featured

Benim Adım Melek Defne Gerçek Adı Nedir? Rabia Soytürk Kimdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek oyuncuları arasındaki Rabia Soytürk kimdir? Benim Adım Melek Defne gerçek adı nedir? Rabia Soytürk gerçek mesleği nedir?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek Defne gerçek adı nedir? Türkiye’nin en duygusal dizilerinden biri olan Benim Adım Melek oyuncuları arasındaki Rabia Öztürk kimdir ? Daha önce hangi projelerde yer almıştır? Dizinin Defne’si Rabia Soytürk estetiksiz hali ile görenleri şaşırtıyor. İşte, en güzel fotoğrafları ile Benim Adım Melek Defne

Benim Adım Melek Defne Gerçek Adı Nedir?

YouTube video

Gaziantep dizileri arasında büyük bir ilgi toplaya/n Benim Adım Melek dizisi oyuncuları ile de büyük ilgi topluyor. Benim Adım Melek Defne gerçek adı bugünlerde sıklıkla araştırılan konulardan biri oldu. Buna güzeller güzeli oyuncunun dizideki başarılı karakter canlandırmalarının neden olduğunu söyleyebiliriz. Benim Adım Melek gerçek adı Rabia Soytürk ‘tür. İşte merak edenler için Benim Adım Melek Defne Şirhan.

2/11

Benim Adım Melek Defne Kimdir?

Benim Adım Melek Defne Kimdir?

Nehir Erdoğan, Kutsi, Şerif Sezer ve Mustafa Mert Koç gibi isimlerin yer aldığı TRT 1 dizisinde köklü oyuncuların yanı sıra yeni yüzler de tanıtıldı. Küçük Seyit Ali, Zehra, Defne ve Ömer karakterleri bunlardan birkaçıdır. Peki,  Benim Adım Melek Defne kimdir  ? Benim Adım Melek dizisinde Melek karakterinin kızı olan Defne, Seyit Ali ustanın torunudur. Cumaali ustanın torunu Ömer ile büyük bir aşk yaşayacak olan Defne güçlü karakteri ve kararlı yapısı ile öne çıkıyor.

3/11

Rabia Soytürk Kimdir?

Rabia Soytürk Kimdir?

Benim Adım Melek Defne  karakterini canlandıran  Rabia Soytürk  görünüşü ile dizinin en sevilen oyuncularından biri olmayı başardı. İstanbul’da doğan genç oyuncu Şahsiyet dizisinin ardından Gülperi dizisi ile kamera karşısına geçerken, geçtiğimiz yıl başlayan   Benim Adım Melek oyuncuları   arasında da yerini aldı.

4/11

Rabia Soytürk Kaç Yaşında?

Rabia Soytürk Kaç Yaşında?

Gaziantep dizileri arasında önemli bir yere sahip olan TRT 1 dizisi Benim Adım Melek ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Rabia Soytürk 1996 yılında İstanbul ‘ da doğdu.

5/11

Rabia Soytürk Boyu Kaçtır?

Rabia Soytürk Boyu Kaçtır?

Benim Adım Melek Ömer ile yaşadığı destansı aşk ile gündeme gelen Benim Adım Melek dizisinin Defnesi Rabia Soytürk 166 cm boyundadır ve 52 kg ağırlığındadır.

6/11

Rabia Soytürk Eğitim Hayatı

Rabia Soytürk Eğitim Hayatı

Benim Adım Melek Defne  karakterini canlandıran güzeller güzeli Soytürk, herkesin çok şaşıracağı bir mesleğe sahip. Güzel oyuncu İstanbul Sağlık Koleji mezunu. Hemşirelik bölümünden sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Rabia Soytürk son günlerde estetikli ünlüler listelerinde de yerini almıştır.

7/11

Rabia Soytürk Sevgilisi Kimdir?

Rabia Soytürk Sevgilisi Kimdir?

Bugünlerde aldığımız bir habere göre bir dizi aşkı daha gerçek oldu. Rabia Soytürk Mustafa Mert Koç arasında aşk yaşanıyor. İkili bunu inkar etmezken, bu aşka dizideki rollerinin mi sebep olduğu yoksa ikili daha önce birbirine karşı bir şeyler hissediyor muydu?

8/11

Benim Adım Melek Defne Estetik mi Yaptırdı?

Benim Adım Melek Defne Estetik mi Yaptırdı?

Benim Adım Melek Defne estetiksiz hali  ile büyük şaşkınlığa neden olurken, estetiğin yakıştığı ünlüler arasında yerini almayı başardı. Güzel oyuncu estetiksiz halinin paylaşılmasından pek hoşlanmıyor olacak ki o günlerine dair fotoğraflar medyadan kalkmış durumda.

9/11

Benim Adım Melek Defne Estetiksiz Hali ile Görenleri Şaşırttı

Benim Adım Melek Defne Estetiksiz Hali ile Görenleri Şaşırttı

İşte, Rabia Soytürk’ün lise dönemine ait bir fotoğraf. Güzel oyuncu Rabia Soytürk estetiksiz hali ile de oldukça güzel bir genç kızmış.

10/11

Benim Adım Melek Defne Değişti mi?

Benim Adım Melek Defne Değişti mi?

Benim Adım Melek dizisindeki Defne karakterine can veren oyuncu değişti mi? Son bölümlerde Defne ve Ömer aşkı hem dizide hem de gerçek hayatta vuslata ererken, dizinin güzel oyuncusu Rabia Soytürk diziden ayrılmadığını açıkladı.

11/11

Benim Adım Melek Defne Ömer Kavuştu

Benim Adım Melek Defne Ömer Kavuştu

Dizinin ilk bölümlerinden beri büyük bir aşk ile birbirine aşık olan ikili sonunda kavuştu. Benim Adım Melek Defne artık bir Şirhan oldu. Ömer ve Defne evlenirken, Melek ve Halil aşkında vuslat olacak mı? Gelecek bölümlerde göreceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!