featured

Black Mafia Family | Bir Amerikan Mafya Dizisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

https://www.youtube.com/watch?v=jcp2KpgElRI

Terry FlenorySouthwest T” ve Demetrius FlenoryBig Meech” kardeşlerin kurduğu Black Mafia Family, 1989 yılında Detroit’te kuruldu. Meksika’daki uyuşturucu kartelleriyle ciddi bağlantılara sahip olan Black Mafia Family, bu bağlantıları sayesinde 2000’li yıllarda Amerika genelinde çok büyük bir kokain satış ve dağıtım ağı oluşturmuşlardı.

Meksika’dan yola çıkan kargoları Los Angeles’tan yöneten Terry Flenory ve Atlanta’daki dağıtım merkezlerinden sorumlu Demetrius Flenory ikilisinden oluşan Black Mafia Family, Demetrius Flenory tarafından yönetiliyordu. İkili, kokain ticaretinden elde ettikleri parayı temize çıkarmak ve yaptıkları işi meşrulaştırabilmek için 2000’li yılların başında BMF Entertainment isimli bir paravan şirket kurarak hip-hop müzik dünyasına adım atmıştı.

Flenory Kardeşlere 30 Yıl Hapis Cezası

Kendi alanlarında başarılı işlere imza atan BMF Entertainment, Young Jeezy ve Fabolous gibi pek çok hip-hop sanatçısına menajerlik yaptı. Ayrıca Bleu DaVinci’nin plak şirketi olan Black Mafia Family, hip-hop kültüründe oldukça gösterişli yaşam tarzlarıyla ünlendi. 

2005 yılına gelindiğinde durum biraz değişti. Black Mafia Family’in icraatları Uyuşturucuyla Mücadele İdaresi (DEA)’nin dikkatini çekti ve onlara karşı bir iddianame oluşturdu. Böylece hem Demetrius Flenory hem de Terry Flenory tam 30 yıl hapis cezası aldı.

Dizinin Arka Planında Sevilen Ünlü Rapçi 50 Cent Bulunuyor

Yapımcılığını 50 Cent’in yaptığı Black Mafia Family dizisi, Flenory kardeşlerin bu heyecan dolu hikayesini aktaracak. Yapımcı Randy Huggins ve dünyaca ünlü Curtis Jackson hepimizin bildiği adıyla 50 Cent’in ortak girdiği proje Black Mafia Family, Starz ekranlarında yayınlanacak. Detroit’in 1980’li senelerdeki haline tanık olabileceğimiz dizide, Black Mafia Family izleyenlerine güzel bir sürpriz hazırlıyor.   

Black Mafia Family’de Büyük Sürpriz: Eminem

Dizide çok yakından tanıdığımız ve severek dinlediğimiz, rap denildiğinde aklımıza ilk gelen isimlerden biri olan Eminem’i White boy Rick lakabıyla bilinen Richard Wershe Jr. olarak izleyeceğiz. Eminem, zaman içinde bir FBI muhbiri haline gelen meşhur White Boy Rick karakterine hayat verecek.

Black Mafia Family’nin Televizyon Tarihine Damga Vuracak

Curtis Jackson, 26 Eylül’de televizyon dünyasına giriş yapan Black Mafia Family’nin televizyon tarihine damga vuracak bir yapım olacağını iddia etti. Ayrıca Terry ve Meech’in işlerinde çok başarılı olduğunu, bu hikayeyi ekranlara aktarmanın onu ne kadar mutlu ettiğine de açıklamalarında yer verdi. Black Mafia Family, 2018 yılında Curtis Jackson’ın Starz kanalıyla yaptığı çok dizili anlaşmanın yalnızca bir parçası. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!