featured

Casper VIA F20 Fiyat ve Özellikleri | Casper Via F20 En Ucuz Nerede?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Casper Via F20 fiyat ve özelikleri bakımından oldukça merak edilen akıllı telefonlar arasına girdi. Türkiye’nin yerli üretimi olan bu telefon 2.699 TL fiyat etiketiyle satışa sunulmuştu. Peki, güncel Casper Via F20 fiyat ne kadar? Casper Via F20 özellikleri neler? Yerli üretim Casper Via F20 en ucuz nerede? Casper Via F20 kullanıcı yorumları araştırılması yapıldığında, bu telefon tavsiye ediliyor mu? İşte, tüm merak edilen soruların yanıtlarıyla Casper Via F20 fiyat ve özellikleri…

Casper VIA F20 Özellikleri

Tasarım şıklığıyla piyasaya sunulan Casper Via F20 özellikleri bakımından oldukça gelişmiş. Güçlü bataryası, yüksek performansı ve dörtlü kamerasıyla öne çıkan Casper’ın yerli üretim bu telefonu akıllı telefon kullanıcılarını memnun edecek donatılara sahip. İşte tüm merak edilen yönleriyle Casper Via F20 fiyat ve özellikleri…

1 – 14 Farklı Çekim Modu, Güçlü Kamera

YouTube video
Casper markasının piyasaya sunduğu Via F20 akıllı telefonda 48+5+2+2 MP dörtlü arka kamera bulunuyor. 14 farklı çekim modu bulunan bu telefonda ayrıca 8 MP ön kamera yer alıyor. Güçlü kamerasıyla yüksek performans, kaliteli fotoğraf ve video deneyimi sunan Via F20 bu yönüyle oldukça iddialı.

2 – Yapay Zekalı Kamera ile Optimizasyon

Casper Via F20 fiyat olarak özellikleri ile kıyaslandığında; fiyatını fazlasıyla hakediyor. Çünkü Via f20 kamerasında yapay zekalı algoritma yer alıyor ve böylelikle arka planlar optimize edilirken arka aydınlatma ve pozlama dengeleniyor. Çekim modları içinde yer alan Bokeh modu ise istenilen nesneye veya kişiye odaklanmayı sağlıyor. Kısacası; sosyal medya paylaşımları için Casper Via F20 özellikleri oldukça yeterli.

3 – Yeni Ekran Teknolojisi: Hole Ekran + Incell Ekran Casper Via F20’de

Yerli üretim Casper Via F20 akıllı telefonda yeni bir ekran teknolojisi bir arada sunuluyor. 6,55″ HD ve hole ekran teknolojisinin yer aldığı bu telefonda Incell ekran teknolojisi sayesinde daha net ve daha canlı, yüksek performanslı IPS ekran bulunuyor. Yalnızca ekran büyüklüğü değil, ekran kullanım oranı ile de avantaj sunan Via F20’de ekran gövde oranı; %89.

4 – Yüksek Çözünürlük, Geniş Ekran

1600’e 720 ekran çözünürlüğü bulunan via f20 video ve fotoğraflarda yüksek çözünürlük sunuyor. Yüzde 89 ekran gövde oranı ise daha geniş ekranda işlem yapabilme olanağı tanıyor. Film izlerken, oyun oynarken, internette araştırma yaparken veya sosyal medyada vakit geçirirken geniş ekran rahatlığı arıyorsanız, via f20 tam size göre!

5 – Güçlü Batarya Özelliği

YouTube video
Casper Via F20 özellikleri arasında güçlü batarya da bulunuyor. 5000 mah gücüne sahip olan batarya sayesinde via f20 kullanıcıları 2 günü aşkın şekilde telefonu aktif olarak kullanabiliyor. Çünkü via f20; 32 saat telefonla konuşma, 31 saat müzik dinleme ve 11 saat film izleme fırsatı sunuyor.

6 – Yüksek İşlemci Hızı

Casper via f20 özellikleri içinde öne çıkanlardan biri de; yüksek işlemcisi olması. 4×2.3 GHz + 4x 1.8 GHz işlemci hızıyla öne çıkan via f20, istenilen uygulamaların akıcı bir şekilde kullanılmasını sağlıyor. Bununla birlikte ARM cortex 53 çekirdeği sayesinde saliseler içinde işlem yapılabiliyor. Ayrıca; telefondaki yapay zeka kullanım alışkanlıklarınızı öğreniyor ve kullanımda kolaylık sağlıyor.

7 – Casper Via F20 Fiyat

Gelişmiş özelliklere sahip olan Casper Via F20 fiyat olarak da farklı seçeneklerle sunuluyor. Eğer Casper Via F20 en ucuz nerede araştırması yapıyorsanız Casper Via F20 Epey üzerinden inceleme yapabilirsiniz. 2021 Ağustos ayı itibari ile Casper Via F20 Teknosa fiyatı 2 .599 TL.

Casper Via F20 Kullanıcı Yorumları

YouTube video
Casper Via f20 fiyat ve özellikleri nelerdir öğrendiniz ve Casper Via F20 kullanıcı yorumları nasıl merak ediyorsanız, internet üzerinde yer alan deneyim paylaşımlarını inceleyebilirsiniz. Genel itibari ile kullanıcılar tarafından tavsiye edilen bir akıllı telefon olarak via f20 öne çıkıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!