featured

Borçlu Çiftçilere Müjde | Çiftçilerin İcra ve Hacizlerinin 3 Ay Ertelendiği Duyuruldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz aylarda yapılan esnaf kredi yapılandırma kararlarına  Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’ne olan borçlar dahil edilmemişti. Borçlarını ödeyemeyen çiftçiler ise kredi çekemedikleri ve ürün ve hayvanlarına haciz geldiği için üretim yapamadıklarını sık sık dile getirmişlerdi. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile Çiftçiye Müjde geldi. 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü İcra ve Hacizleri 3 Ay Erteledi

Borçlarından dolayı üretim yapamayan çiftçiler sesini sosyal medyadan duyurmaya çalışırken, bugün Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklama ile derin bir nefes aldılar. İcra ve haciz uygulamasında 3 ay erteleme yapıldı. 

Covid-19’un Olumsuz Etkilerini Azaltmak İçin ” İfadesi Kullanıldı

Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz tarafından yapılan açıklamada ” Covid-19‘un yaratabileceği olumsuz etkileri azaltmak amacı ile ” ifade kullanıldı:

“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Kovid 19 salgınının sosyal ve ekonomik hayatı olumsuz etkilediği görülmektedir.Bu kapsamda Tarım Kredi Kooperatifleri olarak, Kovid 19 salgınının tarım sektöründe yaratabileceği olumsuz etkileri azaltmak amacıyla, 31.03.2021 tarihine kadar kurumumuzun kredi alacaklarının tahsili için yürütülmekte olan tüm haciz işlemleri ve icra takipleri durdurulacaktır.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!