featured

2022 Yılında Ünlüleri Bekleyen Astrolojik Olaylar Neler?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 yılının gelmesiyle astroloji dünyasında yorumlar oluşturulmaya başladı. Ünlülerin astroloji haritası bize neler söylüyor?

Ünlüler de elbette astrolojiden alması gerekeni alıyor. Ne de olsa astroloji sadece belirli bir kesime hitap etmiyor.

Yeni yıl para, bolluk ve bereket belki şöhret belki de olumsuz olaylar… Ünlüler camiasını neler bekliyor dersiniz?

2022 yılı hangi ünlülerin yılı olacak? New York Post da bu yılın parlayacak yıldızları belirlendi. İşte detaylar…

Robert Pattinson

Alacakaranlık film serisiyle tam olarak herkesin dikkatini çekmiş Pattinson, 2022 yılının ortasına doğru şansına şans katacak. 13 Mayıs doğumlu olan Pattinson Boğa burcu olarak kend dönemine girdiği andan itibaren tutulmayla şansını arttıracak.

2/8

Lady Gaga

Lady Gaga

2021 yılının son günlerinde çıkardığı filmiyle hali hazırda dikkat çeken Gaga, 28 Mart doğumludur. Koç burcu olup dikkat çeken şarkıcı, bu yıl şansını yakalayacak. Jüpiter açısından hem şansları hem de mucizeleri yakalamaya devam edecek. Manevi tarafını da güçlenecek.

3/8

Channing Tattum

Channing Tattum

Boğa burçlarının yılı olacak desek yeridir! 26 Nisan’da doğan Tatum, Boğa burcu sayesinde bu yıl oluşacak tutulmadan olumlu etkilenecek.

4/8

Selena Gomez

Selena Gomez

Tam bir Yengeç burcu olan Selena Gomez, 2022 yılında çeşitli avantajlardan faydalanacak! Yaz ce sonbahar dönemlerinde kariyerinde tırmanışa geçmesi bekleniyor.

5/8

Adele

Adele

5 Mayıs’ta doğan Boğa burcu Adele, 2022 yılı ile birlikte fiziksel ve ruhsal anlamda kendini çok iyi hissedecek ünlüler arasında… Artık daha eğlenceli, seksi ve özgür hissedecek! Bununla birlikte aşk hayatına dair ciddi kararlar alacağı döneme de girecek.

6/8

Tom Holland

Tom Holland

İkizler burçları da 2022 yılında iş anlamında ciddi çıkışlar yakalayacak gibi görünüyor. Tom Holland, oyunculuğuyla yeni bir Örümcek Adam filmi gibi ciddi bir başarı elde edecek gibi duruyor.

7/8

Katy Perry

Katy Perry

Taze anne ve Akrep burcu Katy Perry yeni yılda mutluluğun peşinde olacak. Bununla birlikte aşk konusunda çeşitli kararlar alacak, farklı bir kişiyle aşk yaşayacak.

8/8

Rihanna

Rihanna

Hayranları ondan bir albüm çıkarmasını beklese de giyim ve makyaj sektöründe ciddi bir anlamda ilerleme sağlıyor. 2022 yılında da müzik alanında olur mu bilinmez ama mesleki anlamda gelişmelerine devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!