featured

Burası Kayseri “Kazım Yücel’e Dert Yanan Emekli Vatandaş”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her fırsatta vatandaşların sorunlarını dertlerini dinleyen İYİ Parti’nin Kayseri’de tanınmış isimlerinden Kazım Yücel bu sefer Hunat bölgesi olarak bilinen yerde emekli vatandaşlarla sohbet etti. Yücel’e sorunlarını dile getiren bir emekli “Biz memnun değiliz ben AK Partiliyim şimdiye kadar hep AK Parti’ye oy verdim bu sefer vermeyeceğim.” İfadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

HER GÜN ZAM ZAM ZAM

İyi Partili Kazım Yücel’e dert yanan emekli bir vatandaş “Biz memnun değiliz ben AK Partiliyim şimdiye kadar hep AK Partiye oy verdim bu sefer vermeyeceğim. Ben 2.500 TL emekli maaşı alıyorum 1.500 TL kira veriyorum. Her gün zam zam zam! Sabah kalkıyorum benzin 22 lira kalkıyorum 23 lira kalkıyorum 24 lira nereye kadar gidecek bu. Artık dur demesi lazım. Madem Cumhurbaşkanlığı sistemi varsa tek başına iktidarsın elini vursana, bir şeyler yapsana.” şeklinde tepkisini dile getirdi.

HİÇ HAYRA GİTMİYOR

Vatandaş, “Vallahi çok zor Allah sonumuzu hayır getirsin. Hiç hayra da gitmiyor vallahi zor geçimimizi yapıyoruz. 500 lira veriyorum hanıma pazara gidiyor fileyi doldurmadan geliyor. Biz emeklilerin maaşına 200 lira zam veriyor kendi maaşına 20 bin -30 bin zam koyuyor. Sana yetmiyorsa bana nasıl yeter bende insanım. Benim oyumla Cumhurbaşkanı olmuşsun. Bu emekliler ne yapıyor! Yarın seçim var bu emekliler vermez ki! VALLAHİ 19-20 SENEDİR BEN HEP BUNA VERDİM BU DÖNEM VERMEYECEĞİM! Kusura bakmasın Cumhurbaşkanı buramıza geldi artık.” dedi.

AZ KALDI

İYİ Partili Kazım Yücel dertlerini anlatan vatandaşlara “AZ KALDI İyi Partinin iktidarında tüm sorunlara çözümler üretilecek, adaletle özgürleşen bir Türkiye’ye az kaldı.” ifadeler kullandı.

SABAH KALKIYORUM ZAM AKŞAM YATIYORUM ZAM

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!