bursa-en-iyi-ortopedi-doktorlari

Bursa En İyi Ortopedi Doktorları 2023 Listesi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa en iyi ortopedi doktorları hangisi? Eğer ortopedi alanında iyi bir doktor arayışındaysanız, bahsedilecek listeden yararlanabilirsiniz. Gerek kontrol gerekse cerrahi müdahaleler için iyi bir doktor arayışında olmak oldukça normal. Özellikle daha önce deneyimlemediğiniz bir doktor görüşmesinden dolayı internetten bilgi almanız mümkün.

Bursa ortopedi doktorları kapsamında diğer küçük şehirlere nazaran çok daha şanslı bir alandır. Büyükşehir olmasının etkisi olsa da alanında iyi doktorların bu şehirde toplanmasının etkisi büyüktür. Bursa en iyi ortopedi doktorları listesi ile siz de kararınızı daha kolay verebilirsiniz!

Bursa En İyi Ortopedi Doktorları Tavsiye Arayanlara Öneriler!

bursa-en-iyi-ortopedi-doktorlari

En iyi ortopedi uzmanı anlayışı kişiden kişiye değişiklik gösterse de genelde birçok hasta tarafından memnun kalınan doktorlara iyi olarak adlandırma yapmak mümkün. Doktorlara karşı oluşan bu iyi dönüt kapsamında Bursa ortopedi doktor yorumları oluşmaktadır. Peki bu yorumlar arasında en iyileri hangileri? İşte, Bursa en iyi ortopedi doktorları listesi!

1- Op. Dr. Kayhan Turan

Özel Aritmi Hastanesi sayesinde Bursa’da aynı zamanda İstanbul’da hasta kabul eden Kayhan Turan, özellikle kalça protezi ve eklem yaralanmaları konusunda uzmandır. 1968 yılında doğan Turan, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Bursa Uludağ Üniversitesi’nde uzmanlık eğitimini aldıktan sonra yurt dışına çıkmıştır.

ABD, Chicago kentinde yer alan Northwestern University kapsamında alanıyla ilgili farklı çalışmalarda bulunmuştur. Buradaki çalışmalarından sonra tekrar ülkeye dönmüş 1999-2007 yılları arasında Bursa’da devlet hastanesinde çalışmıştır. Kendisi artroskopik cerrahi ve eklem protezi kapsamında Bursa en iyi ortopedi doktorları arasında yer alır.

2- Op. Dr. Hakan Zora

Nilüfer’de Bursa ortopedi doktorları kapsamında hizmet veren Hakan Zora, 1988 yılında dünyaya gelmiştir. Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2012 yılında mezun olup 2014 yılında uzmanlık eğitimini Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapsamında almıştır. Günümüzde travma cerrahi ve el cerrahisinde aktif olarak çalışmaktır.

3- Op. Dr. Cahit Koçak

bursa-en-iyi-ortopedi-doktorlari
Bursa En İyi Ortopedi Doktorları

Bursa en iyi ortopedi doktorları arasında yer alan Koçak, ön çapraz bağ yırtıkları, aksayan çocuk problemlerinde aktif olarak rol oynamaktadır. Erciyes Üniversitesi’nde temel tıp eğitimini aldıktan sonra uzmanlık için Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesi’ni tercih etmiştir. 12 yıllık eğitime sahip olan doktor aktif olarak hala Bursa’da hasta kabul eder.

4- Op. Dr. Enis Gürel

Bursa’da en iyi ortopedi doktorları kapsamında Özel Medicana Bursa Hastanesi’nde çalışmaya devam eden Enis Gürel de yer alıyor. Özellikle en iyi diz ortopedi doktoru Bursa arayışındaysanız kendisini tercih edebilirsiniz. Çünkü diz eklemi ağrısı, eklem ağrıları ve yaralanmaları konusunda özellikle uzmanlığını belirtmiştir.

Meslekte 13 yıllık deneyimi bulunan ve Bursa en iyi ortopedi doktorları arasında yer alan Gürel, doktorluk eğitimini Hacettepe Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Daha sonra uzmanlık için yolu Bursa’da kesişen Gürel, Bursa Uludağ Üniversitesi’nde ortopedi uzmanlığı alanında eğitimini tamamlayarak Nilüfer’de çalışmaya başlamıştır.

5- Op. Dr. Rasim Şerifoğlu

Rasim Şerifoğlu özellikle çocuk kalça çıkığı, diz ortopedisi alanında hizmet vermekle birlikte ortopedinin her alanına bakmaktadır. İlk doktorluk eğitimini Uludağ Üniversitesi’nde almıştır. Daha sonra uzmanlık alanı olarak ortopedi belirlemiş ve yine uzmanlığını Uludağ Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

6- Prof. Dr. Burak Demirağ

bursa-en-iyi-ortopedi-doktorlari

33 yıllık uzmanlığı ile birlikte Bursa en iyi ortopedi doktorları arasında adını duyuran Burak Demirağ; ayak bileği kıkırdak cerrahisi çocuk çağı kırıkları gibi alanlarda aktif olarak rol oynar. 1987 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1990-1995 yıllarında ise Hacettepe Üniversitesi kapsamında uzmanlık eğitimini almıştır. Günümüzde Medicana Hastanesi’nde hizmet verir.

7- Uzman Dr. Mehmet Şerif Özkan

Mehmet Şerif Özkan Bursa’da ve yakın şehirlerde ön çapraz bağ yırtıklarında, artroplasti, topuk ağrısı ve ayak ağrıları gibi noktalarda hastalarına yardımcı olur. Özel Doruk Bursa Hastanesi’nde üç yıldır görev vermeye devam ediyor. Bununla birlikte fizik tedavi, genel diz problemleri ve fıtık ameliyatına bakmaktadır.

8- Op. Dr. Güngör Erk

Özel Doruk Bursa Hastanesi kapsamında çalışan Güngör Erk, Bursa en iyi ortopedi doktorları arasında kendisini bulunduruyor. Özellikle bazı doktor sitelerinde kendisi adına yapılan yorumlar memnuniyet oranını desteklemeye ve önerilmesine neden olmaktadır. Ortopedinin her alanında hizmet vermesinin yanı sıra artroplasti, diz eklem sorunları ve ağrısı, dirseklerde oluşan kırıklarda görev yapar.

9- Op. Dr. Fatih Volkan Tercan

Diğer Bursa ortopedi doktorları ile kıyaslandığında görece rol alınmayan kök hücre, menisküs yırtığı ve diz bağ yaralanmalarında görev aldığı görülüyor. Elbette durum bununla sınırlı kalmayarak tüm ortopedi sorunlarıyla ilgilenmektedir. 1992 yılında GATA Tıp Fakültesi mezunu olmuştur. Uzmanlığını yine aynı fakültede ortopedi üzerine gerçekleşmiştir.

bursa-en-iyi-ortopedi-doktorlari

10- Op. Dr. Bangin Bekir Candan | Bursa En İyi Ortopedi Doktorları Listesi

Son olarak listede Bekir Candan bulunuyor, kendisi Özel Esentepe Hastanesi kapsamında hizmet vermektedir. Ortopedik tümörler, aşil tendon problemleri ile başlıca ilgilenir. Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi’nde uzmanlık eğitimi tamamlamıştır.

1
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!