featured

Bir Oturuşta Bitirebileceğiniz Dizi Önerileri | En Çok İzlenen 10 Dizi Önerisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tam kapanma ile birlikte ev ortamında yapılabilecek aktiviteler kısıtlandı. Bu süreçte vakit geçirmemizi sağlayan en önemli faktör elbette ki diziler ve dizi içerik platformlarıdır. Bu yazıda vaktinizi çok almayacak kısa ama etkili dizileri, dizilerin konularını ve kaç bölüm olduklarını inceleyeceğiz. İşte, en beğenilen yabancı dizi önerileri

En Çok İzlenen Yabancı Dizi Önerileri Listesi 

Yabancı diziler son zamanlarda oldukça revaçta. Yabancı diziler arasında bir oturuşta bitirilebilecek pek çok tür var. Eğer siz de hangi diziye başlayacağınıza karar veremiyorsanız imdb puanlarına bakarak seçim yapabilirsiniz. İşte, izleyiciler tarafından en çok beğenilen, tüm dünyada popülaritesi olan 10 yabancı dizi önerileri

1 – 11.22.63 (imdb:8.2)

Bu dizi tarih konulu dizi severler için mükemmel bir içeriktir. Stephan King’in aynı isimli kitabından esinlenilen dizi, zamanda yolculuk yapan bir adamı konu alıyor. Jake Epping ABD başkanı John F. Kennedy suikastını engellemek için 1961 yılına gidiyor. Jake’in bu zamanda yaşadığı olaylara ve büyük aşka tanık olacaksınız. Dizi 8 bölümden ve bölümler 1 saatten oluşuyor. Toplamda sadece 8 saatinizi ayırmanız gereken bu dizi hayatınızda bir iz bırakacak niteliktedir.

2 – YOU (imdb:7.7)

Dizi 2 sezondan oluşuyor. Toplam 20 bölümü bulunuyor. Romandan uyarlanan bu dizi Netflix orijinal içeriğidir. Joe bir kitapçıda çalışmaktadır. Sıradan ve asosyal bir hayata sahiptir. Beck’in kitapçıya girmesi ile ona ilk görüşte âşık olur. Onun sevgilisi olmak için elinden geleni yapar fakat işler hiç de romantik bir biçimde ilerlemez. Joe, Beck’i takıntı haline getirmiştir. Uzun süre başından kalkamayacağınız yabancı dizi önerileri arasındaki bu dizi 3. sezon onayını almış ve bu sene içinde yayımlanması bekleniyor.

3 – Sense8 (imdb:8.3)

Netflix’in orijinal içeriklerinden olan bu dizi 2 sezondan oluşan bu dizinin toplam 24 bölümü bulunuyor. Telepati yoluyla birbirlerini ziyaret edebilen 8 kişinin hayatlarına ve yaşam mücadelesine tanık olacaksınız. Oldukça sürükleyici olan bu yabancı diziyi hemen bitirmek isteyeceksiniz.

4 – Brave New World (imdb:7.1)

Aldous Huxley’in Yeni Cesur Dünya adlı romanından uyarlanan BeinConnect dizisi 9 bölümden oluşmaktadır. İlk sezonu ile yayın hayatına devam edemeyen dizinin final bölümü bulunmuyor. Dizi 26. yüzyıl ‘da Londra’da geçmektedir. İnsanların hiçbir özelinin olmadığı, yemek yemedikleri, sadece hap olan uyuşturucu ile beslendikleri bir distopya anlatılmaktadır. Dizi yarım bırakıldığı için izlemeden önce veya izledikten sonra mutlaka kitabını okumalısınız. Yarım kalmasına rağmen Brave New World en çok tavsiye edilen dizi önerileri arasında.

5 – The Quenn’s Gambit (imdb:8.6)

Küçük bir kız çocuğunun nasıl usta bir satranç oyuncusuna dönüşeceğine tanık olacağınız bu dizi, toplamda 7 bölümden oluşmaktadır. Bir gün içerisinde bile bitirebileceğiniz bu dizi 2020 yılının en çok izlenenleri ve bu çok tavsiye edilen dizi önerileri arasındadır.

6 – Dead To Me (imdb:8.0)

Dizi Jen isimli bir kadının kocasını kaybetmesi ve acısını atlatamaması ile başlıyor. Öfke problemi olan Jen karakterinin tam tersi bir kadın ile tanışıyor. Bu tanışma ile hayatı bambaşka bir yola giriyor. Toplamda 20 bölümden oluşan bu dizi oldukça sürükleyicidir. Dizi aynı zamanda 3.sezon onayını da almış bulunmaktadır.

7 –  The Boys (imdb:8.7)

2 sezonu bulunan bu dizi 16 bölümden oluşuyor. Dizi Amazon Prime’ın özel içeriklerindendir. Dizi çocukluğumuzdan beri tanıdığımız süper kahramanların aslında bizlere gösterildiğinden çok daha farklı olduğunu anlatmaktadır. Asla sıkılmadan izleyeceğiniz bu dizinin 3.sezonunun 2021 yılında gelmesi bekleniyor.

8 – The Marvelous Mrs. Maisel (imdb:8.7)

Dizide eşi komedyenlikle uğraşan Mrs. Maisel’ın hikâyesi işlenmiştir. Eşi onun aldatması ile Mrs. Maisel’ın hayatı tamamen değişecektir. Bir rastlantı sonucu Mrs. Maisel kalabalık bir ortamda konuşma yapacak ve bu konuşma sonucu tesadüfen stand-up yeteneğinin olduğunu farkına varır. 3 sezonu bulunan dizi toplam 26 bölümden oluşuyor. Bu dizinin 4.sezonunun 2021 yılında yayımlanması bekleniyor.

9 – Lupin (imdb:7.5)

Başrol olan çocuğun babası, haksız yere hırsızlık ile suçlanıyor. Dizide bu çocuğun büyüyerek babasının intikamını almak için bir takım çabalarını izleyeceksiniz. Sadece 5 bölümden oluşan bu diziyi izlemek için fazla zaman harcamanıza gerek kalmayacak. Dizinin ikinci sezonu Netflix tarafından onaylanmıştır. Bu nedenle en çok izlenen ve konuşulan dizi önerileri arasında.

10 – The End Of F**cking World (imdb:8.1)

Tam bir psikopat olan James öğlen arasında bir kurban ararken Alyssa’yı öldürmesi gerektiğini düşünür. Bu iki gencin yaşadıklarına şahit olacağınız bu dizi 16 bölümden oluşmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!