featured

Cinsiyet Değiştiren Danna Sultana’nın Kocası Esteban Landrau 8 Aylık Hamile!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

8 ay önce Trans bir model olan Danna Sultana’dan kocası Esteban Landrau hamile kaldı. Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan trans çift erkek bebek bekliyor.

Trans Birey Esteban Landrau Karısından Hamile Kaldı!

Doğduğu bedene ait olmadıklarını düşünenler zaman zaman cinsel kimlik değiştiriyorlar. Bazen kadın olarak dünyaya gelip kendini erkek hissedenler olabiliyor. Aynı şekilde erkek olarak dünyaya gelen ve kendisini kadın olarak hissedebilenler de var.

Hayatlarını ruhlarında hissettikleri kimlikle idame ettirenler trans birey olarak adlandırılıyorlar. Her ne kadar istedikleri kimliklerle yaşamak isteseler de dünya genelinde ayrımcılık yaşıyorlar, hatta bazen şiddette görüyorlar. Danna Sultana ile Estaban Landrau ise birbirlerine aşık olan trans bir çift ve çok yakında bebeklerini kucaklarına alacaklar.

Trans Birey Danna Sultana Hamile Kocasının Göbeğini Öptü!

Geçtiğimiz günlerde trans birey Danna Sultana 8 aylık hamile olan trans kocası Esteban Landrau’ın göbeğini öptü ve bu görüntüyü paylaştı. Cinsel kimliklerini değiştirmeden trans olarak yaşayan çift, bebeklerine doğal olarak sahip olduklarını açıkladı. Kocasının göbeğini öperken paylaştıkları fotoğraf ise çok fazla beğeni ile yorum aldı.

Geçtiğimiz günlerde yaşadığı kasılmalar nedeniyle hastaneye kaldırılan Esteban Landrau ‘a doktorlar kasılmaların normal olduğunu açıklandığı bildirildi.

https://www.youtube.com/watch?v=WIOGTc1UFxY

2020 Şubat ayında ise Esteban’ın hamile olduğuyla ilgili haberi “Hayaller gerçek oluyor” yazısıyla paylaşmışlardı. Çiftin her paylaşımının altına güzel yorumlar geliyor ve yorumlardan birine ise “Çok güzeller ve binlerce trans çiftine çok cesaret veriyorlar” şeklinde değerlendirme yapıldı.

Birkaç hafta ise bebeklerini kucaklarına almayı bekliyorlar. Trans bireyler, Esteban Landrau’in doğumundan sonra bebeklerine Ariel ismini verecekler.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!