featured

Aslıhan Malbora Kimdir | Üç Kuruş Dizisinin Güzel Oyuncusu Aslıhan Malbora Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aslıhan Malbora kimdir? Geçtiğimiz pazartesi günü Üç kuruş dizisinin Leyla’sı olarak karşımıza çıkan güzel oyuncu, gündeme bomba gibi düştü. Dizide yaptığı dansı izleyicilerden büyük beğeni toplarken, oyuncunun kimliği de birçok insan için merak konusu haline geldi. 

Aslıhan Malbora Kimdir?

Henüz birkaç dizide yer alan ve kariyerinin çok başında olduğu bilinen oyuncunun, bu dizi ile büyük bir popülarite elde etmesine kesin gözle bakılıyor. Peki, Aslıhan Malbora kimdir? Aslıhan Malbora dansı için herhangi bir eğitim aldı mı? Aslıhan Malbora kimdir yazımıza ilk olarak yaş bilgisi vererek başlayalım. 

Aslıhan Malbora Kaç Yaşında?

Aslıhan Malbora kaç yaşında diye merak ediyorsanız güzel oyuncu 1 Mart 1995 doğumludur. Yani Aslıhan Malbora 26 yaşındadır.

1- Aslıhan Malbora Aslen Nereli?

Aslıhan Malbora Afyonkarahisar doğumlu bir oyuncumuzdur. Oyuncunun annesi ve babası da aslen Afyonludur. Oyuncu çocukluk ve gençlik dönemini burada tamamlamıştır.

2- Aslıhan Malbora Annesi ve Babası Kimdir? Aslıhan Malbora Kaç Kardeş?

Aslıhan Malbora sosyal medya hesapları üzerinden anne ve babasını paylaşmamaya gayret göstermektedir. Bunun nedeni konusunda ise ailesinin ekranlardan uzak kalma isteğinin bulunduğunu ifade etmektedir. Oyuncunun kardeşinin bulunduğuna dair herhangi bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır.

3- Aslıhan Malbora Hangi Üniversite Mezunu? Aslıhan Malbora Oyunculuk Eğitimi Aldı mı?

Aslıhan Malbora ilk, orta ve lise eğitimini Afyon’da tamamlamıştır. Daha sonra üniversite eğitimi için İstanbul’a yerleşmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi gıda ve kimya mühendisliği bölümünü okumuş ve birkaç yıl öncesinde mezun olmuştur. Malbora, küçük yaştan beridir oyunculuk konusuna ilgi duyan biri olduğunu ifade ediyor.

Bu nedenle oyunculuk eğitimine üniversite yıllarında başlayarak, kariyerini bu yönde şekillendirebilmeyi amaçlamıştır. İlk olarak Akademi 35.5 Sanat evinde oyunculuk eğitimi alan Aslıhan Malbora, daha sonrasında burada oyunculuk yapmaya başlamıştır.

4- Aslıhan Malbora Hangi Dizilerde Oynadı? Aslı Malbora Oynadığı Diziler Listesi

Aslıhan Malbora hangi dizilerde oynadı? Aslıhan Malbora oyunculuk kariyerine 2017 yılında resmen başlamıştır. Ancak Aslıhan Malbora oynadığı diziler açısından büyük şansızlıklar yaşamış, istediği başarıyı yakalayamamıştır. Yer aldığı bütün projeler kısa süre sonrasında reyting sebebiyle final yapmak durumunda kalmıştır.

Oyuncunun ilk dizisi Zeynep karakterine hayat verdiği Seven Ne Yapmaz dizisidir. Bu dizide 11 bölüm yer alan oyuncu, daha sonra Kalbimin Sultanı projesinden teklif almıştır. Yalnızca 8 bölüm devam eden bu proje sonrasında ise oyuncu, Ağlama Anne dizisinde yer almıştır. Oyuncunun en başarılı dizi projesi ise Her Yerde Sen dizisiydi.

Furkan Andıç, Aybüke Pusat gibi ünlü isimlerin yer aldığı projede Aslıhan Malbora, Ayda rolüyle karşımıza çıkmıştı. Ancak bu dizide 23 bölüm sonrasında reyting sebebiyle final yapmıştı. Gel dese Aşk, Oluversin Gari gibi projelerde de kısa bir süre gördüğümüz dizilerin yanı sıra Aile Hükümeti ve Her Şeye Rağmen filmlerinde de rol almıştı.

Aslıhan Malbora’nın yeni dizisi ise Üç Kuruş oldu. Dizinin ilk bölümü geçen hafta yayınlanırken, bölüm sonu büyük ses getirdi. Aslıhan Malbora dizide mafyanın başı olan Kartal’ın kız kardeşini canlandırıyor. Deli dolu, dik kafalı, eğlenceli ve enerjisi yüksek bu kızın polis olan Efe’ye olan ilgisi de gözlerden kaçmıyor.

Dizide ilerleyen bölümlerde Efe ve Leyla’nın imkansız aşkını görmek sürpriz olmayacak gibi görünüyor. Oyuncunun partneri Ekin Koç kimdir, bilgi almak için tıklayınız.

5- Aslıhan Malbora Boyu ve Kilosu Nedir?

Aslıhan Malbora güzelliğinin yanı sıra kusursuz vücut hatları ile de bir hayli dikkat çekiyor. Aslıhan Malbora boyu 1.63 kilosu ise 54 olarak paylaşılmaktadır. Oyuncunun fiziğini korumak için ne yaptığı net olarak bilinmese de bu haliyle birçok ünlüye taş çıkarır bir görüntüsü olduğu rahatlıkla söylenebilecektir.

6- Aslıhan Malbora Sevgilisi Var mı? Metin Temel Aslıhan Malbora Sevgili miydi?

Aslıhan Malbora’nın özel hayatı da hayranlarının ilgisini çeken diğer konulardan bir tanesidir. Aslıhan Malbora sevgilisi ile sosyal medya üzerinden sık sık fotoğraf paylaşımı yaparak, aşkını gözler önüne sermektedir. Metin Temel Aslıhan Malbora yaklaşık 7 yıldır bir birliktelik yaşamaktadır. Üniversite yıllarından tanışan ikilinin ilişkisi dolu dizgin devam etmektedir.

7- Aslıhan Malbora Evli mi? Aslıhan Malbora Evlendi mi?

Aslıhan Malbora hayatı boyunca hiç evlilik yapmamıştır. Ancak oyuncunun yakın zamanda Metin Temel ile 7 yıllık ilişkisini taçlandırması için nikah masasına oturması bekleniyor.

8- Aslıhan Malbora İnstagram Hesabı Nedir?

Aslıhan Malbora İnstagram hesabı üzerinden oldukça faaldir. Oyuncu yaptığı paylaşımlarla özel hayatı ve set hayatını hayranlarının gözler önüne sermektedir. Aslıhan Malbora İnstagram hesabı @aslihanmalbora şeklindedir. Oyuncunun İnstagram hesabında yaklaşık 874 bin takipçi kitlesi bulunmaktadır.

9- Aslıhan Malbora Üç Kuruş Dansı Olay Oldu!

Aslıhan Malbora Üç kuruş dizisindeki dansı ile adeta olay olmuştu. Bu dans sonrasında hayranları oyuncunun dans konusunda bir bilgisi olup olmadığını sorgulamaya başladı.  Dans konusuna ilgili olduğunu belirten oyuncu, üç kuruş dizisi için dans eğitimleri almıştır. Roman danslarını beğendiğini ancak bu danslar hakkında bilgisi olmadığını belirten oyuncu, ekip arkadaşları ile bu dans üzerine eğitim aldıklarını belirtmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!