catalca-evden-eve-nakliye

Çatalca Evden Eve Nakliye Süreci Nasıl İşler?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatalca evden eve nakliyesüreci taşımacılık sektöründeki dayanan deneyim ve tecrübeye dayanarak ev ve işyeri mallarının profesyonel taşınması alanında müşterilerimize hizmet vermektedir.

En son model taşıma araçlarımızla tüm eşyalarınızın sorunsuz taşınmasını sağlanmaktadır.

Yapıda ki tüm çalışanlar maaşlı ve sigortalıdır ve müşteri memnuniyeti kapsamında güvenilir ve kaliteli bir hizmet sunulmaktadır.

Adım Adım Çatalca Evden Eve Nakliye Süreci

Çatalça evden eve nakliyat süreci adım adım ilerlemektedir. Taşınmaya karar verilen andan itibaren herkesin aklındaki tek düşünce taşınma sürecinin nasıl işleyeceği olmaktadır.

Bu amaçla müşterilerimizin kafasındaki soru işaretlerini kaldırmak amaçlı taşınma süreci hakkında da detaylı bilgi veren firmalar oldukça önemlidir.

catalca-evden-eve-nakliye
Çatalya Evden Eve Nakliye

1-Nakliye Sözleşmesi Ve Tarafların Anlaşması

Çatalca evden eve nakliye sürecinde nakliyat sözleşmesi ve tarafların anlaşmalı olması  taşınmadan önce yapılması gereken en önemli adımlardan biridir. Nakliyat sözleşmesi sizi güvenceye alır. Bir sorunla karşılaşıldığında nakliyat sözleşmesi size yardımcı olacak en önemli kaynaklardan biridir. Nakliyat sözleşmesi nakliyat firması ve taşınacak olan sizler arasındaki anlaşmayı gösteren resmi bir belgedir.

2-Ev Taşıma İçin Fiyat Teklifi

Çatalca evden eve nakliye sürecinde ev taşımada ve fiyat teklifi de oldukça önem taşımaktadır. Önceliğiniz eşyaların emniyet ve güvenliği olmalıdır. Bu öncelikleri her zaman aklınızda bulundurun, her depolama firmasını bu kriterler ışığında değerlendirin. Ev taşırken malzemelerinizin güvenliği iyice koruma altına alınmalıdır. Nakliyeciler bu konuda oldukça işlerini iyi yapabilmektedir.

3-Eşyaların Paketlenmesi

Evden eve nakliye sürecinde paketlenecek her eşyayı dikkatli bir şekilde kutulara  strafor  veya köpük gibi dolgu malzemesi ile yerleştiriniz. Eşyaları kutulara koyacağınız zaman kutunun alt kısmına ağırları üst kısmına ise hafifleri koymanızda yarar vardır. Eşyalarınızı paketledikten sonra taşınma işleminde ise aynı odaya gidecek  kutuları bir arada koymaya kesinlikle dikkat edilmelidir.

4-Çatalca Evden Eve Nakliye için Personel Seçimi

Çatalca evden eve nakliyat ve personel seçiminde asansörünün kurulabilmesi için ilk olarak evinizin yola bakan penceresi olan bir cephesi bulunmalıdır. Asansör kurulumu bu cepheye yapılabilir ancak o cepheye yakın elektrik teli veya ağaç bulunmamalı. En güvenilir personel seçimlerinizi deyimli çalışanlardan yana kullanmanız oldukça sizleri güvende hissettirecektir.

catalca-evden-eve-nakliye

5-Nakliyesi Yapılacak Eşyanın Nakliye Aracına Alınması

Çatalca evden eve nakliye sürecinde nakliyesi yapılacak eşyaların nakliye aracına taşınması ve  eşya taşıma firmaları taşınacak eşyanın hacmine ve nereden nereye taşınacağına göre fiyatlama yapmaktadır. Özenle kolilenmiş eşyalar personeller tarafından temkinli bir şekilde nakliye aracına ulaşmaktadır.   Özellikle taşıyacağınız eşya sıfır ve kendi orijinal paketinin içinde ise sigortalı olarak taşımanızı önermekteyiz.

Editörün Önerisi : Çatalca Gezilecek Yerler

6-Çatalca  Evden Eve Nakliyat Süreci ile Nakliye Aracı İle Eşyaların Yeni Adrese Taşınması

Çatalca  evden eve nakliyat sürecinde nakliye aracı ile eşyaların yeni adrese taşınmasında tüm araç ve gereçler son teknolojik ekipmanlardan oluşmaktadır. Aynı zamanda asansörlü nakliyat sistemi ile taşınmanızı sağlamaktadır.

Eşyalarınız için uzman ekipler evinize gelerek gerekli bilgileri not alıyor. Daha sonra taşınmak için gerekli ekipmanları ayarlanır ve gün içerisinde hatasız bir şekilde taşınmanızı sağlamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!