featured

Bir Uçak Motorunu Kullanarak 6 Yılda Karavan Yaptı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Steve Jones, İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetlerine 45 yıl hizmet verip emekliye ayrılmış The 1967 Vicker VC10 model bir uçağın motorunu 6 yıl üzerinde çalışarak karavan yaptı. Bir sonraki planının ise Boeing 747 motoru ile çift katlı karavan yapmak olduğunu belirtti.

Şık ve görünüm olarak benzersiz bir karavan yapan Jones, daha önce farklı karavanlarda tasarladığını söyledi. Tuhaf, farklı ve ayrıca insanların gördüklerinde ‘wow’ diyecekleri bir  tasarım yapmak istediğini belirten Jones, bu yaptığı son karavanıyla bunu başardığını ifade etti.

Karavanı 6 Yılda 4000 Dolara Yaptı!

Jones, tasarladığı ve yaptığı bu karavan için 1000 saat yani takriben 6 yıl kadar çalıştığını söylüyor, fakat maliyetinin ise 4000 dolar tuttuğunu açıklıyor. Karavanına 31 bin dolara teklif geldiğini yalnız karavanını da para ile satmak için yapmadığını bu nedenle gelen teklifi de reddettiğini belirtiyor.

İkinci planının ise Boeing 747’nin motoru ile iki katlı bir karavan tasarlamak olduğunu belirten Jones, bu projesininde en az 6 yıl süreceğini tahmin ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!