özgür Tasarımı ile Ares S1 Project Spyder Fiyatı Ne Kadar

Toplamda sadece 24 adet üretilmesi planlanan İtalyan otomobil modeli, yine bir İtalyan araba markası Ares Design tarafından üretilecek. Otomobilin 2021 Chevrolet Corvette ile benzerlikler taşıyor olması ise bu özel tasarım otomobilin Amerikan-İtalyan karması bir görselinin olacağı ipuçlarını veriyor.

2 – Tek Otomobilde 3 Farklı Tasarım

Dünyanın en değerli otomobillerinden biri olması beklenen S1 Project Ferrari Monza SP1, Aston Martin V12 ve McLaren Elva modellerinden esinlenerek tasarlanmış. Bir Coupe kasa otomobil modeli olan Ares S1 Project, gri ve kahverengi tasarımı ile büyük ilgi çekiyor.

3 – Güç Makinesi Ares S1 Project

Tüm dünyanın merakla beklediği S1 Project, 705 beygir gücü ile bir spor otomobil modeli türüne göre güçlü bir makine olacak gibi görünüyor. Üzerinde taşıdığı 5.2 litre hacme sahip V8 motoru ile oldukça güçlü bir otomobil ile karşı karşıya olduğumuzu anlıyoruz.

4 – S1 Project Hız Tutkunlarının Hayallerini Süslüyor

https://www.youtube.com/watch?v=rE3ZIhWtQN4

Spor otomobil tutkunlarının büyük bir heyecanla hayal ettiği S1 Project 100 km/s hıza sadece 2.7 saniyede ulaşıyor. Şık tasarımı ile adeta hayal ürünü olan bu otomobil, tavansız ve camsız olarak üretilecek. 2022 yılında asfalta inmesi beklenen bu özel tasarım otomobilden dünyada sadece 24 adet olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!