featured

Bir Kahramanın Hikayesi: King Richard

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Bir yanda 2007 yılında Wimbledon’da gerçekleştirilen final maçında 23 numaralı seri başı olarak Marion Bartoli’yi mağlup ederek şampiyon olan Venus Williams, bir yanda tek kadınlarda bir, çift kadınlarda üç altın madalya kazanan ayrıca 23 Grand Slam şampiyonluğuna sahip Serena Williams… Tenis dalında adeta tarih yazan Williams kardeşler.

Williams Kardeşlerinin Başarısının Gizli Kahramanı Richard Williams

Başrolünü Will Smith’in üstlendiği King Richard filmi, Venus ve Serena Williams kardeşlerin tenisteki bu dev başarısının arka planındaki kahraman baba Richard Williams’ın hikayesini konu alıyor. 2014 yılında Richard Williams’ın kaleme aldığı “Black and White: The Way I See It” isimli kitabında Williams, şiddet ve uyuşturucu batağına düşmüş Compton’da yaşayan kızlarına kendi gelişimlerine katkıda bulunmaları amacıyla yeni bir alan oluşturmak için hangi zorluklarla başa çıktığını ve nelere göğüs gerdiğini anlatıyordu.

Filmin ana karakteri Richard Williams’ı canlandıran Will Smith’e, Williams kardeşlerin annesi Oracene Brandi Williams’ı temsil eden aktrist Aunjanue Ellis, Serena Williams’a hayat veren Demi Singleton ve Venus Williams’ı canlandıran Saniyaa Sidney eşlik ediyor. 

19 Kasım’da HBO Max Ekranlarına Geldi ve Vizyona Girdi!

Filmde başrolü oynayan Will Smith, King Richard filminin yapımcılığını da üstlenmiş. Yönetmen koltuğunda ise Monsters and Men filminden tanıdığımız, 2018 yılında düzenlenen Sundance Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülü almaya hak kazanmış başarılı yönetmen Reinaldo Marcus Green oturuyor. 19 Kasım’da HBO Max ekranlarında yayınlanacak ve yine 19 Kasım’da ABD’de beyazperdeyle buluşacak King Richard, özellikle tenis meraklılarının beğeniyle izleyeceği türden bir film olacak. Bizden söylemesi.

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!