featured

Armağan Çağlayan Gör Beni Konuğu Koray Avcı: Bir Zabıta Müdürünün Bana Dilenci Demesiyle Bütün Hayatım Evrildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koray Avcı Armağan Çağlayan 196sekiz Youtube kanalına konuk oldu. Koray Avcı Gör Beni programında Armağan Çağlayan’ın ‘yalnızca kendi merak ettiği’ sorulara yanıt verdi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan şarkıcı Koray Avcı, özel yaşamından sanat yaşamına kadar pek çok konuda bilgiler verdi. Armağan Çağlayan Gör Beni programına katılan Avcı Armağan Çağlayan 196sekiz kanalı ile pandemi günlerinde yeniden gündeme geldi. Sosyal medya paylaşımlarının çok ilgi görmesi sayesinde ünlü olan Koray Avcı Gör Beni ile bilinmeyenlerini anlattı.

YouTube video

Koray Avcı Armağan Çağlayan Sorularını Yanıtladı

Koray Avcı Armağan Çağlayan tarafından sorulan soruları 196sekiz Youtube kanalında cevapladı. Armağan Çağlayan, Avcı’ya öncelikle hangi hayatın güzel olduğunu sordu. Koray Avcı Armağan Çağlayan sorusuna, ‘’Bulunduğum yerden mutlu olmak zorundayım, yakınarak yaşayamam’’ cevabını vererek, sokakta müzik yapmanın ve magazinin ortasında hakkında yazılan şeylere katlanmanın ikisinin de güzel olduğu yanıtını verdi.

Armağan Çağlayan: Hep Böyle Maymun İştahlı mısınız?

Koray Avcı Armağan Çağlayan röportajı sırasında eğitim hayatı ile bilgiler vermiştir. Koray Avcı’nın üç üniversite kazanması ancak hiçbirinden mezun olmaması üzerine Armağan Çağlayan ‘’hep böyle maymun iştahlı mısınız?’’ diye sormuştur. Koray Avci ise bunun maymun iştahlılıkla ilgisi olmadığını, tercihlerinde özgür bırakılmadığı için olayların bu şekilde geliştiğini söylemiştir.

Koray Avcı Nasıl Sokak Şarkıcısı Oldu

Koray Avcı Gör Beni yayınında nasıl sokak şarkıcısı olduğunu da anlattı. Muğla’da üniversite eğitimi aldığı günlerde, maddi olarak zorluk yaşadığı bir günde cebindeki son parayla bira alarak, sokakta müzik yapan birinin yanına gittiğini ve oturup şarkı söylediğini ifade eden Koray Avcı, sokak müzisyenliğine böyle başladığını anlatmıştır. Koray Avcı Armağan Çağlayan yayınında Ankara’ya geri döndükten sonra pek çok müzisyenle sokaklarda çalıştığını ancak anlaşamayıp şarkı söylemeyi bıraktığını söylemiştir. Ancak daha sonra Koray Avcı Gör Beni programında Facebook’tan iletişim kurduğu Köksal isimli arkadaşıyla sokaklara geri döndüğünü belirtmiştir.

‘’Bir Zabıta Müdürünün Bana Dilenci Demesiyle Bütün Hayatım Evrildi’’

Koray Avcı Armağan Çağlayan röportajı esnasında özel yaşanmışlıklarına dair açıklamalarda bulundu. Avcı, Ankara’da sokakta şarkı söylediği bir günde, bir zabıta müdürünün kendisine ‘’dilenci’’ demesi, sokaktan kovması üzerine hayatının değiştiğini söyledi.

Koray Avcı Kimdir

Ankara sokaklarında şarkı söyleyerek ünlenen ve sosyal medya üzerinden paylaşım yaptığı şarkılarla daha fazla ün kazanan, oldukça sevilen Koray Avcı Armağan Çağlayan Gör Beni programında konuk oldu ve kendisi hakkında merak edilenleri yanıtladı. Hızlı bir yükseliş sağlayan ve kitleler tarafından beğenilerek dinlenen Koray Avcı kimdir diye sıklıkla merak edilmektedir. Ankara doğumlu olan Avcı; müzisyen, bestekar, söz yazarı ve şarkı yorumcusudur. Sanat alanında kariyer yapmak isteyen Koray Avci, ailesinin istediği üzerine fizik üzerine eğitim almıştır. Üniversite eğitimi ve yorumculuğu yanı sıra söz yazarı olarak da bilinmektedir.

Koray Avcı Nereli

Koray Avcı nereli ve Koray Avcı kimdir merak edilmektedir. Ünlü şarkı yorumcusu ve söz yazarı Koray Avcı Ankara doğumludur fakat aslen Erzincan Tercan’lıdır. Ünlü şarkı yorumcusu eğitim hayatı boyunca Muğla’da yaşamış ve çoğunlukla da Ankara’da yaşam sürmüştür. Müziğe karşı ilgisi bulunan Koray Avcı, Ankara’da bazı performans mekanlarında zaman zaman sahne almıştır. Zaman zaman şarkı söyleyerek sokaklardan kazanç elde eden Avcı, Youtube kanalındaki videolar ciddi izleme sayılarına ulaşır ve popülerliği yakalar.

Koray Avcı Ailesi

Koray Avcı Gör Beni programında babasının elektrik mühendisi olduğunu, annesinin ise gelinlik dikerek para kazandığını söylemiştir. Kendi doğumunun sonrasında annesinin ev hanımı olarak yaşamına devam ettiğini söyleyen Koray Avcı, babasının da günümüzde emekli olduğunu dile getirmiştir. Ayrıca Koray Avcı Armağan Çağlayan röportajında kendisinden 10 yaş küçük bir kardeşinin olduğunu söylemiştir.

Koray Avcı Kaç Yaşında

Armağan Çağlayan 196sekiz yayınına katıldığı sırada 30 yaşındadır ve 31 yaşına girmek üzeredir. Çünkü Koray Avci 1 Ocak 1990 doğumludur.

Koray Avcı Eğitimi

Koray Avcı Armağan Çağlayan Youtube kanalında Fizik Mühendisliği eğitimi aldığını söylemiştir. Çocukluğundan beri müzik ve resim alanına ilgi duyduğunu ve Hacettepe Üniversitesi’nde resim okumak istediğini Koray Avcı Gör Beni yayınında dile getirdi. Avcı, babasının karşı çıkması üzerine ressamlık hayallerine son vermiş ve bilimsel bir eğitim almak üzere 2008 yılında üniversiteye başlamıştır. Ancak mezun olmamıştır. Koray Avcı Yetenek Sizsiniz yarışma programına katıldığı sırada üniversite öğrencisidir.

Armağan Çağlayan Gör Beni programına katılan Koray Avcı, 2008 yılında Muğla Üniversitesi’ni kazanmış, Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Mühendisliği eğitimi almıştır. Üniversite eğitimine devam ettiği sırada, 2010 yılında Koray Avcı Yetenek Sizsiniz yarışmasına arkadaşıyla katılmıştır. Avcı, üniversite eğitimini yarıda braktıktan sonra Ankara ve Ankara sokaklarına geri dönmüştür. Müzik hayatının başlamasından sonra ise Koray Avci yeniden üniversite sınavına girmiş ve Çankaya Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü’nü kazanmıştır. Ancak Koray Avcı Gör Beni programında üç üniversite kazandığını, üçünden de mezun olmadığını söylemiştir.

Koray Avcı Yetenek Sizsiniz

Koray Avcı Yetenek Sizsiniz yarışmasına arkadaşı Osman Arslan ile katılmış ve performans sergilemiştir. Beatbox ve Volkan Konak taklidiyle başarılı olan, 2. tura kalmaya hak kazanan Kora Avcı Acun Ilıcalı’nın programında bilinirlilik kazanmaya başlamıştır. Ancak Koray Avci’nin ünlü olması daha sonra sokakta müzik performansı sergileyen arkadaşının yanına oturup şarkı söylemesi sayesinde gerçekleşmiştir.

Koray Avcı Nasıl Ünlü Oldu

Koray Avcı Armağan Çağlayan Youtube kanalına konuk oldu ve kendisi hakkında merak edilenlere cevap verdi. Koray Avcı’nın ünlü olması, Yetenek Sizsiniz programından daha sonra gerçekleşmiştir. Çünkü üniversite eğitimini tamamlayan Avcı, Ankara’ya döndükten sonra daha önce sahne aldığı mekanlarda sahne alamamış, bir gitarist arkadaşıyla sokaklarda, toplu taşıma araçlarında performans sergilemeye başlamıştır. 2012 yılında bir genç tarafından sokak performansının videoya alması ve sosyal medyada paylaşması, Koray Avcı’ya ünlülük yolunu açmıştır. Bir sosyal medya paylaşımı sonrasında popülerlik kazanan Koray Avcı daha sonra kendi videolarnı çekip, performanslarını kaydedip kendisi paylaşmaya başlamıştır.

Armağan Çağlayan Gör Beni programında hayatına dair bilgiler veren Koray Avci, taleplerin artmasıyla ünlü bir isim haline gelmiştir. Özelikle Koray Avcı Aşk Sana Benzer ve Hoşgeldin gibi çok bilinen şarkıları yeniden yorumlamasıyla popülerlik sahibi olmuştur. Kısacası Koray Avcı tam anlamıyla 2012 yılında ünlü olmuş ve kitleler tarafından tanınmaya başlamıştır. Koray Avcı Youtube kanalında çekip paylaştığı performanslarla ünlü olmuş, hem yurtiçi hem de yurtdışı konserlerine başlamıştır.

Koray Avcı Albümleri

Koray Avcı Armağan Çağlayan Gör Beni programı sonrasında Koray Avcı albümleri ve albüm çalışmalarına başlayışı da merak edilmiştir. Koray Avcı Youtube kanalına yüklediği şarkılarla ün kazanmış hem yurtiçinde hem de yurtdışında pek çok konserlerde sahne almıştır. Ancak şarkıcının profesyonel hayata adım atması ve albüm çalışması yapması, DokuzSekiz Müzik sahibi Ahmet Çelenk ile yollarının kesişmesi üzerine olmuştur.

İlk solo albümünü 28 Ağustos 2015 yılında ‘Aşk İle’ yapan Koray Avci uzun süre liste başı olmuştur. Koray Avcı – Sen şarkısı ile çıkış yapmış, şarkıya klip çekmiş ve klibin izlenme sayısı milyonları bulmuştur. Daha sonra Koray Avcı yine Dokuz Sekiz Müzik çatısı altında 24 Haziran 2016 tarihinde ‘Sonra Dersin Ki’ isimli ikinci albümünü çıkarmıştır. Her şarkı ve türküye kendi yorumunu katan Koray Avcı oldukça beğenilmektedir.

Koray Avcı Aşk Hayatı

Koray Avcı sevgilisi oldukça merak edilmektedir. Çünkü ünlü şarkıcı konserlerinde şarkı aralarında geçmişindeki sevgilisine göndermelerde bulunmaktadır. Ancak bugüne kadar ünlü söz yazarı ve besteci Koray Avci herhangi bir isim ile anılmamış ve magazin gündemine düşmemiştir. Koray Avcı sevgilisi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Koray Avci Instagram

Ünlü şarkıcı Koray Avci instagram hesabı oldukça merak edilmektedir. Şarkıcının instagram kullanıcı adı ‘avcikoray’dır. Instagram’da mavi tikli hesabı olan şarkıcının Armağan Çağlayan Gör Beni programı yayınından önce 1,2 milyon takipçisi vardır. Ünlü şarkıcı 571 kişiyi takip etmektedir ve 339 gönderisi bulunmaktadır. Koray Avcı Armağan Çağlayan röportajı sayesinde, sanat ve konser etkinliklerinin yapılamadığı pandemi günlerinde yeniden gündeme gelmiştir.

Koray Avcı Twitter

Koray Avcı Twitter hesabının kullanıcı adı da oldukça merak edilmektedir. Şarkıcının Twitter hesabının kullanıcı adı da ‘avcikoray’dır ve mavi tiklidir. Bu yazının hazırlandığı esnada Koray Avcı twitter hesabında yüz bini aşkın takipçi bulunmaktadır. Koray Avci ise 143 kişiyi takip etmektedir.

Sesi Gülen Adam Koray Avcı Şarkıları

Koray Avcı Sesi Gülen Adam olarak anılmaktadır. Koray Avcı’nın hayranları, Avcı’nın performans sırasında sıklıkla tebessüm etmesi nedeniyle ona bu sözle hitap etmektedir. Koray Avcı da sesi gülen adam yakıştırmasından oldukça memnun kalmış ve bu sözü vücuduna dövme yaptırmıştır. Koray Avcı Armağan Çağlayan 196sekiz kanalında kendisine dair bilinmeyenleri anlatmış ve samimi açıklamalarda bulunmuştur. Günümüzde Koray Avcı şarkıları eski ev yeni performansları hala talep görmektedir. Kitleler tarafından en çok dinlenen Koray Avcı şarkıları arasında şunlar yer almaktadır:

Koray Avcı – Aşk Sana BenzerKoray Avcı – HoşgeldinKoray Acı – Senin İçin DeğerKoray Avcı – Kendine İyi BakKoray Avcı – SenKoray Avcı – Adaletin Bu Mu DünyaKoray Avcı – GidiyorumKoray Avcı – Yanımda Sen Olmayınca

Magazin Haberleri RSS

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!