featured

3 Ayda 20 Kilo Veren Feyza Civelek Kimdir | Sol Yanım Nazlım Kaç Yaşında

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2,5 ayda 20 kilo veren güzel oyuncu Feyza Civelek kimdir? Kaç yaşındadır? En güzel fotoğrafları ile Feyza Civelek instagram paylaşımları…

Son günlerin en çok konuşulan dizilerinden biri olan Sol Yanım Oyuncu kadrosunda yer bulan Feyza Civelek 3 ayda 20 kilo vererek yeni projesine bambaşka bir şekilde başladı. Daha önce Adını Feriha Koydum oyuncuları arasında yerini alan Civelek, “Kimse için kilo vermedim mesleğim için kendimi yeniledim” dedi. Peki Feyza Civelek kimdir? Nerelidir?

YouTube video

Dizideki belalı kız rolü ile oldukça dikkat çeken bir karakter olan Feyza Civelek, Sol Yanım Nazlım karakteri ile çok konuşulacak gibi görünüyor. Dizinin sevilen oyuncularından Sol Yanım Serra’ya sık sık zor anlar yaşatacak olan Sol Yanım dizisinde Nazlım karakterini canlandıran güzel oyuncu Feyza Civelek kimdir?

Magazin Haberleri RSS

2/10

Feyza Civelek Kimdir?

Feyza Civelek Kimdir?

Adını Feriha Koydum, Sihirli Annem ve Güllerin Savaşı gibi dizilerde yer alan Feyza Civelek bir oyuncudur.

3/10

Feyza Civelek Kaç Yaşında?

Feyza Civelek Kaç Yaşında?

İlk dizi deneyimini 2009 yılında Acemi Cadı dizisiyle Türk dizi dünyasında yerini alan Feyza Civelek 1995 yılında İstanbul’da doğdu.

4/10

Feyza Civelek Nereli?

Feyza Civelek Nereli?

Daha önce son dakika haberleri ile Türkiye gündemine bir polis memurunu ısırdığı görüntüleri ile gelen Feyza Civelek nereli ? İstanbul’da doğan güzel oyuncu İstanbullu.

5/10

Sol Yanım Nazlım Kimdir?

Sol Yanım Nazlım Kimdir?

Sol Yanım oyuncuları arasında yerini alan Feyza Civelek 25 yaşındadır. Dizide bakıcı bir annenin kızı olan Nazlım karakterine can veren Civelek, daha önce Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu projesinde de yer almıştır.

6/10

Dizilerle Feyza Civelek Kimdir?

Dizilerle Feyza Civelek Kimdir?

Türk dizi dünyasında Sihirli Annem, Acemi Cadı, Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu ve Kavak Yelleri ile kamera karşısına geçen Civelek, şimdilerde Son Yanım dizisi oyuncuları arasında boy gösteriyor.

7/10

Sol Yanım Nazlım Karakteri ile Çok Konuşulacak

Sol Yanım Nazlım Karakteri ile Çok Konuşulacak

Sol Yanım dizisinde Nazlım karakterine hayat veren Civelek, dizinin unutulmaz karakterlerinden biri olacağa benziyor. Öyle ki genç oyuncu dizideki serseri kız rolüne kendisini kolayca alıştırmış gibi görünüyor.

8/10

Yeni Rolü İçin 20 Kilo Verdi

Yeni Rolü İçin 20 Kilo Verdi

Sol Yanım dizisi oyuncuları arasında yer alma teklifi geldiğinde, gireceği rolü taşımak için 20 kilo veren başarılı oyuncu, azimli bir kadın olduğunu da göstermiş oldu.

9/10

Feyza Civelek Nasıl Zayıfladı?

Feyza Civelek Nasıl Zayıfladı?

2,5 ayda tam 20 kilo vererek 78 kilodan 58 kiloya düşen Feyza Civelek nasıl zayıfladı? Şeyda Coşkun diyeti ile zayıfladığını söyleyen Civelek, düzenli spor ve yürüyüş yaptığına dikkat çekti. Protein bazlı beslendiğini de ekleyen güzel oyuncu, her gün 1,5 saat yürüdüğünü belirtti.

10/10

Feyza Civelek Instagram Paylaşımları ile Çok Konuşuluyor

Feyza Civelek Instagram Paylaşımları ile Çok Konuşuluyor

Sosyal medyada binlerce takipçisi olan Feyza Civelek Kimdir sorusunun cevabı bugünlerde sıklıkla soruluyor. Güzel oyuncu, Türk dizi sektörünün yıldızı parlayan isimlerinden biri olarak görülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!