featured

Arı Zehri Kremi Faydaları Nelerdir? En İyi Arı Zehri Kremi Hangisi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arı zehri kremi son zamanların en favori ürünlerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Arılar hakkında uzmanlar doğal eczane yorumlarında bulunuyor. Arıların sütünden, peteğinden, balından hatta ve hatta polenlerinden kısacası her şeylerinden yararlanabiliyoruz. Yeni bir terim olan arı zehri ise, doğal ürünlerle yakından ilgilenen kişiler üzerinde büyük bir merak uyandırdı. Peki arı zehri kremi ne işe yarar?

Arı Zehri Neye İyi Gelir | Arı Zehri Kremi Başka Bir İçeriğe Sahip mi?

Bu krem hakkında bilgi paylaşımından bulunmadan önce arı zehri nedir neye iyi gelir gibi sorulara yanıt verilmesi gereklidir. Arı zehri; camın alt kısmına yerleştirilen elektrik sisteminin çalıştırılması sonucu verilen akım ile elde edilebilmektedir. Akımın verilmesi ile birlikte arılar zehrini cam kısmına bırakmaktadır. Bu noktada birçok insanın tedirgin olduğu bir nokta zehir elde edilirken, arılara bir zarar verilip verilmediğidir.

Bu işlem kesinlikle arılara zarar vermemektedir. Bir gramlık bir zehrin elde edilebilmesi için yaklaşık 15 bin arı hummalı bir çalışma sürdürür. Oldukça değerli olan arı zehrinin gramı ise 700-800 TL aralığında değişiklik göstermektedir. Arı zehri romatizma, bel- boyun fıtığı, cilt hastalıkları, solunum hastalıkları, kalp- damar problemleri ve sinir hücrelerinin deformasyonunu gidermede etkili bir maddedir. Bu bilgiyi verdikten sonra Arı zehri kremi ve faydalarına geçiş yapabiliriz. BB krem ile CC krem arasındaki fark nedir yazımızı okumak için tıklayınız. 

1- Arı Zehri Kremi Ne İşe Yarar?

Arı zehri kremi ne işe yarar? Bu kremi içerisinde arı zehrini barındırdığı için özellikle ciltte çok etkili sonuçların alınmasını sağlayabilecektir. Arı zehri içerisinde çok sayıda mineral ve enzim barındırmaktadır. Arı zehri nedir? Arı zehri faydaları nelerdir? konusunda bilgi almak için tıklayınız. Bu mineraller, hücre yenilenmesini hızlandırarak cildin adeta bambaşka bir görünüme ulaşmasını sağlayabilecektir. Bunun yanı sıra arı zehri kremi cilt dışında da çok etkili olduğu şu bilgilerle söylenebilecektir; 

Bu krem cilde uygulandığında yaşlanmayı geciktirmekte, lekeli ve akneli görünümü ortadan kaldırabilmektedir.Yüzde yer alan yüzeysel kaz ayaklarının giderilmesinde etkilidir.İltihaplı bölgelere uygulandığında, enfeksiyonu oldukça kısa bir sürede kurutabilmektedir.Bacaklarda oluşan romatizmalı bölgelere sürüldüğünde, romatizmanın neden olduğu ağrı sonlandırılabilecektir.Kan dolaşımını hızlandırdığı için şişlik ve mor görünümün ortadan kaldırılmasında oldukça etkilidir.Boyun fıtığı, bel ya da diğer sinirsel rahatsızlıkta oluşan sıkışma ve ağrı hissini engelleyebilmektedir.

2- Arı Zehri Kremi Kullananlar Memnun mu?

Arı zehri kremi kullananlar memnun mu? Bu krem henüz yeni oluşturulmuş olup, satışa sunulmuştur. Bu nedenle kullanıcı kitlesinin çok sınırlı olduğunu söylemekte fayda var. Ancak kullanıcıların neredeyse tamamı sorunlarının büyük ölçüde giderildiğini ve özellikle cilt üzerinde çarpıcı sonuçlar alındığından bahsetmektedir.

3- Arı Zehri Kremi Yorumları | Arı Zehri Kremi Kullananlar Yorumları

Arı zehri kremi kullanmak isteyen birçok kişi, krem henüz oldukça yeni olduğu için tereddütte kalmaktadır. Arı zehri kremi kullananlar yorumları kadınlar kulübü üzerinde çokça paylaşımda bulunmuşlardır. Bilindiği üzere kadınlar kulübü kadınları bir arada tutan ve birçok konunun tartışıldığı bir platform olarak öne çıkıyor.

Kadınlar bu platform üzerinden A’dan Z’ye her konuya yer veriyor. Bu krem hakkında ise neredeyse hiç olumsuz paylaşım yok. Düzenli ve uzun vadede kremi kullanan hemen herkes, dertlerine bu krem ile çare bulduğundan bahsediyor.

4- En İyi Arı Zehri Kremi Hangisi

En iyi arı zehri kremi hangisi? Arı zehrinin faydaları ortaya çıktıktan sonra, markalar seri bir şekilde bu ürünün kremini imal etmeye başladı. Bugün bu kremi kullanmak isteyen kişiler hangi markanın ürününü tercih edeceği konusunda kararsız kalabiliyor. Bu krem formatında oluşturulan en iyi ürünler ise şu şekildedir;

A) Arı Zehri Kremi Uraw | Uraw Arı Zehri Kremi Kullananlar Yorumları 

Arı zehri kremi Uraw markası en çok tercih edilen ürünlerin başında gelmektedir. Bu ürünün içeriğinde arındırılmış arı zehri yer almaktadır. Argireline bileşenleri ile buluşturulan bu madde, çemen otu ve aloe vera içeriği ile de zenginleştirilmiştir. Cildi canlandıran ve onarılmasına destek olan krem; kırışıklık, leke ve izlerin ortadan kaldırılması için etkilidir. Ayrıca romantizmal ağrılarda ve fıtıkların tedavisi içinde tercih edilebilecektir.

Uraw arı zehri kremini kullananlar çoğunlukla üründen memnun kaldıklarını ifade etmektedir. Peki Uraw arı zehri kremi nasıl kullanılır? Öncelikli olarak cildin temizlenmesi ve gözeneklerin açılması önerilir. Sonrasında ise kremin ince bir tabaka olarak sürülmesi ve emilmesinin beklenmesi gereklidir. Krem uygulandıktan sonra bir süre yüz ya da sürülen bölgeler yıkanmamalıdır.

B) Beetox Arı Zehri Kremi Kullananlar

Beetox arı zehri kremi kullananlar ürünün cilt üzerinde muhteşem bir his bıraktığını ve düzenli kullanımda olumlu sonuçlar alındığını paylaşmaktadır. Tamamen doğal ürünler kullanılarak elde edilen bu krem cilt, sinirsel hastalıklar, kalp-damar hastalıkları ve romatizma ağrılarında kullanılabilecektir.

Cildin elastikiyetini arttıran bu krem, leke ve gözeneklerin giderilmesinde oldukça etkilidir. Günde 1 ya da 2 kez ince bir tabaka halinde uygulanması yeterli olacaktır. Beetox arı zehri krem içeriğine buradan ulaşabilirsiniz. 

5- Arı Zehri Kremi Eczanelerde Satılıyor mu? Arı Zehri Kremi Eczane Fiyatı Nedir?

Arı zehri kremi eczanelerde ve online mağazaların büyük bir kısmında satışa sunulmuş durumdadır. Ürünü kullanmak isteyen kişiler bütçesi doğrultusunda ürünü diledikleri yerden temin edebileceklerdir. Arı zehri kremi eczane fiyatı gramaj ve marka bilgisine göre farklılık gösterebilmektedir. Ancak arı zehri kreminin ortalama 50 ila 150 TL aralığında temin edilebileceğini söyleyebilmek mümkündür.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!