featured

Binomo Güvenilir mi? Binomo Para Kazandırıyor mu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binomo güvenilir mi? Binomo nedir? Binomo taktikleri nelerdir? Binomo Türkiye’de yasal mı? Son dönemlerin en popüler platformlardan birisi olan Binomo hakkında merak edilenler…

Binomo Nedir Güvenilir mi? Binomo Kazandırıyor mu?

Binomo güvenilir mi? sorusu son dönemlerde ticaret ile uğraşan girişimlerin yeni bir yatırım alanı ararken araştırdıkları sorular arasında yer alıyor. Güvenilirliği sürekli sorgulanan Binomo, diğer yandan para kazandırıp kazandırmaması konusunda da akıllarda soru işareti oluşturuyor.

Binomo platformu, son dönemlerde gelişmekte olan bir ticaret platformu olmakla birlikte aynı zamanda doğru analizler ve taktikler ile kazandıran bir platformdur. Ancak yeni kurulmamış olsa da ismini yeni yeni duyurmaya başlayan ticaret alanıdır.

Binomo Nedir? Binomo Güvenilir mi?

Binomo, kısa sürede düşen ya da yükselen fiyatlar ile varlıklar üzerinden ticaret yapılmasına imkan tanıyan bir ticaret platformudur. Ancak bir borsa platformu değildir. Şöyle ki; borsa platformunda alınıp satılan yani ticareti yapılan varlıklar reel olarak değil sanal olarak alınır.

Binomo’da ise borsanın tam tersine varlıklar reel olarak alınıp satılabilir. Son zamanlarda kullanıcı yorumları olumlu ve olumsuz olarak ikiye bölünmüş olsa da bir yandan da doğru taktikler ile Binomo’nun kazandırdığı yorumları da oldukça fazladır.

Binomo’nun güvenilirliği konusunda bir kısım kullanıcı güzel gelir elde ettiği konusunda yorumlar yaparken bir kısım kullanıcı ise yatırdıkları parayı çekemediklerini ifade etmektedir. Ancak şunu belirtmek gerekir ki; Binomo, birçok ticaret platformunu denetlemiş olan Uluslararası Finansal Komisyon tarafından lisanslıdır.

Binomo güvenilir mi diye sorguluyorsanız şunu da söylemek gerekir; Binomo kullanıcılarının hakları Finansal Komisyon tarafından güvence altına alınmıştır. Eğer kullanıcı olarak Binomo ile herhangi bir terslik yaşarsanız ve bu sorunlara 45 gün içerisinde çözüm bulamazsanız komisyona başvurarak tazminat hakkı kullanabilirsiniz.

Binomo Mantığı Nedir?

Binomo platformunda yapılan ticaret faaliyetleri finansal varlıkların anlık değişebilen fiyatları üzerinden yapılır. Dolayısıyla da Binomo’nun mantığı; düşen fiyatlarda alım yapmak ve yüksek fiyatlarda varlıkların satışı yapmak üzerine kuruludur.

Binomo’nun bir diğer mantığı ise teknik analiz ve güncel takiplerdir. Binomo’da kazanmak ve yüksek gelir elde etmek istiyorsanız sadece teknik analiz yapmanız yeterli olmaz. Diğer yandan başarılı taktikleri yerinde uygulamak ve güncel analizleri takip etmeniz gerekir.

Binomo Ücretsiz mi?

Binomo, tamamen ücretsiz bir uygulama değildir. Ancak kayıt olan girişimcilere ücretsiz demo imkanı tanır. Demo uygulamasında kullanıcılara 1000$ sanal para verilir. Yeni kullanıcılar, bu sanal para ile uygulama içerisinde hayali alım-satım yapar ve böylece platformu tanımış olur.

Demo hesabında hayali işlemler yaparak Binomo’yu öğrendikten sonra yatırımcılar hesaplarına gerçek yatırım yaparak yaptıkları yatırımlar ile alım-satım işlemleri yapar. Eğer yeni kayıt olacaksanız Binomo uygulaması üzerinden e-posta adresiniz ile üyelik oluşturmanız yeterli olacaktır.

Binomo Para Çekme

Binomo hesabınıza yatırım yaptınız ve yatırımınızı katlayarak bir gelir elde ettiniz ve bu gelirinizi çekmek istiyorsunuz. Binomo’da kazançlarınızı kolay bir şekilde banka hesabınıza aktarabilirsiniz. Yatırım gelirlerinizi çekmek için öncelikle hesabınıza giriş yapın ve “Para Çek” menüsüne gidin.

Binomo para çekme menüsüne geldikten sonra size uygun para çekme yöntemlerini kullanarak hesabınıza paranızı aktarabilirsiniz. Ancak Binomo’da günlük, haftalık ve aylık para çekme limitleri vardır.

Binomo üzerinden yaptığınız yatırımların kazançlarınızı günlük 3.000 $/€, haftalık 10.000 $ ve aylık ise 40.000 $ olarak çekebilirsiniz.

Binomo Taktikleri 2022

Binomo genel anlamda ikili opsiyon ticaret platformudur. Dolayısıyla da bu platformda varlıkların fiyatlarının yükseleceğini ya da düşeceğini ön görerek ve bir takım taktikler kullanarak yatırım yapmak gerekir.

Binomo’nun en önemli taktiklerinden birisi analiz yaparken en düşük hisse fiyatının gideceği adrestir. Yatırımlarınızda iyi bir taktik uygulamak istiyorsanız öncelikle bunu bilmeniz gerekir. Bunu bilmenin tek yolu da temel analiz detaylarını bilmektir.

Önemli Binomo taktiklerinden birisi de hisse senetlerinin alım satımı sırasında en az miktar ile kısa süreli yatırım yapmaktır. Bu taktik sayesinde kazancınızı arttırabilir ve riskinizi minimum seviyeye indirebilirsiniz.

Binomo Türkiye’de Yasal mı?

Binomo, son dönemlerde daha fazla gelişen ve ismini duyurmayı başaran bir ticaret platformu haline gelmiştir. Haliyle Binomo yasal mı? sorusu da son dönemlerde sürekli araştırılan sorulardan olmuştur.

Binomo, ikili opsiyon yatırım aracıdır. Türkiye’de ise ikili opsiyonu yasallaştırmış bir platform mevcut değildir. Bu nedenle de Sermaye Piyasası Kurulu, ikili opsiyon ile çalışan yatırım siteleri için “Kumar” ibaresini kullanılır.

SPK’nın ifadesi ve açıklama doğrultusunda da Türkiye’de Binomo’nun yasal olmadığını hatta bu platformları yatırım aracı olarak kullanmanın kanunen suç olduğunu belirtmekte fayda var.

Binomo Şikayet Var mı?

Binomo, her ne kadar son dönemlerde Türkiye’de adını fazlasıyla duyurmuş bir ticaret platformu olsa da kazananların yorumu kadar bir hayli şikayet yorumu da vardır. Bu şikayetlerin bir bölümünün Binomo tarafından çözüme kavuşturulduğu dile getirilse de aslında şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor.

Binomo şikayetleri genellikle kullanıcıların içerdeki paralarını çekememeleri üzerine yoğunlaşmıştır. Bazı kullanıcılar ise Binomo hesaplarındaki parayı çektiklerini ve ekranda “İşlem başarı ile tamamlandı” ifadesini gördükleri halde paranın hesaba gönderilmediğini ifade ediyor.

Memnuniyet mesajlarının yanı sıra platformdan şikayetçi olan kullanıcıların sayısı da azımsanmayacak kadar çoktur. Eğer Binomo üzerinden işlem yapmayı düşünüyorsanız detaylı olarak araştırarak adımlarınızı atmanız faydanıza olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!