Ayta Sözeri Armağan Çağlayan Gör Beni Konuğu Oldu
0:41:58

Ayta Sözeri Armağan Çağlayan Gör Beni Konuğu Oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayta Sözeri Armağan Çağlayan Gör Beni programına konuk oldu. Yıllardır oyunculuk ve şarkıcılık sektöründe yer alarak dikkatleri üzerine çeken Sözeri, hakkında bilinmeyenlere değindi. Armağan Çağlayan’ın sorularına samimi bir şekilde cevap veren Ayta Sözeri, kendine dair açıklamalarda bulundu. Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri’nin hayatı nasıl geçti? İşte Ayta Sözeri Gör Beni programında anlattıkları…

Armağan Çağlayan Ayta Sözeri Hakkında Merak Edilenleri Sordu

Ayta Sözeri hem oyuncu hem ses sanatçısı, şarkıcı. Kendisini aslında son 3-4 yıldır sık sık ekranlarda görmeye başladık. Geçmişten günümüze toplumun aşina olmadığı taraflarıyla zorladığı basamakları birer birer tırmandı. Kendisini de bir hayli sevdirdi. Fakat her insan gibi onunda zorlandığı noktalar vardı. Ayta Sözeri Armağan Çağlayan Youtube kanalına bu noktada özel açıklamalar da bulundu.

Ayta Sözeri: Ünlü Olduğum için Hiç Pişman Olmadım

Sözeri, Armağan Çağlayan’ın ‘Ünlü olduğun için hiç pişman oldun mu?’ sorusu için aslında bu soruyu sormak için bir 10 yıl kadar daha beklemek gerektiğini vurguladı. Bununla beraber ‘İyi ki ünlü olmuşum’ dediği zamanların da çok olduğunu dile getirdi.

Geçmişte ilk sahne deneyimini 10-15 kişilik gruplara karşı deneyimleyen Sözeri, artık konserlerinde binlerce kişiyi ağırlıyor. Kitle arttıkça söylediği cümleleri daha kendinden emin ve net bir şekilde kurabilecek özgüveni de kazanmış. Bununla birlikte söylenilen tek bir cümle ile binlerce kişinin hayatına dokunabildiği, ulaşabildiği için Ayta Sözeri Armağan Çağlayan programında ‘İyi ki ünlü olmuşum’ diyor.

‘’Ünlü Olmak Değildi Hedefim Şarkıcı Olmaktı’’

Baştan beri hayalinin şarkıcı olmak olduğuna değinen Sözeri, eskiden ünlü olmanın bu kadar değerli olmadığını dile getirdi. Bir insanın sürekli sabah kalktığında ünlü olmayı hedefleyip ünlü olamaması kadar zor bir şey olmadığını vurguladı. Kendisinin temel hedefi aslında baştan beri şarkıcı olmakmış.

‘’İyi ki 20 Yaşında Değil 40 Yaşından Sonra Ünlü Oldum’’

Herkes erken yaşta ünlü olmak istersen aslında Sözeri, ileri yaşlarda ünlü olmanın daha avantajlı olduğunu dile getiriyor. Konserlerinde izleyicilere teşekkür ederken bile kurduğu cümlelerin 20 yaşındaki Ayta Sözeri tarafından kurulamayacağını fark edip, 40 yaşından sonra ünlü olmasının şükranlığını duyuyor. Ayta Sözeri Armağan Çağlayan için yaptığı bu açıklamalarla, Çağlayan tarafından da benzer fikirler dile getirildiği görülüyor.

‘’İnsanların Bakış Açısını Değiştiriyorum’’

Homofobik insanlar tarafından zaman zaman ayrımcılığa uğradığını dile getiren Sözeri, ünlü olmanın da bazı durumlara engel olamadığını söyledi. Kadınların yaşadığı tüm sıkıntıları yaşadığını söylerken bununla birlikte kimi insanların hayatında değişiminde etkili olduğunu vurguladı.

İnsanların hayatındaki değişimine etkisi için şunları söyledi:

Çok nadir böyle mesajlar alıyorum. Homofobik, transfobik olduğunu söyleyen insanların ‘’Sizinle bakış açım değişti. Sizin sayenizde tekrar araştırıp kendimi sorguladım ve çok teşekkür ederim bakış açımı değiştirdiniz’’ diye mesajlar alıyorum.

‘’Ailem Beni Evden Kovduğunda Onlara Hak Verdim’’

Ayta Sözeri Gör Beni programında kendisine dair ilk defa duyulmamışları anlattı. Ayta Sözeri Armağan Çağlayan için ablasına dair özel açıklamalarda bulundu. Kendisi, cinsiyet kimliği hakkında ilk açıklama yaptığında ailesi tarafından evden kovulduğunu ve bunu oldukça normal bulduğunu söyledi. Karşılaşılan bu farklı durumda nasıl hareket edebileceğini bilmediklerinden kaynaklandığını dile getirdi.

Bununla birlikte bir programda ablasıyla konuşmadığını dile getirince, ablasının kendisine ulaştığını ve artık görüşmeye da başladıklarını belirtti.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!