featured

Ankara Çıkışlı Turlar ile Hayata Tatlı Bir Mola Verin

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pandemi sebebiyle Ankara halkı turlara hasret kaldı.  Ankara çıkışlı turlar korona salgınının bitmesi ile yoğun bir şekilde yapılacak. Şu an için sadece erken rezervasyonların başladığı biliyor. Ankara’dan çoğunlukla Karadeniz, Akdeniz ve Ege bölgelerine turlar yapılıyor. Bu turlar genellikle haftalık olarak düzenleniyor.

Pandeminin stresini üzerinden atmak isteyen herkesin keyifle katılabileceği turlarda taksit avantajı da sağlanıyor. Tüm kredi kartlarına 12 taksite kadar ödeme avantajı sunulan tur veya tatil programlarına iki farklı ulaşım seçeneği ile erişebiliyorsunuz. Bu seçenekler uçaklı turlar ve otobüslü turlardır.

Kesenize uygun olanı tercih edebileceğiniz gibi, uçaklı turları erken rezervasyon yaparak otobüsle tur fiyatına da alabiliyorsunuz. Bireysel olarak çıktığınızda çok daha fazla ücret ödeyecek ve sürekli araç kullanacaksınız. Bunu da göz önünde bulundurarak hem kesenizi hem de kendinizi yormadan ülkemizi dolaşmanın en keyifli yoludur turlar.

Ankara tur operatörleri arasında ilk sıralarda yerini alan Tatil Küpü ile bu turlara güvenle katılabilirsiniz. Pandemi sebebiyle %100 anında iade garantisi veren bu operatör başkentin son 3 yılda en hızlı yükseliş sağlayan firması oldu. Turlarınızı şimdi rezervasyon yaptırarak fırsatları yakalayabilirsiniz.

Tatil Küpü’nün Ankara’dan düzenlediği turların başlıcaları şöyle sıralanıyor; Ankara çıkışlı Karadeniz turları, Ankara çıkışlı Ege ve Akdeniz turları, Ankara çıkışlı Gap turları ve Günübirlik turlar.

Şimdiden iyi tatiller.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!