featured

Cezaevine Atılan Gaga Bulut Kimdir | Gaga Bulut Öldü mü | Gaga Bulut Cezaevi Hayatında Kimi Ölümle Tehdit Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya platformunda paylaştığı videolarda yer alan erkek çocuklarını para karşılığı birbiri ile öpüştürdüğü iddiası ile Gaga Bulut cezaevi ve aynı zamanda para cezası almıştı.

Ünlü fenomenin hapis cezası aldığına inanmayan takipçileri, sosyal medyada Gaga Bulut öldümü sorusunu önemli bir gündem haline getirmişti. Gaga Bulut gözaltı kararının ardından cezaevine sevk edilirken, ünlü fenomenin cezaevinde de rahat durmadığı öğrenildi. Gaga Bulut kimdir ? Gaga Bulut gerçek adı nedir? İşte, Gaga Bulut cezaevi sorunu ve cezaevinde ölümle tehdit ettiği ünlü fenomenin ismi!

2/9

Gaga Bulut Öldümü?

Gaga Bulut Öldümü?

Sosyal medyada paylaştığı erkek çocuklarına para vererek öpüşme sahnesine dahil ettiği gerekçesi ile hapse atılan Gaga Bulut kimdir ? Gaga Bulut gerçek adı nedir? İşte, detaylar… Gaga Bulut cezaevine sevk edildikten sonra neden boş durmadı? Kimi ölümle tehdit etti? Yoksa haberler yalan mı? Gala Bulut öldümü?

3/9

Arda Furkan Bektaş Ölüm Tehdidi mi Aldı?

Arda Furkan Bektaş Ölüm Tehdidi mi Aldı?

Gaga Bulut cezaevi cezasını çekerken, boş durmuyor. Türkiye’nin ilk erkek makyaj vloger’ı Arda Furkan Bektaş’ı ölümle tehdit ettiği iddia edilen Gaga Bulut için Bektaş korunma talebinde bulundu.

4/9

Erkek Çocukları İstismar Etme Suçu ile 8 Yıl Hapse Çarptırıldı

Erkek Çocukları İstismar Etme Suçu ile 8 Yıl Hapse Çarptırıldı

Gaga Bulut gerçek adı Bulut Altuğ, paylaştığı bir videoda bir erkek çocuğa uygunsuz davranışlarda bulunması nedeniyle 8 yıl hapse çarptırıldı.

Arda Furkan Bektaş ise Gaga Bulut cezaevi sınırlarını psikolojik olarak aşarak kendisini tehdit ettiğini belirterek, korunma talebinde bulundu Bulut için 6 aylık uzaklaştırma kararı çıktı.

5/9

Arda Furkan Bektaş Gaga Bulut Arasında Ne Yaşandı?

Arda Furkan Bektaş Gaga Bulut Arasında Ne Yaşandı?

Hürriyet Gazetesi Özge Eğrikar haberine göre sosyal medya fenomeni Gaga Bulut için koruma kararı isteyen Arda Furkan Bektaş şu sözleri paylaştı:

“Mesajda ‘Arda, Bulut’un ailesinden 4 kişi, yasağa rağmen yanlarında devlet memuru ile yola çıktılar seni bulmak için. Ben Bulut’un akrabasıyım, seni çok seviyorum ve bu mesajı yurtdışındaki akrabama attırıyorum. İzini buldular. Sana hesap sormaya geliyorlar. Ben de numaranı sana haber vermek için gizlice amcamın telinden aldım. İkametgâhının Kadıköy’de olup Nişantaşı’nda yaşadığına kadar öğrendiler. Kaç, saklan, ölüm yok. Ama kalıcı hasar yapacaklarını duydum. Kaç kurtar kendini’ yazmıştır.”

6/9

Gaga Bulut Kimdir ? Gaga Bulut Öldü mü?

Gaga Bulut Kimdir ? Gaga Bulut Öldü mü?

İzmir Kordon’da yaşayan Gaga Bulut gerçek adı Bulut Altuğ’dur. “15 yaşından küçük iki çocuğa yönelik ‘cinsel istismara azmettirme’ suçu ile yargılanan Bulut Altuğ hakkında 17 yıl hapis isteminde bulunulmuş ve mahkeme kararı 8 yıl olarak belirlenmiştir.

7/9

Gaga Bulut Kaç Yaşında?

Gaga Bulut Kaç Yaşında?

22 yaşındaki Gaga Bulut cezaevi hayatı boyunca da boş durmayarak Arda Furkan Bektaş hakkında ölüm tehdidi yaptığı konusunda da gündeme gelmiştir.

8/9

Gaga Bulut Gerçek Adı ile Tanınmıyor

Gaga Bulut Gerçek Adı ile Tanınmıyor

Gerçek adı Bulut Aktuğ olan Gaga Bulut, sosyal medyada paylaştığı videolar ile binlerce takipçiye ulaşmışken, farklı türdeki videoları ile tepki çekmiştir.

9/9

Gaga Bulut İntihar mı etti | Gaga Bulut Hapisten Çıktı mi

Gaga Bulut İntihar mı etti | Gaga Bulut Hapisten Çıktı mi

Gaga Bulut lakaplı Bulut Akdağ, 20 bin TL para cezası ve 8 yıl hapis cezasına çarptırılmıştır. Hapis cezasına çarptırılan Bulut, cezaevinden olmak üzere Arda Bektaş’ı ölümle tehdit etmiştir. Yapılan Son Dakika haberlerinde gündem maddesi olan Bulut, yaptığı paylaşımlarla çok sayıda olumsuz tepki almıştı. Sosyal medyada tartışılanın aksine Gaga Bulut intihar etmedi. Cezaevinde cezasını tamamlamaktadır.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!