featured

Armağan Çağlayan Gör Beni Konuğu Mika Can Raun: İçimde Çok Kişi Var!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mika Can Raun kimdir sorusu son zamanlarda internet üzerinde sık araştırılanlar arasında yer alıyor. Birbirinden farklı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Mika Can Raun bu hafta Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalı ‘Gör Beni’de konuk olarak ağırlandı. Başarılı televizyoncu Armağan Çağlayan ise en merak ettiği soruları sordu. 10 Aralık 2020 Perşembe günü yayına giren Armağan Çağlayan Mika Can Raun röportajı, 10 saatte 974 bin izlenmeye ulaştı. İşte, Mika Can Raun kimdir, Mika Can Raun gerçek ismi nedir, yaşı ve nereli olduğu hakkındaki bilgiler.

YouTube video

Armağan Çağlayan’ın Konuğu Mika Can Raun Kimdir?

Mika Can Raun bu hafta Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalı konuğu oldu ve merak edilenleri cevapladı. Armağan Çağlayan ilk olarak Mika’ya nereli olduğunu sordu. Mika Can Raun ise annesinin Şanlıurfalı, babasının da Büyükadalı olduğunu söyledi. Mika Raun tarafından verilen bilgilere göre; annesi çok küçük yaşta Şanlıurfa’dan Büyükada’ya gelmiş ve babasıyla tanışıp evlenmiştir. Mika Can Raun’un babası ise Büyükadalıdır. Kökenlerinin Rumlara dayandığını söyleyen Mika, kendisine nereli olduğu sorulduğunda da ‘Büyükadalıyım’ cevabını verdiğini söyledi.

Mika Can Raun kimdir sorusunun yanıtı, sosyal medya fenomeni olmasından dolayı oldukça araştırılmaktadır. Ancak Armağan Çağlayan Youtube kanalına konuk olan Mika, saatler içerisinde daha fazla merak uyandırmıştır. Ve bu sebeple de Armağan Çağlayan Gör Beni programı 10 saat gibi kısa bir süre içerisinde 974 bin izlenme almıştır. Gör Beni programında Mika Can Raun kimdir sorusuna büyük ölçüde ayrıntılı cevaplar alınmaktadır.

Mika Can Raun Kaç Yaşında

Mika Can Raun kimdir sorusunun yanıtı kadar ünlü sosyal medya fenomeni Mika Can Raun yaşı da merak uyandırmaktadır. Armağan Çağlayan’ın konuğu olan Mika Raun, Gör Beni programında 19 yaşında olduğunu söylemiştir. Mika Can Raun yaşı sorulduğunda; 19 yaşının başlarında olduğunu belirtmiştir. Oldukça genç olan sosyal medya fenomeni Mika Raun, genç yaşında oldukça izleyici kitlesine sahiptir.

Mika Can Raun Nereli

Mika Can Raun, kendisine nereli olduğu sorulduğunda ‘Büyükadalı’ cevabını verdiğini Armağan Çağlayan 196sekiz kanalında söylemiştir. Annesi Şanlıurfa, babası Büyükada doğumlu olan Mika’nın dedelerinin de kökenleri Rumlara dayanmaktadır. Ancak Mika genç yaşına rağmen ailesinden ayrı yaşamaktadır. Bir dönem üniversite nedeniyle İstanbul Beşiktaş’ta yaşadığını söyleyen ünlü fenomen daha önce sevgilisi ile eve çıktığını da söylemiştir. Ancak Mika günümüzde Büyükada’da yaşadığını dile getirmiştir.

Mika Can Raun Ne İş Yapıyor

Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun iş yaşamına 15 yaşında başladığını söylemiştir. Armağan Çağlayan Youtube kanalında 15 yaşından beridir ailesinden para almadığını söyleyen fenomen, o yaşlardan beridir para kazandığını dile getirmiştir. Outlet giyim mağazalarında çalışmaya başladığını, buradan ciddi kazançlar elde ettiğini söyleyen Mika Raun bu dönemde ciddi para birikimi yaptığını da dile getirmiştir. Bunla birlikte küçük yaşından beri şiir yazan fenomen, içerik editörlüğü yaparak da para kazanmıştır.

‘İnternetim ve bilgisayarım olduğu sürece para kazanabilirim’ diyen Mika Raun çeşitli konulardaki yazıları üzerinden bir dönem para kazandığını da söylemiştir. Günümüzde üniversite öğrencisi olan Mika Can Raun aktif olarak bir işte çalışmamaktadır. Marmara Üniversitesi Senaryo Yazarlığı 2. Sınıf öğrencisi olan sosyal medya fenomeni olarak yaşamına devam etmektedir. Kendine has tarzı ve paylaşımları nedeniyle Mika Can Raun kimdir sorusunun yanıtı günümüzde oldukça merak uyandırmaktadır.

Mika Can Raun Sevgilisi

YouTube video

Mika Can Raun sevgilisi ile de ilgili açıklamalarda bulunmuştur. Henüz 19 yaşının başlarında olan Mika, küçük yaşından itibaren şiirler yazdığını dile getirmiştir. 12 yaşında şiir yazmaya başladığını söyleyen Mika Can Raun Sezen Aksu ve Ahmet Kaya hayranı olduğunu yayında defalarca dile getirmiştir. Çocuk yaşta aşk şiirleri yazdığını söylemiş ancak aşkın ne olduğunu bilmediğinden bunun inandırıcı olmadığı düşüncesine kapılmıştır. Bu nedenle de aşkı aradığını ve böylelikle aşık olduğunu söylemiştir. Mika Can Raun sevgilisi hakkında bilgi vermemiştir ancak bir dönem sevgilisiyle eve çıktığını, uzun vadeli planlar yaptığını, iş kurduğunu ancak ayrıldıklarını dile getirmiştir.

Mika Can Raun Şair Mi

Sosyal medya paylaşımları ile ünlenen Mika Can Raun kimdir diye oldukça araştırılmaktadır. Sosyal medyada ilgi çekici videolar paylaşan genç fenomenin şair olup olmadığı da merak edilmektedir. Mika Can Raun Armağan Çağlayan meslek sorusuna ‘şairim’ cevabını vermiştir. 19 yaşında olan Mika, 12 yaşından beridir şiir yazdığını yani 7 yıldır şair olduğunu söylemiştir. Mika Can Raun ilk şiirini ise Atatürk’e yazdığını söylemiştir.

Mika Can Raun Kimdir | Armağan Çağlayan Yanıtladı: Birbiri ile Alakası Olmayan Cümleler Kuran Bir Çocuk

Armağan Çağlayan, Mika Can Raun’u Instagram’dan gördüğünü ve dikkatini çektiğini dile getirmiştir. ‘Birbiri ile alakası olmayan cümleler kuran çocuk’ olarak Mika’yı tanımlayan Çağlayan, bunun neden böyle olduğunu sormuştur. Mika Can Raun ise ‘Doğru’ cevabını verdi. Bu cevap karşısında ‘Niye?’ diyen Çağlayan’a Mika ‘Hayatımda neyi yaptığımın niyesini sorgulamam; yaparım’dedi.

Mika Can Raun Gerçek İsmi

Armağan Çağlayan Gör Beni programında Mika Can Raun gerçek ismi olup olmadığını da sormuştur. Bu soru karşısında ‘Evet, kendime verdiğim gerçek isim’ diyen fenomen Mika Raun kafaları, paylaşımlarında olduğu gibi karıştırmıştır. Ancak Mika, fenomenin gerçek ismidir ve annesi babası tarafından konulmuştur.

Mika ismi nereden geliyor diye sorulduğunda ise İtalyanca yazılmış olan bir kitap karşımıza çıkmıştır. İtalyanca yazılmış olan bir kitapta çeşme ismi olan Mika, anne ve babası tarafından fenomene verilmiştir. Mika Can Raun, insanları iyileştirme özelliği olan, acı ve mutsuzluğu iyileştiren çeşme isminin, ailesi tarafından kendisine verildiğini Armağan Çağlayan Gör Beni programında belirtmiştir.

Mika Can Raun İnstagram Adresi Nedir

Mika Can Raun instagram adresi de oldukça merak edilmektedir. TikTok paylaşımları ve instagram paylaşımları ile dikkat çeken fenomen, @mikaraunx kullanıcı adını instagram’da kullanmaktadır. Günümüzde mika raun instagram üzerinden enteresan paylaşımlar yapmaya devam etmektedir. Hayatı merak edilen Mika Can Raun hakkında ayrıntılı bilgiler, Armağan Çağlayan Youtube kanalı olan 196sekiz üzerinden ulaşılabilmektedir.        

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!