featured

21.21 Çift Saat Anlamı Nedir? 21.21 Anlamı 2021 Neler İma Ediyor? 21.21 Ne Demek ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

21.21 saat anlamı diyorlar… Siz hiç hayatınız boyunca çift saatler karmaşası yaşadınız mı? Saate bakıp “aa saat 21.21 ne demek acaba ?” dediniz mi? Burada elbette herkesin cevabı farklı olabilir. Denk geldiği çift saatlerin anlamı ile hayatına yön verenlerden 21.21 saat anlamı ile sevgilisi ile kavga edenlere çok çeşitli olay örgüleri ile karşılaşmak elbette mümkün…

Çift saatler ve anlamları uzun yıllardır insanların merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki bu saatleri aniden görmek sadece bir tesadüf mü? Yoksa altında derin anlamlar mı barındırıyor? İşte karşınızda 21.21 çift saat anlamı !

21.21 Çift Saat Anlamı Nedir ?

Çift saatler yıllardır gizemini korumakta. Biz de sizler için bu gizemi çözmeye geldik! Her bu saatleri gördüğünüz de “o da beni düşünüyor” diye düşünmenizden çok daha derin anlamları olduğunu anlatmaya geldik. Yalnız aynı rakamları yan yana görmeniz her defasında size uğur getireceği anlamını taşımaz, öncelikle bunu söylememiz gerek. Ancak 21.21 çift saati aniden gördüyseniz, kimi çift saatlere gör kendinizi şanslı sayabilirsiniz. 21.21 çift saat anlamı nedir, dediğinizi duyar gibiyiz. Haydi, başlayalım…

1. Aşk Bahçemi Süsleyen İnci Çiçeğim misin? | 21.21 Saat Anlamı Neler Diyor Böyle…

Başlığı okuduğunuz da yüzünüz de güller açtı öyle değil mi? Açsın, açsın… Çünkü aşk kapıları sizin için sonuna kadar açılıyor. Bakın, aralanıyor bile demiyoruz! Aşk kapısı size öyle bir açılacak ki siz bile bu duruma şaşıp kalacaksınız! Saat olmuş 21.21… Vakit aşk vakti acele edin!

Platonik aşk mı yaşıyorsun? Üzülme! Sevdiğin karşılık vermiyor mu? Kafana takma! Aşkı arıyor ama bulamıyor musun? Artık aramayı bırak! Bir akşam vakti otururken tesadüfen gördüğün bu saat dilimi kim, nasıl aşk istiyorsa onu ona verecek demektir! Bu saati gördünüz, koşa koşa internetin başına geçtiniz ve yazımızı okuyorsunuz. Ne kadar da şanslısınız! Artık mutlu olma zamanı!

2. Para Para Para!

21.21 çift saat için aslında dört yapraklı yonca desek daha iyi olur gibi. Şimdi, hadi canım sen de bir çift saat nasıl olsun da böyle anlamlar barındırsın dediğinizi duyuyoruz. Ancak size ne yaşayacaksınız tam olarak onu söylüyoruz. Bu saat dilimi hayatınızla ilgili hemen hemen her konuda size olumlu ve güzel haberler verir. Aslında neyiniz eksikse onun tamamlanacağını size gösterir. Para sıkıntısı çekiyor iseniz endişe etmeyin. Bu saati gördükten sonra adeta dokunduğunuz yer altına dönecek.

3. Aile İlişkileri Düzen Giriyor

Her şeyden olumlu bir haber veren çift saat aile ilişkileri konusunda da eksik kalacak değildi elbette. Bozuk olan aile-akraba ilişkileriniz varsa düzene giriyor. Yanlış anlaşılmalar bitiyor. Yerini dupduru, güzel ilişkilere bırakıyor ve evet bunların hepsi siz bu saatleri gördükten sonra başlıyor! Diğer saatlerin anlamı için burayı tıklamayı unutmayın olur mu?

4. 21.21 Ne Demek ! Hayaller Gerçek Oluyoooorrrrr!

İnsanoğlu sürekli hayaller kurar. Hayal kurmadan zaten yaşam geçmez. Hepimizin doğasında en olur olmaz şeylere sahip olmanın hayalini kurmak vardır. Bazen kendimizin bile fark etmediği anlarda hayal kurar buluruz kendimizi. İşte, bu çift saat size hayallerinize çok yaklaştığınızı gösteriyor.

Hayalleriniz gerçek olacak derken şuan için imkansız olan hayallerinizden bahsetmiyoruz. Mesela çalışmıyor ama son model bir arabaya sahip olmak istiyor olabilirsiniz. Çift saat mucize yaratmaz, sadece size neler olacağını haber verir, bu yüzden bu hayalinizin olması mümkün değildir. Ancak uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir iş varsa sizi bulacaktır.

Çift saatler ve anlamları size olumlu ya da olumsuz haberler verir. Önemli olan hangi çift saat ne anlam ifade ediyor bunu bilmenizdir. Burayı tıklayarak diğer saatlerin anlamlarına da bakabilirsiniz.

Saatlerin Anlamı Ah Ne Güzel Umut Dünyası ! 21 21 Saat Anlamı 2021 de Şans Olsun!

YouTube video

21.21 saat anlamı 2021 yılında gerçekten bir umuda ve şansa ihtiyacı olanlar için en güzel hayallere açılan kapı olabilir. Korkunç bir 2020 kaosundan sonra evlere kapanan bedenlerimizin yanında kabına sığmayan hayallerimiz var. Herkesin kendisine göre bir hayali  gerçek olmasını istediği bir dileği var.. Eğer 2021 yılında gözünüz saate iliştiğinde saat tam 21.21 i gösteriyorsa 21.21 ne demek diye sorgulayacak ve bu yazımıza ihtiyaç duyacaksınız. Bol şanslar !

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!