featured

Belediye Başkanı Maaşını Kripto Para ile Alacak! Bu Bir İlk!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir ilk yaşanıyor. New York Belediye Başkanı Eric Adams tarafından yapılan açıklamada, belediye başkanı maaşının kendisine kripto para olarak ödeneceği duyuruldu. Maaş ödemesinde kripto para olarak Bitcoin ve Ethereum tercih edilecek.

Belediye Başkanı Eric Adams, New York’u Kripto Para Merkezi Yapmak İstiyor

New York Belediye Başkanı Eric Adams daha önce yaptığı açıklamalarda kripto parayı desteklediğini belirtmişti ve New York’u kripto para merkezi haline getirmek istediğini ifade etmişti. Bu amaç doğrulusunda faaliyetler yürüten başkan Adams, ilk beldiye başkanı maaşını yarın (21 Ocak 2022) alacağını ve ödemenin Ethereum ile Bitcoin’le yapılacağını duyurdu. Konu ile ilgili açıklama yapan Adams şu sözleri kullandı:

“New York dünyanın merkezi ve biz kentin kripto para birimi ve diğer finansal yeniliklerin de merkezi olmasını istiyoruz”

Eric Adams ‘’Kripto Başkenti’’ Yarışında

Eric Adams, New York Belediye Başkanı seçildikten sonra kripto para ile ilgili pek çok faaliyete ön ayak olmuş, block zincir teknolojisi eğitimlerinin okullarda verilesi için öneride bulunmuştu. Günümüzde ABD’de Maimi ile New York, kripto başkenti olmak için birbiri ile yarışıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!