featured

7 Zeytin 1 İncir Diyeti | 7 Zeytin 1 İncir Diyeti Nasıl Yapılır? 7 Zeytin 1 İncir Diyeti Kaç Kilo Verdirir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

77 zeytin 1 incir diyeti nedir? 7 zeytin 1 incir diyeti nasıl yapılır? 7zeytin 1 incir diyeti yapanlar yorumları nasıldır? İşte herkesin merak ettiği sağlıklı ve hızlı kilo verdiren diyetin ayrıntıları…

7 zeytin 1 incir diyeti son zamanlarda fazla kilolarından kurtulmak isteyenlerin mucizevi çözüm yollarının başında gelmeye başlamıştır. Zeytin ve incir, antioksidan birer besin olduğunda vücudu temizleme konusunda son derece başarılı iki besindir.

Dolayısıyla da fazla kilolardan kurtulmak istediğinizde kullanılabileceğiniz etkili iki besindir. İki besin de diyet programında kullanıldığında etkisi gözle görülür derecede oluyor.

Sadece kilo vermeye değil kilo verdirmenin yanı sıra aynı zamanda zeka gelişimine de katkı sağlayacak kadar sağlıklı bir diyet olmakla birlikte beyin hücrelerinizi de hastalıklara karşı koruyan bir diyet programıdır.

Genç hücreleriniz artmasını sağlayan bu iki besin, genç hücreleri arttırdığından yaşlanmanızı dolayısıyla da yaşlanma belirtilerinizin oluşmasını engeller.

7 Zeytin 1 İncir Faydaları

Zeytin, omega yağ asitleri bakımından zeytin besindir ve incir ile birlikte tüketildiğince vücudunuza devasa faydaları vardır. Öncelikle bu ikilinin antioksidan etkisi sayesinde vücudunuzdan ödemler atılır ve yağ yakımı hızlanır.

Hücrelerinizin yenilenmesini sağlayan zeytin ve incir, daha sağlıklı bir cilde dolayısıyla da görünüme sahip olmanızı sağlar.

Kanser hücrelerinin etkisiz hale gelmesini sağlayan 7 zeytin 1 incir, ayrıca hızlı ve sağlıklı kilo vermek için birebirdir!

7 Zeytin 1 İncir Diyeti Nedir | 7 Zeytin 1 İncir Diyeti Nasıl Uygulanır?

İnternette kısa bir gezinti yaptığınızda binlerce farklı diyet listesi görebilirsiniz. Her diyetin her metabolizmada etkisi farklı olduğundan bir diyeti uygulayan farklı kişilerin aldığı sonuçlar da farklı olur. Bu sebeple de diyetlerin doktor kontrolünde uygulanması en doğrusu olacaktır.

Gördüğünüz diyetlerden birisi de 7 zeytin 1 incir diyeti olur. Adından da anlaşılacağı gibi zeytin ve incir ile yapabileceğiniz bir diyet türüdür. Zeytinin ve diyetin antioksidan etkisi birleştiğinde sağlıklı bir diyet programı ile hızlı kilo vermeniz mümkündür.

Her diyet uygulamasında olduğu gibi bu diyette de düzenli uygulama ve sabır son derece önemlidir. Her ne kadar sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo verdiren bir diyet olsa da etkili ve kalıcı sonuçlar almanız için 21 gün boyunca düzenli ve doğru uygulamanız gerekir.

7 Zeytin 1 İncir Diyeti Nasıl Yapılır? 7 Zeytin 1 İncir Diyeti Nasıl Kullanılır?

21 gün uygulanan 7 zeytin 1 incir diyeti, akşam yatmadan önce ve sabah uykudan uyanınca 7 tane zeytin ve 1 tane incir tüketmek üzerine oluşturulmuştur. Genellikle her diyet programında olduğu gibi bu diyette de sağlıksız besinlerden uzak durmak beklenen sonuca hızlı ulaşmak için önemlidir.

Ayrıca zeytin ve incir tüketimini vücudunuzun en verimli olduğu zamanlar olan sabah ve akşam yapmalısınız. İstikrarlı ve 21 gün boyunca düzenli uygulama sonucunda sağlıksız besinlerden de uzak durulduğu takdirde fazla kiloların hızlı şekilde gittiğini görebilirsiniz.

Diyet sırasında 3 öğün yemek yiyebilirsiniz. Ancak beslenme programı mutlaka sağlıklı besinlerden oluşturulmalı ve düzenli beslenmeye özen göstermelisiniz.

Yağlı, şekerli ve karbonhidrat oranı yüksek olan sağlıksız besinler tükettiğiniz takdirde beklediğiniz sonuçları görmeniz de zor olacaktır. Bu nedenle de özellikle diyet sırasında sağlıklı ve düzenli beslenmeniz hızlı ve kalıcı sonuçlar almanız için önemlidir.

7 Zeytin 1 İncir Diyeti Listesi

Sağlıklı ve aynı zamandan bir o kadar da hızlı kilo verdiren 7 zeytin 1 incir diyeti yapacak olanların en çok merak ettiği konulardan birisi de diyet listesidir. Ancak bu diyet için uyulması gereken uzun listelere gerek yoktur.

Diyeti uygulayabilmek için ihtiyacınız olan tek şey; günlük olarak 7 adet zeytin ve 1 adet incirdir. Vücut metabolizmasının en verimli olduğu zaman dilimi sabah ve akşam saatleridir.

Bu nedenle de 21 gün boyunca sabah uyandığınızda ve akşam yatmadan önce 7 adet zeytin ile 1 adet incir yemeniz yeterli olacaktır. Diyeti bol su ile desteklediğinizde hedeflediğiniz sonuca daha kısa sürede ulaşabilirsiniz.

7 Zeytin 1 İncir Diyeti Tarifi

Son derece sağlıklı olan 7 zeytin 1 incir diyeti, uygulanması kolay bir diyettir. Öncelikle bu diyeti 21 gün boyunca sabah uyanınca ve akşam yatmadan uygulamalısınız.

Diyet için 21 gün uygulamak için 147 adet zeytine ve 21 adet incire ihtiyacınız vardır. Bu malzemeleri tedarik ettiğinizde ayrıca bir tarife gerek yoktur.

Her gün sabah uyanınca ve akşam yatmadan önce istediğiniz sıra ile 7 tane zeytini ve 1 tane inciri tüketmelisiniz. Ayrıca diyet sırasında beslenme düzeninize ve tükettiğiniz besinlerin sağlıklı olmasına dikkat etmelisiniz. 21 gün sonunda fazla kilolarınızın büyük bir kısmının gittiğini göreceksiniz.

7 Zeytin 1 İncir Diyeti Kaç Kilo Verdirir? 7 Zeytin Bir İncir Kullanıcı Yorumları

Diyet listeleri arasında en sağlıklı olması ile bilinen 7 zeytin 1 incir diyeti, aynı zamanda neredeyse her uygulayan kişide hızlı ve sağlıklı sonuçlar verdiği bilinen bir diyet programıdır.

Bu diyeti, 21 gün boyunca düzenli ve istikrarlı bir şekilde uygulamalısınız. Zeytin ve incir son derece sağlıklı olan iki besin olduğundan zararı olmayan bir diyettir. 21 gün boyunca düzenli bir şekilde uyguladığınızda ortalama olarak 10 kilo kaybettiğinizi görebilirsiniz.

Bu diyeti uygulayan kullanıcıların yorumları ise olumlu yöndedir. Diyeti uygulayanların neredeyse tamamı; 21 gün gibi kısa bir sürede 10 kiloya kadar kilo verdiğini ifade ediyor. Ancak bu sonuçlar metabolizma hızına göre değişkenlik gösterebilir.

Kuru İncir Kilo Aldırır mı?

7 zeytin 1 incir diyeti yapacak olanların en çok merak ettiği konulardan birisi de diyette kullanılacak olan kuru incirin kilo aldırıp aldırmadığıdır. Kuru incir, şeker bakımından zengin bir kuru meyvedir. Aşırı tükettiğinizde elbette kilo alımınıza neden olur.

Ancak bu diyet programında tüketeceğiniz incir, taze incir olmalıdır. Bununla birlikte lif bakımından zengin olan kuru inciri, bazı öğünlerde taze incir yerine aşırıya kaçmadan tüketebilirsiniz.

Böylece kuru incir, bağırsaklarınızı çalıştırarak metabolizmanızı daha da hızlandırır ve dengeli tükettiğinizde hızlı kilo vermenizi sağlar.

7 Zeytin 1 İncir Diyeti Yapanlar Yorumları

YouTube video

Her gün yüzlerce insan fazla kilolarından kurtulmak için birçok diyet araştırması yapıyor. Ancak diyet listelerini gelişi güzel uygulamak insan sağlığına ciddi zararlar verirken aynı zamanda hızlı kilo kaybı sonrasında tekrar hızlı kilo alımına neden olabilir. 7 zeytin 1 incir diyeti, bu diyetlerin dışında kalan tamamen sağlıklı bir diyettir.

Diyeti uygulayanların neredeyse tamamı istikrarlı ve doğru uygulama sonrasında hedefledikleri kiloya ulaştıklarını ifade etmiştir. Hem sağlıklı hem de etkili bir diyet olduğundan hemen hemen her metabolizmada etkili bir diyet olduğunu söylememiz mümkündür.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!