featured

American Rust | Suç İhtiras ve Bir Gerilim Dizisi !

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Son zamanların ses getiren ismi Jeff Daniels’ı yeni bir projede görüyoruz. Merakla beklenen American Rust dizisinin detaylarını gelin birlikte inceleyelim:

Suça Bulaşmış Bir Polis Müdürü Ve Cinayetle Yargılanan Bir Genç

Philipp Meyer’in 2009 yılında çıkardığı aynı isimli romanından uyarlanan American Rust, 12 Eylül’de seyircisiyle buluştu. Dizideki ana hikaye, Pennsylvania’da bulunan Rust Belt isimli kasabada polis müdürü Del Harris’in hikayesi aslında.

Bir polis müdürü olmasının yanında suça karışmış karmaşık bir hayatı da olan Harris için işler iyice karışacak. Sevdiği kadının çocuğunun bir cinayetle yargılanması, Harris’in o çocuğu korumak için verdiği mücadele ve ardı sıra gelen olaylar zincirini izleyeceğiz. Zaten göze batan ve şüpheleri üzerine çeken polis memuru bu cinayet olayında çizgiyi bir kez daha aşmış olacak.

American Rust Dizisinin Kadrosundaki Oyuncular

Mark Pellegrino (Lost),Bill Camp (The Queen’s Gambit),Alex Neustaedter (Colony),David Alvarez (West Side Story),Rob Yang (The Resident),Clea Lewis (The Americans),Julia Mayorga,Nicole Chanel WilliamsDallas Roberts (The Good Wife)

gibi tanıdık simalar yer alıyor.

9 Bölüm Sürecek Mini Dizi Showtime Platrormunda!

Dizinin senarist koltuğunda Capote filminin senaristliğini yapmış ve bu film ile Oscar’a aday gösterilen Daniel Paul Futterman oturuyor. 12 Eylül’de Showtime platformunda ilk bölümü yayınlanan American Rust mini dizisinin dokuz bölümden oluşuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!