featured

5 Numara Saç Modeli Kullanan Ünlüler Kimlerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pratik ve kullanışlı saç modelleri arasında özellikle ünlüler de sık sık tercih edilen bir saç modeli bulunuyor. 5 Numara saç modeli olarak tanımlanan ve pek çok ünlüde görmeye alıştığımız bu saç modeli çoğunlukla erkekler tarafından kullanılıyor olsa da kadınlar tarafından da tercih edilmesi dikkatlerden kaçmıyor. Peki, 5 numara saç modelleri kimlere yakışır? 5 numara saç kaç cm ve kaç günde uzar, 5 numara saç modeline sahip ünlüler kimlerdir? İşte, detaylar!

5 Numara Saç Modeli Ne Tür Kişilere Yakışır?

5 Numara saç modeli ne tür kişilere yakışır? Sorusunu ilk sıraya aldık çünkü her saç modelinde olduğu gibi bu saç modeli herkeste aynı güzellikte durmayabilir. O nedenle saçınızı beş numara kestirmeden önce durup, bu saç modeli uygun mu? sorusunu yanıtlamamızı beklemeniz gerekiyor.

5 numara saç kestirmeyi düşünüyorsanız öncelikli olarak kafa şeklinizin asimetrik ve düzgün bir şekilde olması önemlidir. Kafanızda çıkıntı ya da yara, ameliyat izi gibi izler bulunuyorsa 5 numaralı saç ile bu görüntüler olduğu gibi ortaya çıkacak ve hoş durmayacaktır. Ayrıca kepçe kulak sorunu olan kişilerinde erkek kısa saç modelleri arasında ilk sıralarda yer alan 5 numara saç kesimini tercih etmeleri pek önerilmez.

Düzgün bir kafa şekliniz var ise, kafanızda her hangi bir şekilde çıkıntı ya da iz bulunmuyorsa, özellikle kare yüz şekline ve renkli gözlere sahip iseniz 5 numaralı saç kesimi sizin için iyi bir seçim olacaktır. Neden mi? Çünkü 5 numaralı saç avantajlarını duyunca sizi kesinlikle cezbedecektir.

5 Numara Saçın Avantajları Nelerdir?

5 numara saç modelleri, kullanımı çok kolay olan erkek saç modelleri arasında yer alıyor. Çünkü saçı yıkaması da kurulaması da taraması da çok kolaydır. Hatta bu saç modelinde taramaya ihtiyaç dahi yoktur. Yıka ve çık saç modelleri arasında yer almasından dolayı bazı cesur bayanlar da bu saç kesimini tercih etmektedirler.

Bu kısalıkta bir saçın bakımı çok kolaydır ve özellikle saç dökülme problemi yaşayan kişilerce daha sık tercih edilmektedir. Yüz hatlarını belirginleştirdiği için daha karizmatik bir görünüm sağlar. Her tür kıyafet ile her türlü ortamda kullanım imkanı sunan 5 numaralı saç kesimi pek çok ünlü tarafından da en çok tercih edilen saç modelidir. Peki, 5 numara saç modelleri kullanan ünlüler kim?

5 Numara Saç Kullanan Ünlüler

1.Kıvanç TATLITUĞ

Best Model of The World 2002 birincisi Kıvanç Tatlıtuğ, birinciliği kazandığı sırada uzun saçları ve karizmatik duruşu ile dikkat çekmişti. Dizi sektöründe büyük çıkış yapmasını sağlayan Aşk-ı Memnu dizisinde ki Behlül karakteri ile tüm genç kızların gönlünde taht kuran Kıvanç Tatlıtuğ, bu dizide uzun saçları ile hafızalara kazınmış olabilir. Ancak Menekşe ile Halil dizisindeki Halil karakterinde ki Kıvanç Tatlıtuğ’u gördüğünüz de, işte tam olarak 5 numara saç modelinin en çok yakıştığı ünlü diyeceğinize de eminiz.

2. Brad PİTT

Dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt, Gazetecilik eğitimini son anda bırakıp oyunculuk idealinin peşinden koştu. Sitcom ile başlayan ekran deneyimini bir dizi de aldığı yardımcı rol ile oyunculuğa ilk adımını atan Brad Pitt, 1991 yılında oynadığı Thelma & Louise filmi ile çıkışını yaptı. Bu filmi ile “Dünyanın en seksi Erkeği” ünvanını kazanandı. O kadar çok film de yer aldı ki onu da uzun saç ve kısa saç modelleri ile hafızalarımıza kazıdık. 

3.  Wentworth MİLLER

Prison Break dizisinde Michael Scofield olarak tanıdığımız Wentworth Miller da 5 numara saç modelleri kullanan ünlüler arasında yerini alıyor. 5 Sezon olarak çekilen ve pek çok izleyici kitlesine ulaşan Prison Break dizisinin ünlü oyuncusu Miller, rolü gereği dönem dönem çok daha kısa saç modelleri ile görüntülenmiş olsa da 5 numara saç kesimi modelinin en çok yakışan ünlülerden biridir.

5 Numara Saç Kaç Cm?

Pek çok kişi tarafından merak edilen sorulardan biri de 5 numara saç kaç cm sorusu olmaktadır. Saç kesme makinası ucuna takılan aparat sayesinde gerçekleştirilen 5 numara saç kesimi yaklaşık olarak 9 mm ya da 1 cm aralığında olmaktadır. Tarak kullanımına ihtiyaç duyulmayan 5 numara saçlar sayesinde pek çok erkek hem rahat hem de karizmatik olabilmektedir.

5 Numara Saç Ne Kadar Zamanda Uzar?

Saçların uzaması pek çok faktöre bağlıdır. Beslenmeden saç bakımına kadar çok farklı etmenlere bağlı olarak saç uzama süreci değişiklik gösterse de ortalama olarak bir saçın uzaması aylık 1 ile 1,5 cm aralığındadır. Bu nedenle 5 numara saç modelleri şekillerinden memnun kalmadıysanız sadece 1 kaç ay içerisinde saçlarınızın uzayacağını düşünerek mutlu olabilirsiniz.

Saçlarınızın hızlı uzamasını istiyorsanız, özellikle B vitamini açısından yeterli beslenmeniz, saçlarınızda kimyasal ya da ısıl işlemlerden kaçınmanız mühimdir. Saçların hızlı uzamasına yardımcı ürünler mevcuttur. Saç uzatan şampuan önerileri arasından saçınıza ve bütçenize en uygun ürünü seçerek kullanabilir ve saçlarınızın daha çabuk uzamasına katkıda bulunabilirsiniz.

5 Numara Saç Kirli Sakal İle Uyumlu mu?

5 numara saç kullanımı erkekler tarafından çok fazla tercih edildiği için sakal ile uyumlu olup olmadığı sıkça sorulmaktadır. Özellikle kirli sakal ile uyumlu bir kullanım sunan 5 numara saç modelleri pek çok erkek tarafından çeşitli sakal modelleri ile de kullanıldığı görülmektedir.

5 Numara Saç Kadınlarda Nasıl Durur?

Erkek saç modelleri arasında yer alan 5 numara saç modeli pek çok kadın tarafından tercih edilmektedir. Ancak şunu da baştan söylemek gerekiyor ki oldukça cesaret isteyen bir adımdır. Bayanlarda uzun saç modelleri görmeye alışmış bir toplum olarak pek çok kadın saçlarını bu denli kısa kestirmeye cesaret edemiyor olsa da cesaret edenlerin muhteşem görüntüleri ise hafızalardan kolay kolay silinmiyor.

Özellikle renkli gözlere sahip kadınlara 5 numara saç modelleri çok yakışıyor. Hele de kafa şekli muntazam ve kusursuz ise büyük bir özgüven sağlayacak 5 numara saç saç modelini kesinlikle denemenizi tavsiye ederiz. Alacakaranlık serisi ile ün kazanan Kristen Stewart, kadınlara 5 numara saç yakışır mı sorusunun en güzel cevabı olsa gerek.

5 Numara Saçı Evde Kesebilir miyim?

Pek çok erkek artık evde kendi saçlarını kesebiliyor. Piyasa da satılan çok değişik marka ve kalite de saç kesme makinaları sayesinde bu kısalıkta saçı evde kendinizde kesebilirsiniz. Saç kesme makinası ucuna takılan aparatlar ile saç kesiminin hangi numarada yapılacağı ayarlanabilmektedir. Ancak yine de evde saç kesimi yapmadan önce 5 numara saç kesimi videosu izlemenizi ve evde saç kesimi nasıl yapılır öğrenmenizi tavsiye ederiz.

5 Numara Saç Kesimi Videosu İzleyin!

Saç kesme makinası ile evde saç kesmek oldukça pratik bir hal aldı ancak saç keserken doğru uygulama yapmamanız durumunda saçlarınızın uzama sürecinde çok çirkin görüntüler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Saçların kesilme yönleri oldukça önemlidir. Saç kesme makinasını elinize alıp aparatı taktıktan sonra rastgele saç kesimi yapmanız sizi kesinlikle hayal kırıklığına uğratacaktır. Bu nedenle evde saç kesme işlemine başlamadan önce size tavsiyemiz 5 numara saç kesimi videosu izlemeniz ve doğru kesim yöntemini öğrenmeniz olacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=FI0bdPl9230

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!