featured

Burçların Cinsel Uyumu! Hangi Burç Hangi Burçla Daha Uyumlu Sevgili Olur

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cinsellik yemek yemek, su içmek, uyumak gibi insanın temel ihtiyaçları arasında yer alıyor. Burçlar da insanın hayatını etkilediğinden ötürü cinsel uyumu da etkilemektedir. Özellikle bazı burçlar cinsellik uyumu konusunda zorluk çektiğinden ötürü cinsel hayatları da istedikleri gibi geçmeyebilir. İşte tüm  burçların cinsel uyumu nasıldır? Kim, kiminle daha mutlu olur ?

Burçların Cinsel Uyumu 

1- Koç Burcu ve Diğer Burçların Cinsel Uyumu 

Burçların Cinsel Uyumu konusunda ilk olarak koç burcundan başlayalım. Yatakta baskın olmaktan hoşlanan koç burcu, agresif olmaktan pek hoşlanmazlar. İlişkide en dikkat ettikleri şey karşı tarafın zevk aldığını görmektir. Saçlarıyla oynanmasını ve başının okşanmasından haz alan koç burcunun cinsel uyum konusunda anlaştığı burçlar aslan, terazi, akrep ve ikizlerdir. 

2- Boğa Burcu ve Diğer Burçların Cinsellik Uyumu 

Boğa burcu yatakta çeşitlilikten uzak davranırlar fakat çok tutkulu sevişebilirler. Gece boyu boğa burcuna sevişelim deseniz size yok demezler. Onlar için kokular, sesler, dokunuşlar önem arz eder. Fazla enerji harcamayı sevmezler. Bundan ötürü boğa burcu partnerine çok fazla iş düşmektedir. Burçların Cinsellik Uyumu konusunda boğa burcunun anlaşabildiği burçlar akrep, yengeç, başak ve oğlaktır. 

3- İkizler Burcu ve Diğer Burçların Cinsel Uyumu 

Her zaman istekli olan ikizler burcunu yatakta elinizde tutabilmeniz için her daim farklı şeyler denemeniz gerekmektedir. Flört edebilmeniz adına mükemmel olan ikizler burcu zeki bir partnerdir. Cinselliği yalnızca eğlence olarak gören ikizler burcunun cinsel uyum sağladığı burçlar koç, ikizler, yay ve kovadır. 

4- Yengeç Burcu ve Diğer Burçların Cinsellik Uyumu 

Yengeç burcu, hisleriyle hareket etmeyi seven, duygularıyla sevişen bir burçtur. Partnerine fiziksel ve duygusal anlamda aşık olan yengeç burcu romantik davranışlardan da hoşlanırlar. Güvendikleri zaman cinsel anlamda oldukça ileri gidebilirler. Burçların Cinsellik Uyumu konusunda yengeç burcunun da anlaştığı burçlar boğa, aslan, oğlak ve balıktır. 

5- Aslan Burcu ve Diğer Burçların Cinsel Uyumu 

Dokunmaktan ve dokunulmaktan hoşlanan aslan burcu da oldukça tutkulu sevişir. Onlardan belki farklı pozisyonlar bekleyemezsiniz ama siz isteyince sizi de hayal kırıklığına uğratmazlar. Aslanlar tutkulu ve dikkatli birer aşıktır. Cinsel uyum konusunda aslan burcunun anlaştığı burçlar ise akrep koç, yay ve aslandır.

6- Başak Burcu ve Diğer Burçların Cinsel Uyumu 

Başak burcunun masum görüntülerinin altında oldukça enerjili ve şehvetli biri yatabilir. Ön sevişme esnasında her türlü dokunuşa bayılırlar. İlgili davranışlar sergilediğinizde size karşı istekleri daha da artacaktır. Başak burcunun ideal partnerleri ise boğa, terazi, balık ve oğlaktır. 

7- Terazi ve Diğer Burçların Cinsel Uyumu

Büyüleyici bir ilişkiden hoşlanan terazi burcu için kaliteli bir şekilde sevişmek onlar için en ideal olanıdır. Burçların cinsellik uyumu konusunda, cinsel uyuma en çok dikkat eden burç terazi burcudur. Terazi burcunun ideal partnerleri de koç, ikizler, aslan ve yay burcudur. 

8- Akrep Burcu ve Diğer Burçların Cinsel Uyumu

Cinselliği en çok seven burç şüphesiz Akrep burcudur. Şiddetli ve hareketli bir ilişki severler. Size unutamayacağınız bir deneyim yaşatabilirler. Eğer siz de heyecanlı oyunları seviyorsanız mutlaka Akrep Burcu ile beraber olmalısınız. Akrep burcunun cinsel uyum konusunda ideal partnerleri Boğa, aslan, akrep ve balıktır. 

9- Yay Burcu ve Diğer Burçların Cinsel Uyumu 

Macera deyince aklınıza yay burcu gelmeli. Heyecanlı bir ilişki tam onlara göre. Yatakta baştan çıkarıcı tavırlar sergilemeleri sizi çok etkileyebilir. Sürekli arayış içerisinde olan yay burcu biraz çapkın bir karaktere sahiptir. Yay burcunun anlaştığı burçlar ise Aslan, koç, ikizler ve kova burçlarıdır. 

10- Oğlak Burcu ve Diğer Burçların Cinsel Uyumu 

Aşık oldukları takdirde harika bir partner olan oğlak burcunda sevişmek uzun süreli olur ve oldukça şehvetlidir. Oğlak burcunun güçlü libidosunu uyandırmak için fazla çaba harcamanız gerekmiyor. Biraz fazla ilgi gösterin tamam. Cinsel uyum içerisinde oldukları partnerleri ise yengeç, boğa, oğlak ve başak burçlarıdır. 

11- Kova Burcu ve Diğer Burçların Cinsel Uyumu 

Kova burcu için cinsellik bir oyun demektir. Romantizmden çok tutkulu bir sevişmenin peşindedirler Kova burçlarında söz konusu sevişmek olunca açık açık göstermeseler bile partneriyle uyum içerisindedirler. Tutkulu bir sevişme yaşamak için kova burcunun ideal partnerleri ikizler, kova, yay ve başak burçlarıdır. 

12- Balık Burcu ve Diğer Burçların Cinsel Uyumu 

Balık burcu için sevişmek bir ihtiyaçtır. Sevgi dolu cinsellik deneyimi yaşatan balık burcu partnerini yatakta mutlu etmeyi başaracaktır. Yatakta oldukça romantik ve şehvetli olan balık burcu, yaratıcı davranışlardan da hoşlanırlar. Balık burcunun yatakta anlaştığı burçlar ise akrep, yengeç, başak ve terazidir. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!