featured

Burçlara Göre Aşk Belirtileri (12 Burcun Uyumu)

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her insanın farklı farklı aşk belirtileri vardır ve bunları kavramak bazen çok zor olabilir. Sizi sevdiğini düşündüğünüz insanları davranışlarından bunları çıkarmak zor olsa da, kesin olduğunu inandığınız anda ona açılabilirsiniz.
Ya da onun açılmasını bekleyebilir ve sonunda mutlu bir ilişkiye sahip olabilirsiniz. Yukarıda da belirttiğim gibi her insan farklı davranışlar sergileyebilir ancak aynı burca sahip olan insanların tepkileri birbirine çok yakındır.

Burçlara Göre Aşk Belirtileri Nelerdir ?

Size fazla ilgi gösterdiğini düşündüğünüz insanların burçlarını öğrenerek, size âşık olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Bu yazımızda burçlara göre aşkın nasıl belli edildiğinden bahsedeceğiz.

1- Burçlara Göre Aşk Belirtileri: KOÇ BURCU


Koç burcu insanlar âşık oldukları bireylere karşı aşırı fazla ilgi gösterirler. Hatta bazen o kadar fazla ileri giderler ki, istemeden sevdiklerini çok belli edebilirler. Özellikle sadece kendisi ile konuşmanızı isteyebilir, daha ilişkiye başlamadan sizi kıskanmaya başlayabilirler. Eğer burcu koç olup da size aşırı ilgi gösteren bir hayranınız varsa, size âşık olmuş olabilir.

2- BOĞA BURCU


Boğa burcu bireyler çok sevdikleri insanları kaybetmekten çok korkarlar. Çünkü sevdikleri insanlar onların her şeyidir ve onlarsız yapamazlar. Bir boğa burcunun sizi kaybetmekten korktuğunu hissediyorsanız, onu size âşık olduğunu söyleyebiliriz.

3- İKİZLER BURCU


İkizler burcu bireyler her yaşadıklarını çevreleriyle paylaşmak isterler. Ancak özellikle her gün sizi görmek ve yaşadıklarını anlatmak istiyorlarsa; kutlarız o birey size deliler gibi âşık. Sevgisine karşılık verirseniz onları dünyanın en mutlu insanları yapabilirsiniz.

4- YENGEÇ BURCU


Bazı insanlar vardır, sevdikleri insanlar ile sohbet edemedikleri ve onları göremedikleri zaman depresyona girebilirler. Yengeç burcu insanları bu kategoride bulunuyor ve özellikle içlerinde özel bir sevgi barındırdıkları insanları görmedikleri zaman depresyona girebilirler. Bu insanlara dikkat ederseniz sevdikleri insanları görmediği zamanlarda boynu bükük gezdiklerini görebilirsiniz.

5- ASLAN BURCU


Aslan burcu insanlar ilişkilerde hem çok sevebilecekleri hem de birlikte eğlenebilecekleri eş arayışındadırlar. Bir aslan insanının size âşık olduğunu anlayabilmeniz çok basittir. Yanınızdayken çocuklar gibi eğleniyorsa ve mutlu oluyorsa size âşıktır.

6- BAŞAK BURCU


Başak burcu insanı sevdiği kişinin her halini sever. Onun sevgisi kalbindedir ve görünüşe pek önem vermemeye özen gösterirler.

7- TERAZİ BURCU


Terazi burçları aşık olduklarında çeneleri düşer. Sevdikleri için maddi veya manevi çok sayıda fedakarlıklarda bulunurlar. Etraflarına adeta Güneş sıcaklığında mutluluk saçarlar. Aşık oldukları andan itibaren sürekli aşk şarkıları dinlerler. Romantik olmasa da size şiir yazarlar. İlk başlarda arkadaşlarınız konusunda size ılımlı yaklaşırlar fakat daha sonra arkadaşlarınızın sevdiği veya sevmediği yönlerini size açıkça söylerler.

8- AKREP BURCU


Akrep burcu kişiler aşık olduklarında çok duygusallaşmaktadırlar. Aşık olduktan kısa bir süre içinde size yavaşça yaklaşırlar ve açılırlar. Size karşı olan bütün maddi manevi duygularını fiziksel ve duygusal açıdan gösterirler. Eğer aldatmayı aklınızdan bir anlık bir olsa geçirdiğiniz halde size hala selam veriyorsa çok şanslı bir kişisiniz.

9- YAY BURCU


 Yay burcu kişiler size çok güvenirler ve sizin için çevresindeki bütün her şeyden vazgeçerler. Arkadaşlarına sürekli aşık olduklarından bahsederler ve adeta kafalarını bu konuda şişirirler. Fakat Yaylar çok hata yaparlar. Eğer bir Yay kişisiyle aşk yaşıyorsanız onun hatalarını sürekli affetmeniz gerekebilir.

10- OĞLAK BURCU


Oğlaklar aşık olduklarında iş ve okul hayatını geride bırakırlar ve tek ilgilendikleri şey siz olursunuz. Aşık olmalarının fazlalığıyla çocukça davranmalarının fazlalığı doğru orantılıdır. Dikkat etmeniz gereken nokta oğlaklara karşı sadık olmanız gerekir, olmazsanız sonucunun pek de iyi olacağını söyleyemeyiz.

11- KOVA BURCU


Kova burcu kişiler aşık olduklarında normalde saçmaladıklarından çok daha fazla saçmalarlar. Aşık oldukları an sizi desteklemeye başlarlar ve sürekli tavsiye verirler. Bu özellikleri size eğlenceli gelirken, aynı zamanda gıcık ve de ilginç gelir. Tavsiyelerine tavsiyeyle karşılık vermeniz onu kızdıracaktır.

12- BALIK BURCU


Aşık olduğunda çiçek ve ufak hediyeler onlar için çok önemlidir. Sizi sürekli kontrol etme eğilimindedir. Bütün yazışmalarının sonuna kalp ve türevlerini koyarlar. Eğer ailenizi beğenmezse, maalesef bunu pek gizleyemezler.

BAKINIZ: Hangi Burç Nasıl Sevgili Olur?

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!