featured

Beneto Bt-540 Travel Sistem Bebek Arabası Ürün İncelemesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beneto Bt- 540 Travel Sistem Bebek Arabası Ürün İncelemesi

Bebek sahibi olacakların en büyük ikilemde kaldığı konuların başında bebek arabası seçimidir. Travel sistem mi, baston mu yoksa geleneksel bebek arabası tipinde mi almalıyım? Bu yazımızda, travel sistem bir bebek arabası olan Beneto Bt-540’ı inceledik. 

Kullanım Kolaylığı

Beneto Bt-540 bebek arabası oldukça büyük kasaya sahip, sağlam fakat ağır bir bebek arabasıdır. Klasik bebek arabalarından daha ağır olduğu için bebek arabanızı tek elinizle önünüzde taşıyarak bir yandan da bebeğinizi kucağınızda taşıyamazsınız. Bu nedenle çok hareketli ve bebek arabasında durmayan çocuklarda kullanım biraz zordur. 

Kumaş Kalitesi – Kullanımı

Beneto Bt-540 bebek arabası kumaş yapısı olarak oldukça kullanışlıdır. Su geçirmez ve kalın kumaştan yapılmıştır. Bebeğin oturduğu koltuk bölümü ise oldukça şık ve kullanışlı kumaştan üretilmiştir. Terletme ya da pişiğe neden olmamaktadır. 

Montaj Tasarımı

Travel sistem bebek arabaları iki parçadan oluşmaktadır. Üst kısmı ve alttaki iskeleti. Beneto Bt-540 bebek arabasının üst bölümünde hem oturan bebekler için hem de 0 – 12 ay bebekler için bölüm bulunmaktadır. İstendiği zaman istenilen parça her iki yöne bakacak şekilde monte edilebilmektedir. Fakat bazen ürünün bir yönüne takılması sırasında gevşeklik olabiliyor. Bebeğiniz size bakarken gayet rahat bir şekilde monte edilebilirken, karşı tarafa bakarken gevşeklik yaşanabiliyor. Bu durumda servis ile görüşmek önerilmektedir.  Bebek arabasının 4 tekeri de rahatça yerinden çıkartılarak toplandığında daha az yer kaplaması sağlanabiliyor. 

Ayarlanabilir Tutma Kolu

Beneto Bt-540 bebek arabasının tutma kolu 4 farklı pozisyona ayarlanabiliyor. Yanlarındaki düğmelere basılarak istenilen şekilde kullanım mümkün oluyor. Bu da boyu uzun anneler için büyük avantaja dönüşüyor. 

Portbebe Kullanımı

Bebek arabasının bir diğer iyi özelliği ise ana kucağı yani port bebe bölümünün çıkartılarak hem bebek koltuğu olması hem de anne ve baba tarafından dışarıda taşınabilmesidir. 

garantili

Beneto Bt-540 bebek arabası 2 yıl garanti imkanı veriyor. Ayrıca kapıdan alma seçeneği de sunulmuş durumda. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!