featured

Bir Tüy Seç! Bugün Hangi Modda Olduğunu Öğren

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sen de seçimlerimizin duygularımızı yansıttığını düşünüyor musun? Haydi bir tüy seç ve bugün kendini nasıl hissettiğini öğren!

Kuş tüyü birçok farklı amaç için kullanılabilen, bazen bir süs malzemesi olarak kullanılabilirken, bazense çok önemli bir imzayı atan kalem niteliği taşır. Onun anlamı, kullanıcısı tarafından atfedilir. Bazıları yumuşacık bir kuş tüyü yastık ile uyumak isterken, bazıları için kuş tüyü ayraç olmaktan çok daha iyi bir şekilde kullanılamaz.

İnsan doğası seçimleri ve kararları ile bir bütün oarak değerlendirilmektedir. İnsan seçimleri ise o günkü ya da o dönemki hisleri ve duyguları ile doğru orantılı olarak şekillenmektedir. Haydi, sen de bir tüy seç ve bugün nasılsın, öğren! Bir tüy ile neler yapardın? Bir ayraç olarak mı kullanırdın? Yoksa mürekkebe banar ve yazı mı yazardın? Yoksa sen de şapkanın kenarına takan bohemlerden misin? Seçtiğin tüyü hangi amaçla kullanacaksın ? Yorumlarda belirtir misin?

2/9

Sen Hangisini Seçtin?

Sen Hangisini Seçtin?

Fotoğrafta yer alan 6 farklı şekil ve boyuttaki tüyden hangisini tercih ederdin?

3/9

1 numaralı kuş tüyünü seçtiysen bugün çok...

1 numaralı kuş tüyünü seçtiysen bugün çok…

1 numaralı kuş tüyünü seçtiysen, bugün çok yaratıcı olduğundan emin olabilirsin. Başarı her zaman olduğu gibi bugün de tek hedefin. Mükemmeliyetçi yapın seni her şeyin en iyisini yapmaya yönlendiriyor. Küçük bir eksiklik ile moralinin bozulmasına izin verme. Bugün senin günün.

4/9

2 numaralı kuş tüyünü seçtiysen bugün çok...

2 numaralı kuş tüyünü seçtiysen bugün çok…

Uyumlusun. İçinde bulunduğun her duruma kolayca uyum sağlıyor ve güzel arkadaşlıklar kuruyorsun. Bugün de tam öyle bir günündesin. Oldukça sosyal ve olumlu bir yapıdasın. Bugün yalnız kalmanın günü değil.

5/9

Senin tercihin 3 numaralı kuş tüyü ise...

Senin tercihin 3 numaralı kuş tüyü ise…

Bugün girişimciliğinin zirvesindesin. Fikirler havada uçuşuyor. Fikirlerini hayata geçireceğin günü mü bekliyordun? O gün bugün! Birden çok proje ile uğraşmaktan bugün çekinme. Çünkü bugün senin günün!

6/9

4 numara tüyü seçtiysen bugün...

4 numara tüyü seçtiysen bugün…

Yardımseverliğin üzerinde. Her zaman sosyal, uyumlu ve yardımsever olduğunu biliyoruz. Ama bugün çok daha yardımsever hissediyorsun. Uzun zamandır aramayı istediğin o sana ihtiyacı olan arkadaşını aramanın tam da zamanı! Başkalarını mutlu etmek seni de mutlu ediyor. Çünkü sen sevdiklerinle çok mutlusun.

7/9

5 numaralı tüyü seçtiysen bugün...

5 numaralı tüyü seçtiysen bugün…

Cesaretlisin! Çok yaratıcı ve bir o kadar da yetenekli olduğunu sen de biliyorsun. Fakat her zaman yeni bir şeyler yapmaya yenilikleri dünyaya anlatmaya cesaret edemiyorsun. Çünkü başarısızlık senin için kabul edilemez bir şey. Ama bugün o gün değil! Bugün cesaret günü! Gitmek istediğin o ülke var ya! Bugün o ülkeye gitmek için ilk adımlarını atma günü olabilir. Kendine güven ve asla pes etme!

8/9

6 numaralı kuş tüyünü seçtiysen...

6 numaralı kuş tüyünü seçtiysen…

Bugün çok bağımsızsın. Seni tutabilene aşk olsun. Enerjini kullanmaktan çekinme. İş yerinde misin? Farklı fikirlerini anlatmaya korkma. Bugün çok formundasın! Tek yapman gereken doğru cümlelerle anlatmak. Bunu da yapabileceğinden eminiz. Çünkü sen çok iyi bir iletişimcisin.

9/9

Sen hangisini seçtin?

Sen hangisini seçtin?

Sen hangi kuş tüyünü seçtin? Seçimin bugünkü modunu yansıtıyor mu? Yorumlarda buluşalım…

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!