featured

Beklenen Özellik Geliyor | Bundan Böyle Spotify’da Şarkı Sözlerini Görebileceğiz!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spotify’ın en çok beklenen özelliklerinden biri çok yakında kullanıcılara sunuluyor. Spotify, Türkiye dahil tüm dünyadaki ücretsiz ve ücretli Spotify kullanıcıları için basit, etkileşimli ve paylaşılabilir bir deneyim olan şarkı sözü özelliğinin kullanıma sunulduğunu duyurdu.

Şimdilik 28 pazarda kullanılabilen şarkı sözleri özelliği ile Spotify dünya çapında daha fazla müzik severin her zamankinden daha yüksek sesle ve kendinden emin bir şekilde şarkı söylemesini sağlayacak. Spotify ayrıca bu özelliği hayata geçirmek için ve kullanıcılara Spotify’ın şarkı arşivlerinin çoğuna uygulama içi erişim sağlamak için Musixmatch ile ortaklık kurdu.

Peki Spotify’da Şarkı Sözlerini Nasıl Göreceğiz?

Mobil uygulamada kullanıyorsanız izleyeceğiniz adımlar şu şekilde olacak;

Şarkının “Mevcut Çalma Görünümü”ne tıklayınDinlerken aşağıdan yukarıya doğru kaydırınBu son adımda şarkı çalarken sözlerin akışını takip edebilirsiniz.Paylaşmak için şarkı sözü ekranının altındaki “Paylaş” simgesine tıklayın, ardından paylaşmak istediğiniz şarkı sözlerini ve paylaşmak istediğiniz platformu seçin.

Spotify masaüstü uygulamasında ise şarkı çalarken “Şu Anda Çalan” çubuğundaki mikrofon ikonunu tıklayın. 

Bu özellik sayesinde dinleyiciler dünyanın her yerinden şarkı sözlerine ulaşabiliyor olacak ve aynı zamanda artık en sevdikleri müzik ve sanatçılarla daha derinden bağlantı kurarak sözlerin gücüyle her şarkının ardındaki derin anlamı keşfedebilecek.

Şarkı sözleri iOS ve Android cihazlarda, masaüstü bilgisayarlarda, oyun konsollarında ve TV’lerde mevcut olacak böylece milyonlarca müzik sever en sevdikleri müzik ve sanatçılarla daha derinden bağlantı kurabilecekler…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!