featured

Burcuna Göre Sahip Olman Gereken Hobi Hangisi Söylüyoruz!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boş vakitlerini değerlendirecek bir hobi mi arıyorsunuz? Sahip olacağınız hobiyi burcunuza göre seçerek daha fazla tatmin sağlayabilirsiniz!

Hobi seçerken burca göre hareket etmek, o hobiden daha fazla tatmin olmayı sağlıyor. Sen de bir hobi edinirken burç özelliklerine göre tercih yap ve hobiden duyacağın hazzı artır. İşte, burca göre sahip olunması gereken hobi listemiz…

Koç Burcu / Paraşüt Atlayışı

Koç Burcu / Paraşüt Atlayışı

Bir koç burcunun bir şeyi başarması için ona “yapamazsın” demek yeterli. Cesaretin vücut bulmuş hali koç burçları için en ideal hobi ise paraşüt atlayışı. Eğlenceyi, adrenali ve hareketi hayat tarzı olarak benimseyen koç burçları için sakin hobiler ne yazık ki yetersiz.

Boğa Burcu / Seramik Yapımı

Boğa Burcu / Seramik Yapımı

Boğa burçları, terapi etkisi yaratan hobilerle uğraşmayı severler. Yepyeni bir şey ortaya koymak, onlar için güzeldir. Bu nedenle seramik yapımı, boğa burçlarına oldukça iyi gelecek faaliyetlerden biri. Rafine zevk sahibi boğa burcu özgünlüklerini, sanatçı ruhlarını ve yaratıcılıklarını seramik yaparak ortaya koyabilirler.

İkizler Burcu / Seyahat Edip Yeni Yerler Görmek

İkizler Burcu / Seyahat Edip Yeni Yerler Görmek

Yeni yerler görüp gezdikçe ufku açılan İkizler burcu için en uygun hobi; seyahat etmektir. Öğrenme açlığı hayat boyu devam eden İkizler burcu insanı için seyahat etmek hem onu yeni bilgilere sürükleyecek hem de merakını giderecektir.

Yengeç Burcu / Fotoğraf Çekmek

Yengeç Burcu / Fotoğraf Çekmek

Yengeç burcu, anılarıyla yaşayan insanlardan oluşuyor. Bu nedenle de yengeç burcu için en ideal hobi; fotoğraf çekmek. Duyguları tarafından yönetilen yengeç burcu böylelikle çektikleri fotoğraflara bakarak anlamlı ve mutlu günlerini de hatırlarlar.

Aslan Burcu / Resim Yapmak

Aslan Burcu / Resim Yapmak

Aslan burcu insanının, eğlenceli dünyasını yansıtabileceği en ideal hobi; resim yapmaktır. Renklerle ruhlarını yansıtan Aslan burçları daha sonra da ortaya koydukları resimlere uzun uzun bakıp ne kadar güzel bir ürüne imza attıklarını söyleyecek bununla övünecektir.

Başak Burcu / Blog Yazarlığı

Başak Burcu / Blog Yazarlığı

Tam bir iç dünya insanı olan Başak burcu için en güzel hobi, iç dünyalarını ortaya çıkaracak olan blog yazarlığıdır. Başak burçları için blog açmak hem keyif verici olacaktır hem de başak burçları iç dünyalarını açığa çıkararak müthiş bir rahatlama sağlayacaktır.

Terazi Burcu / Kitap Okumak

Terazi Burcu / Kitap Okumak

Daima dengeli olmalarıyla bilinen terazi burcu insanlarının en keyif alacağı hobi; klasikler arasında yer alan kitap okumaktır. Farklı hayatları birleştiren teraziler, her yeni kitapta yeni dünyalara adım atacaktır. Ayrıca her konu hakkında fikri olmasını isteyen terazi burcu için kitap okumak, yeni fikirlere de sahip olmaya yardımcı olacaktır.

Akrep Burcu / Tiyatro

Akrep Burcu / Tiyatro

Göz önünde olmayı seven akrep burcu için en ideal hobiler arasında; tiyatro bulunuyor. Ayrıca tiyatro hem disiplin gerektirdiği hem de zorlayıcı bir hobi olduğu için de tam akrep burcu insanlarına göre. Akrep burcu insanları tiyatro ile ilgilendiğinde hem göz önünde olmanın keyfini yaşayacak hem de zorlu bir işe imza atığı için bununla, yıllar sonra bile gurur duyacaktır.

Yay Burcu / Yeni Diller Öğrenmek

Yay Burcu / Yeni Diller Öğrenmek

Her zaman meraklı ve her zaman yeni şeyler öğrenip deneyimlemeye açık olan yay burcu insanları ayrıca kendilerine yeni bir şeyler katacak olan hobilerle ilgilenmeyi severler. Sırf bu nedenle bile ansızın gidip bir kursa kayıt yaptırabilirler. Ancak yay burçlarını tatmin edecek en ideal hobilerden biri; yeni bir dil öğrenebileceği kursa katılmak. Bu sayede konuşmayı da çok seve yay burçları, arkadaşlıklarını da global hale getirebilirler.

Oğlak Burcu / Pasta Yapmak

Oğlak Burcu / Pasta Yapmak

Oğlak burcu insanları yemek yapmadaki ustalıklarıyla biliniyor. Yemek yapmak kadar pasta yapımında da yetenekli olan oğlak burçları için de pastacılık hobisi oldukça ideal. Günümüzde pek çok kursta pastacılık üzerine eğitimler veriliyor. Bu eğitimlerden birine katılarak ya da evde kendilerince pasta yaparak oğlak burçları, muhteşem yeteneklerini sergilerken aynı zamanda sevdiklerinin de midesine hitap edebilirler.

Kova Burcu / Bahçecilik

Kova Burcu / Bahçecilik

Doğa ile iç içe olmayı seven kova burçları için yeşile doyabilecekleri en ideal hobi; bahçeciliktir. Huzurlu bir ortamın içinde kendilerini daha iyi hisseden kova burçlarının ruhuna çiçekler ekmek ve bu çiçeklerin büyüdüğünü görmek oldukça keyif verecektir.

Balık Burcu / Dans Etmek

Balık Burcu / Dans Etmek

Balık burcu insanları genellikle sanata olan yatkınlıklarıyla biliniyor. Hemen hemen sanatın her dalında başarılı olabilen balık burçları için en eğlenceli olabilecek hobiler arasında dans etmek yer alıyor. Hem estetik görünüşe önem veren hem de dikkat çekmeyi seven balık burçları için müzik eşliğinde dans etmek, onlara enerji verecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!