featured

Babil Dizisi Usta Oyuncu Kadrosunda Kimler Var ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Babil Dizisi, Digitürk’e ait beİN CONNECT Platformu içerisinde çok yakında izleyicisi ile buluşacak. Dizi; toplamda 13 bölümden oluşan bir dram dizisidir. Peki Babil Dizisi Usta Oyuncu Kadrosunda Kimler Var ?

Netflix, Youtube, PuhuTv ve blutv gibi yayın platformalarında yayınlanan dizilerin başarısından sonra, Digitürk de Babil dizi ile hepsine rakip olmaya hazırlanıyor. Ay Yapım tarafından üstlenilen projenin, son dönemlerde sosyal medya üzerinde reklam afişleri paylaşılmakta.

Babil Dizisi Usta Oyuncu Kadrosunda Kimler Var ?

Babil Dizisi Usta Oyuncu kadrosu ile baştan sona çok konuşulacak ünlü isimler:

Halit Ergenç

Halit Ergenç’in Bin Bir Gece’den bu yana yer aldığı her dizi dünya çapında hayran kitlesine sahip. Kanuni Sultan Süleyman rolü ile şahlanan bir kariyer ile Halit Ergenç, sonraki projelerinde de ziyadesi ile adından söz ettirmiştir. Vatanım Sensin isimli dizide eşi Bergüzar Korel ile baş rolleri paylaşmış ve bu dizinin de ünü dünyaya yayılmıştır. Halit Ergenç isminin geçtiği her yerde, yer aldığı filmin kalitesi tartışmaya kapalıdır.

Birce Akalay

Birce Akalay oyunculuğu konusunda yer aldığı her projede ayrı bir başarıya imza atmıştır. Bunun yanı sıra güzelliği ile de isminden söz ettirmektedir.

Aslı Enver de Babil dizinin güçlü kadrosunda yerini alan, usta oyunculuğunu sergileyecek ünlü isimlerdendir.

Nur Fettahoğlu

Önce Aşk-ı Memnu’da Peyker, Muhteşem Yüzyıl Dizisinde Mahidevran karakterleri ile hatırladığımız ünlü oyuncu, oyunculuk performansı ile adından söz ettirenlerdendir. Üstelik yer aldığı diziler artık efsaneleşen dizilerdir. Güzel oyuncu güzelliği ile de izleyenlerini kendisine hayran bırakmaktadır. sadece Türklerin değil; yer aldığı dizilerin yurt dışındaki ülkelerde de izlenme rekoru kırması sebebi ile yabancı izleyicilerin de beğenisini kazanmıştır.

Ozan Güven

Ozan Güven isminin geçtiği yerde, AROG ya da Arif V216 filmlerini hatırlamamak elde değil. Usta oyuncu öylesine bir performans sergilemiştir ki filmlerin en unutulmaz karelerinin başrol oyuncusu olmuştur.

Son dönemlerde ise internet dizilerinde yerini almıştır. Özellikle Netflix üzerinde yayınlanan tek Türk dizi Fi’ de efsane oyunculuğu ile göz doldurmuştur.

Babil Dizisi Yönetmeni

Uluç Bayraktar isminin film yönetmenliğindeki başarısını sıralayacak olsak kısaca; Ezel, Çarpışma ve Karadayı dizilerini hatırlatmamız yeterli olur.

İzleyiciyi ekrana bağlayarak film kalitesini ortaya koyan usta yönetmen bu defa, yayına girmeden CANNES’ da tanıtılan bir yapıma imza atıyor. Babil’de, usta oyuncuların bir arada olduğu kadro ve iddialı senaryosu ile usta bir yönetmenin hakimiyetinde muhteşem bir yapıma imza atılmıştır.

Yayıncı

Babil dizisi baştan sona kaliteli bir yapım olarak söz edilirken filmin yapımcısından bahsetmemek olmaz. Ay yapım denildiğinde; televizyon ekranlarında izlenme rekorları kıran dizilerin yapımcısından bahsedildiğini hatırlatmakta fayda var! Fi, Çarpışma, Çukur, İçerde, Kuzgun, Ufak Tefek Cinayetler gibi fenomen dizilerin yapımcısı Ay yapım’dır.

Babil Dizisi Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=vOslBGeuZkc

Saydığımız dizilerin ülke genelinde nasıl yankı uyandırdığını hesap edersek yeni çıkacak Babil dizisinin de nasıl bir kalitenin emsali olacağını tahmin etmek çok da zor olmasa gerek. İyi seyirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!