featured

Bir Zamanlar Türkiye Onları Konuşuyordu… İşte, Yarışma Birincisi Olup Unutulan İsimler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Zamanlar Türkiye Onları Konuşuyordu… İşte, Yarışma Birincisi Olup Unutulan İsimler

Bir zamanlar Türkiye bu isimleri konuşuyordu! Ama neredeyse yok olup gittiler… İşte, yarışma birincisi olup unutulan isimler…

Bu isimler, bir dönem Türkiye’nin gündemine oturmuşlardı ve insanlar neredeyse her gün bu isimleri konuşuyordu… Ama şimdi neredeyse yok olup gittiler ve artık ne yaptıkları hakkında pek bir bilgi yok. Peki, kim bu isimler? İşte, insanların smsler ile destekleyip birinci yapmak için uğraştığı, jüri üyelerinin birbiri ile tartışmasına neden olan ancak unutulup giden yarışma birincileri…

Biri Bizi Gözetliyor – Melih Değirmenci

Biri Bizi Gözetliyor – Melih Değirmenci

Türk televizyonlarında ilk kez 2001 yılında yayınlanmaya başlayan Biri Bizi Gözetliyor yarışmasının birincisi danslarıyla dikkat çeken Melih Değirmenci olmuştu.

BBG evi olarak bilinen ve 24 saat boyunca canlı yayınlanan bu yarışmanın ilk birincisi Melih Değirmenci, BBG Melih olarak akıllarda kalmıştı.

Yarışma bittikten sonra albüm çıkartan ancak müzik sektöründe kalıcı bir başarı sağlayamayan BBG Melih, Türk televizyonlarının renklerinden biri oldu ancak kısa sürede unutulup gitti.

BBG Melih her ne kadar unutulsa da şimdilerde kurduğu cast ajansıyla medya sektöründe yer almaya devam ediyor.

Popstar - Abidin Türkşahin

Popstar – Abidin Türkşahin

Türk televizyonlarında en çok ses getiren yarışmalardan biri olan ve dönemine damgasını vuran Popstar birincisi Abidin Türkşahin olmuştu.

Tarkan’a olan benzerliğiyle(!) ön plana çıkan, birincilik için yarıştığı Firdevs’e aşkını ilan eden Popstar Abidin de Türkiye’nin unuttuğu isimler arasında yerini aldı.

Popstar birinciliği sonrası müzik çalışmalarına devam eden Popstar Abidin günümüzde kurumsal iletişim danışmanı ve marka stratejisti olarak profesyonel hayatına başarıyla devam ediyor. Sosyal medya hesabından da müzik paylaşımları yapmayı ihmal etmiyor.

Popstar sonrası Türkstar olarak yoluna devam eden müzik yarışmasının bir diğer birinci olan ismi de Emrah Keskin. Türkstar Emrah Keskin “ağır abi” tavırlarıyla hafızalara kazınmıştı.

Birincilik sonrası albüm çıkartıp klip çeken Türkstar Emrah Keskin ne yazık ki müzik dünyasında kalıcı olamadı.

Popstar Alaturka – Hasret

Popstar Alaturka – Hasret

Türk televizyonlarında yayınlanan müzik yarışmalarında ilk kez birinci olan kadın yarışmacı Hasret olmuştu. Kazanan ilk kadın yarışmacı olarak akıllarda kalan Popstar Alaturka Hasret ne yazık ki ünlülüğü unutulan yarışma birincileri arasına dahil oldu.

Türküleriyle, sazıyla, sesiyle bir dönem Türkiye’nin konuştuğu Popstar Alaturka Hasret, şimdilerde mütevazi hayatına devam ediyor ve sosyal medya hesabından müzik paylaşımları yapmayı da bırakmıyor.

Popstar Alaturka - Murat Şanlı

Popstar Alaturka – Murat Şanlı

Unutulup giden isimlerden biri de Popstar Alaturka müzik yarışmasının bir diğer birincisi Murat Şanlı.

Türkiye genelinde her ne kadar unutulup gitti desek de Popstar Alaturka Murat Şanlı, memleketi Gaziantep’te müzik yapmaya, sahne almaya devam ediyor.

Sosyal medya hesabından da aktif olarak müzikli paylaşımlarına devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!