featured

Çıkarttığı Gazı Satarak Büyük Bir Servetin Sahibi Oldu! İşte, Çıkardığı Gazı Satan ve Bu İşin Sonunda Hastanelere Düşen Kadının Şaşırtıcı Hikayesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde herkes geçim kaygısı sebebiyle, kazanç elde edebilmek için farklı yöntemlere başvurabiliyor. Ancak Tiktok fenomeni olan Stephanie Matto, enteresan yöntemi ile yok artık dedirtti. Çıkardığı gazı kavanozlara kapatan ve onları satan kadın, ilginç bir şekilde büyükte bir kazancın sahibi oldu. Ancak bu işin sonu hastanede bitti! İşte, detaylar…

ABD’nin Fenomeni Stephanie Matto

ABD’nin sosyal medya fenomeni olan Stephanie Matto, İnstagram hesabı üzerinde 280 bin kişilik takipçi kitlesine sahip. Güzelliği ve cüretkar pozları ile ünlenen fenomen, geçtiğimiz günlerde ilginç bir yola başvurdu. Kazanç elde etmek için gazını satmaya karar veren bu kadın, ABD’nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Gaz çıkarmaya başlayan ve bu gazları kavanozlara dolduran kadın, bu kavanozları satarak dudak uçuklatan meblağlar kazanmaya başladı.

Kendisiyle dalga geçenlerin aksine Matto, yoğun bir talep aldığını ve sırada bekleyen kişi sayısının oldukça fazla olduğundan bahsetmişti. Tiktok hesabından yaptığı açıklamada gazını çiçek yaprağının bulunduğu bir kavanozun içerisine doldurduğunu ve ağzını kapattığını belirtmişti. Çiçek yaprağının kokuyu uzun süre muhafaza ettiğini belirten Matto, kendinden gaz satın alanlara ise özel bir not yazdığını da ifade etmişti.

Bu işi yapmasının asıl nedeninin para olduğunu belirten güzel kadın, erkeklerin kendisinden garip garip isteklerinin olduğunu ancak bu istekleri yanıtsız bıraktığını belirtiyor. Haftada 70 bin dolara yakın kazanç elde eden kadın, kazancından oldukça memnun olduğunu ifade ediyordu.

Aşırı ‘’Gaz’a’’ Gelmiş!

Çok gaz çıkararak taleplere yetişebilmesi için özel bir beslenme programı sürdüren Matto’ya bu program iyi gelmedi! Siparişlerini gönderebilmek için aşırı gaz çıkarmaya çalışan kadın, ciddi göğüs ağrıları nedeniyle doktora başvurdu.

Yapılan kan, EKG ve röntgen tetkikleri sonucunda kalp krizi belirtilerine rastlanılan kadın doktor önerisiyle bu işi bırakmak durumunda kalacak. Uyguladığı diyet programı yüzünden sağlığını tehlikeye atan kadın, hayranlarından özür dileyerek bir daha bu işi devam ettiremeyeceğini açıkladı. Stephanie Matto’nun bundan sonra nasıl bir iş girişiminde bulunacağını ise izleyip göreceğiz!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!