featured

Bepanthol Baby’nin İyiliğe Ninnileri Milyonlarca Kişi Tarafından İzlendi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Bilindiği üzere Bepanthol Baby iyiliği ve bağışları artırmak amacıyla İyiliğe ninniler adlı klipler düzenledi. Pişik önleyici merhemleri ve diğer ürün içerikleri ile bebeklerin daima yayında olan Bepanthol bu akımı sayesinde hem iyiliği yayabilmeyi hem de bağış potansiyelini artırabilmeyi hedefliyor.

Dijital forma kavuşturularak Youtube üzerinden izlenmeye sunulan bu ninnilerin tamamını Sertab Erener söylüyor. Bunun yanı sıra Can Bonomo ile Öykü Karayel tarafından bir ninnide bulunuyor. Dingin ve harika ses tonuyla dinlemeye alışık olduğumuz Erener, bu şarkılarla bebeklerin rahat uyuyabilmesine katkıda bulunuyor.

Bepanthol Baby tarafından bebekler ve ebeveynlerin hayatına dokunabilmek amacı güdülerek oluşturulan bu videolar, şimdiden amacına ulaştı diyebiliriz. Çok kısa sürede 5 milyon barajını aşan ninnilerin gelirleri AÇV’e bağışlandı. 100 bin saat izlenme rekoru kıran bu ninniler aslında hepimizin bildiği ve söylediği ninniler…

Ancak bu ninniler üzerinde empati, eşitlik ve kapsayıcılık gibi değerleri ön plana çıkarabilmesi adına değişiklikler yapıldı. Ninnilerin gelirinin AÇV Anne ve Baba Destek Programlarına bağışlanması, 250 ebeveyn için umut kapısı oldu. Yalnızca bir ay içerisinde 250 ebeveynin birçok alanda ihtiyaçları giderilebildi.

Bebeklerin uyku kalitesini, ebeveynlerin ise pozitif yaşantı düzeyini olumlu yönde etkileyebilmek için oluşturulan bu proje ile daha çok kişiye ulaşabilmek hedefleniyor. Bu anlamda bebekleri için Sertap Erener’in güzel ninnilerini tercih eden ebeveynler, bu iyilik akımına olumlu katkılarda bulunabiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!