featured

28 Yaşındaki Adam Kendisini Bebek Gibi Hissettiği İçin Bez Takıyor | Kendisini Yetişkin Bir Bebek Olarak Tanımlayan Bu Adamın Hikayesi Sizi Çok Şaşırtacak!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hepimizin içerisinde ölmeyen, kaybolmayan belirli dönemlere kadar var olan bir bebeğin olabileceği konusunda hem fikiriz. Buraya kadar bir sorun yok elbette değil mi? Ancak Damien Turner bu durumu bir adım öteye taşımış. 28 yaşındaki bu genç adam kendisini yetişkin bir bebek olarak tanımlıyor. Bununla da yetinmiyor, kendisine bez takarak geziyor. İşte, sizi hayrete düşürecek o kahramanın inanamayacağınız hikayesi…

10 Yıldır Kendisini Yetişkin Bir Bebek Olarak Tanımlıyormuş

Damien Turner kendisini tam olarak 10 yıldır bu şekilde tanımlıyor. Bu kimliğe bürünmüş olmasına neden olarak ise, yaşam tarzı ve karşılaştığı zorlukları gösteriyor. Özellikle iş hayatında büyük zorluklar yaşamış ve bu zorlukları aşamamış.

Damien, kendisini uzun yıllardır hep bebek ruhlu olarak hissediyormuş. Bu duygulara sahip olması yüzünden yakın çevresi ondan bir hayli uzaklaşmış. Çocuk ruhlu insanların bulunduğu her ortamda ise kendisini daha rahat ve iyi hissediyormuş.

Tavırlarına Anlayış Gösterilmesi İçin Bez Takmaya Başlamış

Damien Turner kendisi gibi çocuk ruhlu olan kişiler içinde farkındalık yaratmak istemiş. Bu nedenle kendisi yetişkin bir bebek olduğunu gözler önüne serebilmek için bez takmaya başlamış. Başvurduğu online iş alanları hakkında geri dönüşler aldığında, bezini görenlerin hayrete düştüğünü belirtiyor.

Birçok kişi görüşme süresince onun bezli oluşuna ve çocuk gibi davranmasına katlanamamış. Kimisi ise onu işe almış ancak tahammül edemediği için bir süre sonra işten çıkarmış.

Şu sıralar bir süre daha idare edecek parası olduğunu belirten Turner, iş bulmak istediğini belirtiyor. Ancak kesinlikle yetişkin bir bebek kimliğinin dışına çıkmasının da mümkün olmadığını ekliyor. Ergenlik yıllarında bebek bezi giymeye cesaret edemediği belirten Turner, şimdilerde bunu yapmak istediği için yaptığını söylüyor.

Ailesi Onun Bu Yönelimini Kabul Etmiş

16 yaşından beri bezli bir şekilde gezen ve bebeksi tavırlarından vazgeçmeyen Turner, ilk başlarda ailesi ile sorunlu olduğu yönünde açıklamalar yapıyormuş.

Ancak zaman içerisinde tamamen hür davranarak, bunun tamamen kendi hisleri olduğunu paylaşmaya başlamış. Ailesinin de bu durumun farkında olduğunu belirten Turner, ailesinden herhangi bir tepki almadığını ve anlayışla karşılandığını ifade ediyor.

Sosyal Medyada Tepki Alıyor

Sosyal medyada tepki aldığını dile getiren Turner, kendisiyle çok dalga geçildiğini ancak bunu umursamadığını belirtiyor. Bazı insanlar onu gördüğünde yolunu değiştiriyor, bazıları ise hakaretlere varan söylemlerde bulunuyormuş. Bu utanç verici olsa da üstüne alınmadığını ekleyen Turner, kendisinin bu haliyle oldukça barışık olduğunu söylemekten hiç çekinmiyor. Peki, siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!