featured

Aşkın Tarifi Dizisi Konusu Nedir? Aşkın Tarifi Dizisi Oyuncuları Kimler? Dizi Hangi Kanalda Yer Alıyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aşkın tarifi dizisi tanıtım fragmanının yayınlanması sonrasında sosyal medyaya damga vurdu. Oyuncu kadrosu ve konusuyla öne çıkan dizi, yaz dizisi formatıyla geçen hafta resmen yayınlanmaya başladı. Önemli isimlerin bulunması sebebiyle tutacak bir dizi olduğu düşünülen Aşkın tarifinin konusu ve hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu olmuştu. Merak ettiklerinizi, aynı haber altında topladık. İşte tüm detaylar…

Aşkın Tarifi Dizisi Konusu Nedir?

Aşkın Tarifi dizisi en çok merak edilen paylaşımı ise konusudur. Aşkın tarifi dizisinin konusu tam olarak şu şekildedir;

”Bir kebap ustası olarak çalışan Fırat, evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Tam evleneceği gün sevdiği kadın onu nikah masasında terk eder ve gider. Nikahtan sonra Fırat bu durumun bir aşk doktoru sebebiyle yaşandığını öğrenir ve çok öfkelenir. Bu öfke sonrasında ona haddini bildirmek için kendisine bir söz verir.

Geçmişte Fransız mutfağında çalışan Fırat bu doktordan kurtulmak için, doktorun sevgilisinin sahibi olduğu mutfakta şef olarak işe başlar. Güzeller güzeli Naz Soyluer’i tavlayarak intikamını almak isteyen Fırat, beklenmedik bir olayla karşılaşacaktır. Bu öfke zaman içerisinde yeri doldurulamaz bir aşka dönüşecektir. Fırat’ın vermek isteyeceği bu aşk dersinin nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu olacaktır.”

1- Aşkın Tarifi Dizisi Yönetmeni ve Yapımcısı Kimdir?

Aşkın tarifi dizisi yönetmeni koltuğunda Deniz Koloş oturuyor. Ünlü yönetmenin en önemli dizilerinden bir tanesi ise Maral adlı diziydi. Reyting mağduru olduğu için belirli bir bölüm sonrasında final yapan bu dizi, aslında büyük bir kitleden tam not almayı başarabilmişti.

Aşkın tarifi dizisi yapımcı şirketi NTC medya iken, yapımcısı ise Mehmet Yiğit Alp olarak öne çıkıyor. NTC medyanın bugüne kadar yapımcılığını üstlendiği en iyi dizi ise Kırgın çiçekler ve Kaçak gelinler adlı dizilerdi.

2- Aşkın Tarifi Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

Aşkın tarifi oyuncular kadrosu adeta yıldızlar geçidi gibi. Dizinin ana kahramanlarından biri olan Fırat karakterini Kadir Doğulu canlandırıyor. Neslihan Atagül ile evliliği ile medyanın gündemine oturan Kadir Doğulu, en son Vuslat dizisinde rol almıştı. Beğenilen karakter bu dizi ile sevenleri ile yeniden buluştu. Naz karakterini canlandıran Serra Arıtürk ise henüz yeni bir yüz sayılır. 

Youtube üzerinden seslendirdiği şarkılar ile kısa zamanda tanınan ve güzelliği fark edilen Serra’nın ilk deneyimi Aşkın tarifi dizisi oldu. Bu dizi ile başarıyı yakalaması halinde, yeni projeler ve filmlerin yeni yüzü olacağı yadsınamaz bir gerçek. Bu ikili dışında bulunan oyuncular ve karakterleri ise şu şekilde;

Cem Davran ( Hazım Soyluer)Alper Saldıran ( Taylan)Yasemin Baştan ( Sultan)Ümmü PutgülBatuhan Bayır,Onur Yakıcı,Asuman Sazlık,Selim Akgül,İdil Sivritepe,Atakan Yılmaz,Elif Melda Yılmaz,Mehmet Şeker,Deniz Gürkan,Gökhan Niğdeli

3- Aşkın Tarifi Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanıyor? Aşkın Tarifi Dizisi Reyting Nasıl?

Aşkın tarifi dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Yazın eğlenceli ve komik dizisi Aşkın Tarifi, Kanal D üzerinden izleyici ile buluşacak Kanal D Aşkın tarifi dizisinin reytingleri ise oldukça merak ediliyordu. Aşkın Tarifi ilk bölümüyle 7 Haziran 2021 tarihinde izleyici ile buluşmuştu. Genel olarak izleyici kitlesi yorumlarında, diziden oldukça memnun kaldığını ifade etmişti. 

Dizinin ikinci bölümü ise dün itibariyle yayınlandı. Aşkın Tarifi Total, Türkiye ve AB grubunda ilk 10 program içerisinde 6. Sırada yer almayı başardı. Dizinin ilk 10’da yer almaya devam etmesi ve beğenilmesi halinde, sezonluk diziye de dönüştürülebileceği konuşulan konular arasında yer alıyor.

4- Aşkın Tarifi 1 Bölüm İzle

Aşkın Tarifi 1. Bölümü izledikten sonra 2. Bölümü izlemenizi tavsiye ederiz. Çünkü dizinin konusunu anlayabilmeniz için ilk bölümünü eksiksiz bir şekilde izlemeniz gerekecektir. Aşkın tarifi dizisi bölümlerini kaçırdıysanız, Kanal D ‘nin resmi web sitesi üzerinden diziler kısmına giriş yaparak izleyebilirsiniz. Aşkın tarifi 1 bölüm izle için tıklayınız.

5- Aşkın Tarifi Fragman Paylaşıldı mı? Aşkın Tarifi 2 Bölüm İzle

Aşkın tarifi 2. Bölümü yukarıda da belirttiğimiz gibi dün gece yayınlandı. Bölümü kaçıranlar Kanal D üzerinden dünkü bölümü izleyebileceklerdir. Diziyi beğenen ve izleme kararı alan izleyici kitlesi, 3. Bölüm için Aşkın tarifi fragman paylaşımı yapılıp yapılmadığını merak ediyor. Aşkın tarifi dizisinin 3. Bölümünün fragmanı yayınlandı. Bu bölüm izleyici kitlesi için oldukça eğlenceli ve heyecanlı geçecek gibi görünüyor. Kadir Doğulu Neslihan Atagül boy farkı olay oldu yazımızı mutlaka okumalısınız. 

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!