featured

Ailecek İzlenecek Film Önerileri 2021

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ailecek izlenecek film önerileri listemizde yer alan tüm filmler, döneminin en iyisi, en beğenilen filmleri… Dünyada etkisini sürdüren koronavirüs salgını nedeniyle evlerimize kapandığımız şu dönemde, stresten uzaklaşabilmek ve keyifli zaman geçirebilmek için dizilere ve filmlere yöneliyoruz.

Kimi zaman içerdiği sahneler veya konularından dolayı ailece izlemeye uygun film arayışları içine giriyoruz. Ailecek izlenecek film önerilerini listesini sizler için derledik. O zaman buyurun yazımıza…

1 – Okja

Mija, en yakın arkadaşını koruyabilmek adına büyük bir şirketin tüm varlığını riske atar. Mija’nın en iyi arkadaşı ise Okja isminde dev bir hayvan.

YouTube video

Başrol koltuğunu Tilda Swinton, Seo-Hyun Ahn ve Paul Dano’nun paylaştığı filmin yönetmenliğini Joon-ho Bong yapıyor. Senaryoyu, filmin yönetmeni Joon-ho Bong ve Jon Ronson ile beraber kaleme aldı. Okja, 70. Cannes Film Festivali’nde verilecek Altın Palmiye için yarışan filmler arasında yer alıyor. Bu nedenle ailecek izlenecek film önerileri listemizin başında.

2 – Mogli: Orman Çocuğu

Henüz bir yaşındayken insan yavrusu Mogli’nin ailesi, korkunç bir kaplan Shere Khan tarafından öldürülür. Panter Bagheera, Mogli’yi kurtararak onu içinde bulunduğu kurt sürüsüne dahil eder. Mogli, ormanda geçerli olan sert kuralların işleyişine ayak uydurarak büyümeye çalışır.

https://www.youtube.com/watch?v=FHO_cJ7J-S4

Panter Bagheera ve ayı Baloo onu adeta bir kurt gibi yetiştirir, diğer hayvanların dünyasında da kabul görür. Ancak bu durum fazla uzun sürmez. Acımasız Shere Khan yarım bıraktığı işi bitirmek isterken, bir yandan da kendi kanından olan insanlığıyla yüzleşmek zorunda kaldığı için ciddi tehlikelerle de karşı karşıya gelir. Oldukça etkileyici bu film de muhteşem sahneleriyle ailecek izlenecek film önerileri arasında.

3 – Umudunu Kaybetme

İş hayatında problemler yaşayan, maddi anlamda sarsılmalar yaşayan Chris Gardner, hem iyi bir baba hem de anlayışlı bir eştir. Fakat eşi, Chris’in yaşadığı maddi çalkantılara artık katlanamayacağını söyleyerek evi terk eder. Oğulları Christopher, babasının yanında kalmayı ister. Eşinin evi terk etmesi yetmiyormuş gibi ev sahibi de evi boşaltmalarını ister.

YouTube video

Beklenmedik bir anda kendini sokakta bulan baba-oğul düşkünler evinde, tuvaletlerde çalışarak hayata tutunmaya çalışır. Verdikleri bu yaşam mücadelesinde oğlunun sevgisini hissetmek, Chris için her şey demektir. Ailecek izlenecek film önerileri listemizdeki Umudunu Kaybetmeyin, aile bireyleri arasındaki bağlar, sevginin gücü ve baba-oğulun hayatta kalma mücadelesi sizi ve ailenizi derinden etkileyecek.

4 – Ruhların Kaçışı

Babasının işlerinden dolayı şehir değiştirmek zorunda kalan Chihiro, 10 yaşında bir çocuktur. Yaşadıkları şehirden taşınmaları onu derinden üzer. Çıktıkları bu yolculuk onu hiç tahmin etmediği noktalara götürür. Tuhaflıklar, yolda yemek molası verdikleri sırada anne babasının yemekleri yemesinin ardından domuza dönüşmesiyle başlar. Anne ve babasına yardım etmek isteyen Chihiro, çevresinde bir sürü hayaletin var olduğunu fark eder.

YouTube video

Hayatta kalabilmek için, kendini hayaletlerin yaşadığı bu otele kabul ettirmekten başka çaresi yoktur. Hayaletlerin gizemini çözmeye uğraşırken bir yandan da esrarengiz Haku ile aşkın büyüsünü keşfeder. Bu gizemli hikaye, ailenizle heyecan dolu dakikalar geçirmenizi sağlayacak, ailecek izlenecek film önerileri animasyon seçenekleri arasında.

5 – Küçük Denizkızı

YouTube video
Filmin başrolündeki küçük denizkızı, elinde ruhunu tutan bir sirk kurucusunun esiridir. Özgürlüğe kavuşabilmek için o sirk kurucusundan ruhunu geri almalıdır. Küçük denizkızının hikayesini merak eden Mississippi’li bir muhabir, küçük kız kardeşiyle birlikte bunu araştırmak ister. Yaptıkları araştırmalar sonunda denizkızının gerçekten var olduğunu keşfederler. Çıktıkları bu yolculukta muhabirin kız kardeşi de denizkızının hızla yayılan efsanelerini ortaya çıkaracaktır.

6 – Şakrak Jangle’ın Noel Serüveni

Kendisine çok güven duyduğu çırağı tarafından ihanete uğrayan bir oyuncakçı, tüm yaşam sevincini yitirir. Yaşanan bu talihsiz olayın ardından uzun zaman sonra hayatına giren meraklı torunu, bu konu hakkında onu bir ışık yakar. Diğer oyuncakçılardan farklı bir ambiyansı bulunan Jingle Jangle’ın odak noktası torunu haline geliyor.

YouTube video

Torununu çok seven Jeronicus Jangle, maceraperest torunuyla birlikte hayatlarının kısa bir süre içerisinde değişmesine sebep olacak büyülü bir icat yapar. Bu ikilinin serüveni ailece izleyebileceğiniz filmler arasında yer alıyor.

7 – Pokemon: Mewtwo İntikam Peşinde

Birçoğumuzun çocukluk yıllarında favori çizgi filmlerinden biri olan Pokemon, farklı bir versiyonuyla karşımıza çıkıyor. Oldukça gizemli bir eğitmen tarafından davet edilen Ash,Brock ve Misty eğitmenin bu davetini kabul eder. Yapay bir Pokemon’un oluşturduğu ve onlarla maç yapmak isteyen Mewtwo ile tanışırlar. Serinin bu filminde Mewtwo Ash, Brock ve Misty’den intikam almak yaptıklarını izleyeceğiz. Özellikle ailenizde Pokemon severler varsa ailecek izlenecek film önerileri listemizdeki bu filmi beğeneceklerin eminiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!