featured

Buz Lazer Epilasyon İzmir’de Sizlerle!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

            İstenmeyen tüyler hemen her yaşta kişinin derdidir. Kadından erkeğe, küçükten büyüğe herkesin derdi olan istenmeyen tüylerden kurtulmak için her dönemde farklı uygulamalar geliştirilmiştir. Ancak yapılan her yeni uygulama beraberinde yan etkileri, acıyı ve tahrişi de getirmiştir. Durum böyle olduğunda da yeni uygulama araştırmasına gidilmiş ve bulunan en etkili ve kesin çözüm olarak lazer epilasyon İzmir akıllara gelmiştir. Yıllardır ülkemizde ve dünyada güvenli uygulanan lazer epilasyon İzmir nedir? Lazer epilasyon cihaz yardımı ile kıl köklerine gönderilen dalgaların kıl köklerini tahrip ederek, sonunda tamamen kıllardan kurtulunmasını amaçlayan bir yöntemdir. Lazer epilasyonda en çok tercih edilen yöntemlerden biri buz lazer epilasyon yöntemidir. Bu yöntem lazer epilasyon sırasında az da olsa hissedeceğiniz acının tamamen yok olmasına olanak sağlaması ile bilenen en meşhur yöntemdir. Bu işlemi bu denli etkili kılan Alexandrite, Nd:YAG ve Diyode dalga boylarının tek başlıkta birleştirilmesidir.

Buz Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Buz lazer epilasyon öncesinde buz lazer uygulaması yapılacak alandaki tüylerin jilet yardımı ile alınması istenir. Kısa tüylere buz lazer dalga enerjisi daha iyi etki edeceğinden vereceği tahribat da yüksek olacaktır. Uygulama sırasında buz lazer epilasyon başlığının ucuna konan soğutma panelleri -3 ,le -5 derece arasında soğuk uygulama sayesinde acı ve ağrı tamamen yok olur. Buz lazer 810nm dalga boyunda yaklaşık 10 atış olarak yapılır. Lazer epilasyon İzmir aksine buz lazer epilasyon uygulamasında başlık tamamı ile cilde temas eder.

Buz Lazer Uygulaması Ortalama Kaç Seans Sürer?

            Buz lazer uygulaması bir sağlık hizmeti olduğundan dolayı tedavi alanı altında görülebilir. Buz lazer kesin çözüm alabileceğiniz bir yöntem olup, kaç seansta biteceğini ancak yaptırdığınız uzman bilebilir. Buz lazer epilasyon İzmir kıl yoğunluğu, kıl yapısı, kıl kalınlığı gibi çeşitli noktalara bağlı olarak değişebilmektedir. Yine de uzmanlar 6 seans ile 8 seans arasında kesin sonuç alınabileceğini vurgulamaktadırlar. Kesin çözüm alabilmek için kıl köklerinin tekrardan canlanmasına izin vermeden uzmanınızın sizlere vermiş olduğu randevuları aksatmadan ve seans atlayıp, yıllarca ara vermeden uygulamaya devam etmek gerekmektedir.

Buz Lazer Epilasyonu Kimler Yaptırabilir?

            Buz lazer epilasyon İzmir istenmeyen tüylerden kurtulmak isteyen hemen herkes için uygulama imkânı sunmaktadır. Kadından erkeğe, gençten yaşlıya herkese uygulanabilen buz lazer özellikle ağrı hissini tamamen ortadan kaldırdığı için çokça tercih edilen bir yöntem olmuştur. Lazer epilasyon uygulamasında olduğu gibi ince tüylerin alınmaması gibi bir olasılığı tamamen ortadan kaldıran buz lazer uygulaması ile kılın kalınlığı-inceliği, cilt rengi ya da kıl rengi gibi unsurlar bir etken sayılmamaktadır. Geniş alanlardan dar alanlara, yüz ve vücudun her alanına güvenle ve konforla uygulanabilmektedir. Kemoterapi hastalarının, kronik hastalıkları bulunan kişilerin, hamile bireylerin uygulama öncesinde doktor görüşüne başvurması ve onay aldıktan sonra uygulama yaptırmaları önerilmektedir.

Buz Lazer Uygulamasında Kıllar Ne Zaman Dökülür?

            Buz lazer epilasyon İzmir uygulamasında da diğer uygulamalar gibi 3-4 günde kıllar cilt yüzeyinde tekrar çıkmaya başlar. Bu yeniden çıkan kıllar ise 15-20 gün içerisinde kendiliğinden dökülmeye başlar. Kılların tekrar çıkması sizleri korkutmasın. Kıllar çıktığı gibi sizler tarafından herhangi bir uygulamaya gerek kalmadan tekrar dökülecektir. Dökülme süreci bittiğinde ise 4-6 hasta boyunca yeni kıl çıkmaz. Bu süreçten sonra yeni çıkan kıllar olduğunda ise yeni seans zamanınız gelmiş demektir. Buz lazer epilasyonda ince kıl kökleri de hasar gördüklerinden onların da dökülmesi gerçekleşmektedir. Tüyleri her seferinde daha da incelmiş olarak görecek ve seansların bitiminde, en sonunda da asla çıkmadıklarını göreceksiniz.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!