featured

Alperen Duymaz Kimdir ? Alperen Duymaz Nereli Kaç Yaşında? Alperen Duymaz Evli mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alperen Duymaz kimdir? Son yaz dizisiyle başarılı oyunculuğu tekrar gündeme gelen Alperen Duymaz’ın özel hayatı da bir hayli merak ediliyor. Sempatik, çocuksu tavırları ve yakışıklılığı ile kendisine hayran bırakan Alperen Duymaz, sektörde henüz oldukça yeni. Ancak bu süreçte büyük başarılara imza atması, onun kariyerinin büyük bir yükselişe geçmesine sebebiyet verdi.

Alperen Duymaz Kimdir? Oyuncu Alperen Duymaz Kaç Yaşında?

Alperen Duymaz kimdir? Alperen Duymaz, sezonun en yeni dizisi olan Son Yaz’da Akgün rolünü üstlendi. Konusu ve oyuncuları ile öne çıkan bu dizi, kısa zamanda büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Hal böyle olunca Alperen Duymaz’da izleyicilerin ilgi odağı oldu. Peki oyuncu Alperen Duymaz kaç yaşında? Oyuncu ve mankenlik yaptığı bilinen Alperen, 3 Kasım 1992 doğumludur. Kısacası Alperen Duymaz yaş bilgisinin 28 olduğu bilinmektedir.

1- Alperen Duymaz Ailesi Nereli?

Alperen Duymaz 1992 yılında Ankara’da doğmuştur. Ancak annesi ve babasının Kırıkkaleli olduğu bilgisi paylaşılmıştır.

2- Alperen Duymaz Annesi ve Babası Kimdir? Alperen Duymaz Ailesi Tanınıyor mu?

Alperen Duymaz annesi ve babası tanınıyor mu sorusu da merak edilen bir diğer konudur. Ünlü oyuncu annesi ve babası hakkında herhangi bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Alperen Duymaz kardeşi, annesi ve babası gündemden uzaktan sakin ve sessiz bir yaşam sürmektedir. Birçok dizide rol alan Alperen Duymaz, öğrenimini Ankara’da tamamlamıştır.

Lise eğitimi sonrasında kariyerine oyunculuk ve modellikle devam etme kararı almıştır. Bu sebeple Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarında tiyatro bölümünü okumuştur. Mezuniyetinden sonra ise ilk dizi projesine başlamış ve başarılı kariyerini sürdürerek bu günlere gelebilmiştir.

3- Alperen Duymaz Hayatı | Alperen Duymaz Evli mi?

Alperen Duymaz kimdir? Ünlü oyuncunun hayatı konusunda merak edilen bir diğer konu Alperen duymaz sevgilisi var mı, evli mi gibi sorulardır. Alperen Duymaz henüz çiçeği burnunda evli. Ünlü olmasına rağmen sade bir yaşantı tercih eden Durmaz, eş tercihini de bu sektörle ilgisi olmayan Kübra Kelkit’ten yana kullandı.

Uzun bir süredir birlikte olan çift, oyuncunun işleri dolayısıyla oldukça sınırlı görüşebiliyormuş. Alperen Duymaz eşi evlilik öncesinde Ankara’da öğretmenlik yapıyordu. Bir arada yaşama kararı alan çift, ani bir kararla evlendi. Böylece Kübra Kelkit eş durumunda İstanbul’a tayin olabildi.

4- Alperen Duymaz Estetikli mi? Alperen Duymaz Estetiksiz Hali Nasıldı?

Alperen Duymaz kimdir? Son günlerde yakışıklılığı, kusursuz yüz hatları ile adeta gündem olan oyuncunun bir estetiğinin bulunduğunu biliyor musunuz? Ünlü oyuncu henüz oyunculuk kariyerinin çok başında iken, burun estetiği yaptırmıştır. Nefes almada problem yaşadığını ve görünümünden hoşlanmadığını açıkça bildiren Alperen Duymaz, bu estetik ile bambaşka bir görünüme kavuşmuş. Merak edenler için, estetiksiz halini burada paylaşacağız.

5- Alperen Duymaz Nasıl Ünlü Oldu?

Peki Alperen Duymaz nasıl ünlü oldu? Ünlü oyuncunun ilk deneyimi Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide olmuştur. 2015 yılında bu dizinin yapımcısı tarafından keşfedilen Duymaz, Cesur karakteri ile hepimizi kendisine hayran bırakmayı başarmıştır. Bu başarı ise sonrasında birçok önemli projede yer almasına vesile olmuştur.

6- Alperen Duymaz Kimdir | Alperen Duymaz Dizileri Nelerdir?

Alperen Duymaz kimdir? Alperen Duymaz dizileri arasında 2. Acı Aşk’tır. 2015 yılında yapılan bu projede ünlü oyuncu Ali Köklükaya karakterini canlandırmıştı. Kısa süren bu dizi projesi sonrasında ise ünlü oyuncu ilk kez Başrol oyuncusu olabilmiştir. Bodrum Masalı dizisinde Ateş karakterine hayat veren Duymaz’ın bu projesi 2 yıl kadar sürmüştür. Bu projede başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırları ile dikkat çekmiş, büyük bir fan kitlesine sahip olmuştur.

Alperen Duymaz kimdir? 2018 yılında Ayça Ayşin Turan ile oynadığı Zemheri dizisi de izleyici tarafından büyük beğeni toplamıştı. Ancak film reyting mağduru olduğu için henüz 7. Bölümde final yapmak durumunda kalınmıştı. Oyuncunun yıldızının parlamasına sebep olan dizi ise tahmin etmek zor olmayacağı gibi Çukur dizisidir. Yaklaşık 3 yıldır devam eden bu dizide Alperen Duymaz, 2 sezon boyunca Emrah karakterini canlandırmıştır.

Yaklaşık bir senelik bir ara veren Duymaz’ın son dizisi ise Son Yaz oldu. Bu dizide Akgün karakterine hayat veren oyuncu, eğlenceli karakteri ile adeta izleyiciyi gülmekten kırdı geçirdi. Sezon finali yapan Son Yaz dizisi oldukça dramatik bir final yapmıştı. Dizinin sezona nasıl başlayacağı ve yeni bölümlerde Akgün ile Yağmur çiftinin başına neler geleceği ise oldukça merak konusu. Son yaz dizisi konusu nedir yazımızı görüntülemek için tıklayınız. 

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!