featured

Bir Kıza Sorulacak En Zor Sorular

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her insanın zaafları olduğu gibi kadınların da belli başlı zaafları bulunmaktadır. Mesela onlara her soruyu yöneltemezsiniz. Onların hoşuna gitmeyen soruları yönelttiğiniz takdirde kesinlikle cevaplamayacaktır. İşte, bir Kıza Sorulacak En Zor Sorular

Erkekler arasında konuşulan bazı sorular kızlara yöneltildiği takdirde kızlar tarafından terslenebilirsiniz.  Terslenmeyle karşı karşıya kalmamak için kesinlikle arkadaşlar arasında konuştuğunuz soruları sormamanız gerekiyor.

Kıza Sorulacak En Zor Sorular

Erkekler için kolay ama kızlar için zor olan bazı sorular vardır. Bu zor sorular kızlar tarafından hoş karşılanmadığı gibi, cevaplanmayacaktır da. Eee aslında kızlar da haklı. Erkekler tarafından onlara sorulan öyle absürt sorular var ki… İnsan kendini sorguluyor. 

1- Bakire misin Sorusu Bir Kıza Sorulacak En Zor Sorulardan Biridir Belki de En Münasebetsizi

Bir kadının bakire olması veya olmaması sizi ne ilgilendirir ki. Kadın istemiştir ve yaşamıştır. Size ne. İnsanların özel hayatıyla ilgilenmekten vazgeçin. Bir kıza en son sorulması gereken hatta hiç sorulmaması gereken sorulardan biri budur. 

2- Mastürbasyon Yapıyor musun? 

Evet veya hayır size ne? Bir kadının masturbasyon yapıp yapmaması sizin neden bu kadar çok ilgilendiriyor. İnsanların özel hayatını irdelemek size mi kaldı. Sormayın bu tarz sorular ki kızlar tarafından tepki görmeyin. 

3- Erkeklerin İlk Neresine Bakarsın? 

Arkadaşlar göz bu. Sizin neresine baktığının ne önemi var. Bir kız size bakıyor mu bakmıyor mu önce onu tespit edin. Size bakan, sizi izleyen bir kız varsa ne mutlu size. Nerenize baktığının ne önemi var. Art niyetli duygularınızdan arının artık. 

4- Sütyen Bedenin Kaç? 

Bir kıza sorulacak en zor sorulardan bir diğeri Sütyen bedeniniz kaç demektir. Diyelim ki sütyen kullanmıyor. Ya da kullanmak istemiyor. Sizi ilgilendirir mi? Ya da 100 beden sütyen kullanıyor. İnsanların özel hayatından size ne. Sütyen bedenini ne yapacaksınız? Bir kıza hediye sütyen alacak haliniz yok ya!

5- Kaç Kişiyle Seviştin? 

Bir Kıza Sorulacak En Zor Sorular içerisinde başa oynayacak sorulardan bir diğeri de kaç kişiyle birlikte olduğudur. Siz erkekler bugün onla yarın başkasıyla sevişirken birşey olmuyor ama bir kız biriyle sevişince adını çıkarmayı biliyorsunuz. Yada yeni tanıştığınız bir kıza ilk soracağınız sorulardan biri kaç kişiyle seviştin oluyor. Yapmayın beyler böyle şeyler…

6- Regl Nedir Sorusu da Bir Kıza Sorulacak En Zor Sorulardan

Madem bu kadar meraklısınız, madem regl hakkında merak ettikleriniz var bunu internet üzerinden de öğrenebilirsiniz. Bir kadının karnı ağrıyor diye hemen regl demek değildir. Zihninizde öyle bir algı olmuş ki her karnı ağrıyan regl olsaydı… 

7- Kilon Kaç Sorusu da Bir Kıza Sorulacan En Zor Sorulardan Biridir

Bir kızın kilosunu sormak hiç hoş değil. İster kilolu olsun isterse zayıf olsun kilon kaç diye sorduğunuzda kendisini biraz daha kötü hissedebilir. Sormamanız, sormanızdan daha uygun olacaktır. 

Soracağınız Sorulara Dikkat Etmelisiniz

Yukarıda sizlere kızlara sorulmaması gereken sorulardan bahsettik. Eğer kızlara soru sormak istiyorsanız ona nasılsın, iyimisin diye gündelik şeyler sorun. Özel konulara hiç girmeyin bile. Merak etmek her ne kadar sizin bilgi sahibi olmanızı sağlasa da bazen başınızı derde de sokabilir. Dikkat edin… 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!